antonia

Dupa ce a anuntat ca este insarcinata cu Velea, Antonia vrea sa lamureasca si problema cu fostul sot. Interpreta a postat in urma cu doar cateva minute, un mesaj emotionant pentru Vincenzo.
 

In speranta ca va linisti apele si isi va rezolva problema pe cale amiabila, Antonia si-a rugat fostul sot sa fie mai intelept si sa inteleaga situatia.

"Vincezo, am decis sa-ti scriu public pentru ca imi doresc din tot sufletul sa punem capat conflictului dintre noi.Tu stii bine cat de mult ne-am iubit asa cum stii si motivele despartirii noastre. De ce trebuie sa ne expunem public viata? De ce sa distrugem momentele frumoase pe care le-am trait impreuna? Amandoi am gresit, iar viata a facut in asa fel incat sa ne despartim poate pentru ca eram prea tineri, poate pentru ca nu am stiut cum sa gestionam cum trebuie momentele mai dificile care apar in orice casnicie. Dar acum cand am ajuns la finalul relatiei noastre, de ce sa transformam tot ce a fost atat de frumos si special intre noi in noroi si ura? Daca am fi intelepti, am transforma relatia noastra intr-o prietenie frumoasa care ar fi benefica pentru noi si pentru fiica noastra pe care o iubim atat de mult amandoi", a scris interpreta pe Facebook.

antonia

Cantareata recunoaste ca fetita lor Maya, s-a nascut din multa iubire. "Tu stii la fel ca si mine ca Maya s-a nascut din multa, multa dragoste.Ca ea are nevoie de amandoi ca sa creasca frumos, iar lupta noastra nu-i face bine. Vincezo, viata pe care o traim ne apartine, nu este a parintilor nostri, a prietenilor, a avocatilor, sau a presei. Din lupta noastra castiga toti, mai putin noi si copilul nostru. Apelez la intelepciunea ta si la toate adevarurile pe care le stim numai noi ca sa incheiem totul in buna intelegere fara sa mai fim influentati de oameni care nu au trait in locul nostru, iar acum isi permit sa minta si sa denatureze adevarul. Luptandu-ne asa, vom pierde amandoi si o vom face nefericita pe iubita noastra Maya. Tu stii de ce nu ne-am inteles inca si mai stii si adevarul pe care NUMAI NOI il stim. Hai sa ne intelegem si sa nu mai lasam pe nimeni sa ne dicteze sau sa ne controleze viata. Mai ales pentru ca avem si responsabilitatea minunatei noastre Maya. Te rog deci, fii intelept si hai sa rezolvam totul amiabil pentru noi, pentru trecutul nostru si mai ales pentru fetita noastra", a continuat Antonia.

Citeste si

Antonia confirma vestea dezvaluita de CANCAN.ro! E INSARCINATA!

CANCAN.ro a dezvaluit ca vor deveni parinti, iar ei confirma! Declaratia emotionanta a lui Alex Velea

Au recunoscut ca se iubesc

Week-endul a inceput cu o veste buna pentru Antonia si Alex Velea. Cei doi au aflat ca vor deveni parinti anul acesta, artista fiind insarcinata in trei luni. La mai bine de o ora de cand CANCAN.ro a dezvaluit acest lucru in exclusivitate, artista a confirmat informatia pe pagina ei de Facebook.

L.L

 

Citeste despre: antonia, antonia mesaj vincenzo, antonia insarcinata


Share On Facebook