diana bisinicu

Diana Bisinicu a anuntat vestea ca este din nou insarcinata. Cantareata este in culmea fericirii, chiar daca nu este suta la suta sigura. Diana mai are o fetita in varsta de aproape trei anisori, pe nume Riana.
 

De ceva vreme, Diana Bisinicu a tot spus ca isi mai doreste un copil, dar, totusi aceasta sarcina a luat-o prin surprindere. Toti apropiatii cantaretei sunt foarte entuziasmati la auzul acestei vesti, chiar daca Diana nu are confirmarea de la medic, deocamdata, insa ea simte ca ar fi vorba de o sarcina.

diana bisinicu

 

Simptomele sunt, dar trebuie sa vad suta la suta. O femeie simte cand este insarcinata. La Riana am facut cinci teste. Asa sunt eu, Toma Necredinciosul. Doamne ajuta sa fie si sa fie bine. Sotul meu este foarte entuziasmat.

Ne-am dorit inca un copil. Dar cum revenisem pe scena, mergeam la evenimente... Stiu ca multe cantarete au urcat pe scena mult timp, dar eu vreau sa fiu linistita. Voi merge la Cluj zilele acestea, iar la intoarcere voi merge la medic”, a declarat Diana Bisinicu.
 

Diana Bisinicu se afla la dieta de cand si-a inceput cariera

diana bisinicu

Cantareata Diana Bisinicu este atenta la ce mananca, inca de cand si-a inceput cariera, viata pe scena nefiind foarte usoara, vedeta trebuie sa arate impecabil fie ca se afla pe scena, fie ca nu. Se mai abate cateodata de la acest stil sanatos si savureaza pizza, paste sau pateuri cu cascaval, preferatele sale.
 

Loredana Toma

Citeste despre: diana bisinicu, cantareata, mama, a doua oara


Share On Facebook