viorel lis

Oana Lis si-a facut testul de sarcina in direct la o emisiune TV si a aflat ca este insarcinata.

Femeia sustine ca fostul primar al Bucurestiului este tatal copilului, insa scenariul care s-a petrecut in familia lui Nicolae Guta se va repeta si in familia Lis.

Viorel Lis cere si el testul de paternitate si dupa ce a inselat-o pe Oana, fiind filmat in compania unei prostituate, fostul politician spune ca nu are incredere in sotia lui.

“Daca este asa, o sa vreau testul de parternintate. Eu asa vreau. Tu in general stai foarte putin cu mine, mai mult stai in oras. In ultimul timp am avut numai necazuri cu tine”, a spus Viorel Lis.

viorel lis

Oana a ramas muta de uimire in momentul in care a aflat ca Viorel nu are de gand sa-si recunoasca micutul. Cu toate ca el este cel care a fost surprins in timp ce o insela, fostul primar se tine tare si vrea o ia pe urmele lui Guta.
“I-am facut un alt test ca va sa vada ca este testul facut de mine. Nu ai nicio dovada ca eu am facut copilul cu altcineva. Nu intelegi de ce ai nevoie de testul de paternitate”, a reactionat Oana Lis.

viorel lis

CITESTE SI

Oana Lis a facut testul! Sotia lui Viorel Lis este INSARCINATA! Cum a reactionat cand a aflat

BOMBA! Oana Lis ar putea fi GRAVIDA! “Am facut si tratamente!” Cum a reactionat sotul ei

Viorel Lis o vrea inapoi

viorel lis


Chiar daca mariajul lor sta pe un butoi de pulbere, Viorel Lis si-a cerut scuze in fata intregii tari si spune ca isi vrea sotia inapoi.“Eu o spun pe aia dreapta, orice ar spune cineva, vreau sa ma impac cu ea! Eu o vreau in continuare! Am vazut si eu atatea, am auzit si eu, dar nu le cred.”, a declarat Viorel Lis.

D.C.

Citeste despre: oana lis, viorel lis, inselat, insarcinata


Share On Facebook