Florin salam
Manelistul este nevoit sa presteze mai mult si mai des, ca sa restituie banii camatarilor

In urma cu patru ani, pe cand era un manechin de succes, Roxana Dobre i-a cazut cu tronc lui Adrian Cristea, pe atunci fotbalist la Dinamo. Cei doi au iesit impreuna si probabil ca viitoarea sotie a lui Salam i-a cazut acestuia si la asternut.

De cateva saptamani, Florin Salam a recunoscut ca traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Roxana Dobre, un manechin celebru pe plan local, care acunoscut notorietatea cu ad dupa ce a fost manjita cu fecale pe fata de sotia amantului ei, Florin Vancica. Dupa acest incident nefericit, care a avut loc in urma cu doi ani, focoasa bruneta a preferat sa se retraga din lumina reflectoarelor, intrand intr-un con de umbra.

Florin Salam
Acum insa, Roxana se relanseaza prin intermediul lui Florin Salam, care a prezentat-o pe tanara in public ca fiind viitoarea sa sotie, femeia care a reusit sa il faca sa iubeasca din nou.
Florin Salam
Despre viata amoroasa a brunetei nu se stie mai nimic, insa CANCAN.ro a aflat ca, in urma cu patru ani, ea a avut o idila cu o alta persoana la fel de publica precum Florin Salam. mai exact, Adrian Cristea:

 

A iesit de cateva ori cu "Printul"!

 

Roxana l-a regretat mult pe fostul iubit, Vancica
Roxana l-a regretat mult pe fostul iubit, Vancica
 "El era fotbalist la Dinamo pe atunci. A remarcat-o si i-a picat imediat cu tronc. A facut rost de numarul ei de telefon si au inceput sa vorbeasca, sa isi trimita mesaje. Au si iesit in oras de cateva ori si pareau destul de apropiati. Sincer, ea parea ceva mai reticenta, nu s-a lasat fraierita.
adrian cristea
Apoi au devenit extrem de discreti si aproape nimeni nu stie daca intre ei a fost ceva mai mult decat 3-4 iesiri in oras. Dupa cateva luni, Roxana era cu altcineva, asa ca, orice au avut de impartit, nu a fost ceva de lunga durata
", a declarat un apropiat al "Printului", pentru CANCAN.ro.

 

CITESTE SI:

Asistam la cea mai neasteptata impacare din Romania? Ce face Adrian Cristea cand se duce in vizita la mama copilului!

VIDEO Adevaratul motiv pentru care a fost internat Florin Salam a iesit la iveala! Are legatura cu sotia lui moarta, Fanica

 

Locuiesc deja impreuna!

Desi sunt impreuna de nici doua luni, Florin Salam si Roxana Dobre locuiesc impreuna de la prima intalnire si au planuri extrem de serioase. Copiii manelistului o plac pe tanara, cu care s-au si imprietenit. De asemenea, si prima soacra a manelistului este de acord ca acesta sa isi refaca viata cu fostul manechin.

 

Claudia Balan

 

 

Citeste despre: florin salam, florin salam roxana dobre, florin salam indragostit, adrian cristea roxana dobre


Share On Facebook