viorel lis
Viorel Lis si-a iesit din fire

Scandalul continua in familia Lis. Viorel s-a baricadat in casa secreta a Oanei. Vizibil tulburat de toate scandalurile din ultima perioada, fostul primar a petrecut impreuna cu mai multi prieteni, iar apoi a ramas singur.

Mara Banica a mers la casa secreta a Oanei, care era foarte ingrijorata de starea de sanatate a sotului ei. Fostul primar nu a fost foarte fericit sa-i primeasca in casa pe jurnalisti. In casa erau mai multe sticle de alcool, dar si foarte multe chistoace.

viorel lis


“Lasati-ma in pace. Nu vreau sa vorbesc cu nimeni. Duceti-va la Oana. Cum ati reusit sa intrati peste mine in casa? Sunt singur si nu am chef sa vorbesc. Au fost niste prieteni de la Pitesti la mine. Am baut cu ei. Asta este viata? Nu am nevoie de nimeni in aceste momente. M-am saturat. Mi-e frica sa mai vorbesc cu Oana. Imi face rau. Daca Oana vrea sa vina, eu o sa plec de acasa. Am unde sa plec. Nu va intereseza pe voi daca sunt baut”, a spus Viorel Lis la un post TV.

Vali, instructorul de fitness care spune ca este tatal copilului Oanei, a intervenit pentru a lamuri problemele.

viorel lis

“Viorel ar trebui sa-si ia pastilele si sa se interneze undeva. Pozele le-am dat pentru ca tu ai negat o relatie cu mine, din momentul in care am facut copilul. Pot sa stau in Bucuresti si sa am grija de tine pana se naste copilul. Faptul ca ai negat m-a facut sa vin la Bucuresti. Eu nu imi pierd timpul si noptile cu bautura si cu prieteni. Eu vad ca este terorizata de domnul Lis”, a spus Vali, presupusul amant al Oanei Lis.

CITESTE SI

Oana, terorizata de Viorel Lis! Fostul edil i-a aruncat hainele de la geamul apartamentului in care locuiesc

Picatura ce a umplu paharul! Viorel Lis nu vrea sa mai auda de Oana: "Sa se duca dracului"
 

“Il iubesc pe Viorel”

viorel lis

Oana Lis spune ca il iubeste in continuare pe Viorel si spune ca afirmatiile lui Vali sunt inventate.
“Nu vreau sa te mai vad niciodata in viata mea. Eu cred ca el s-a indragostit de mine pentru ca i-am dat atentie. Si-a facut filme in cap. Nu exista noi doi. Eu nu tin la tine, il iubesc pe Viorel. Nu pot sa-l internet impotriva vointei lui. Are niste crize si nu am ce sa fac“, a spus Oana.
 

D.C.

Citeste despre: viorel lis, oana lis, vali, instructor fitness


Share On Facebook