Viorica Clejani

Viorica de la Clejani a facut o declaratie uluitoare si asurprins pe toata lumea, dupa ce a marturisit ca este pregatita sa mai aiba un copil.

Viorica de la Clejani i-a facut o surpriza de proportii sotului ei, dupa ce a declarat ca vrea sa devina din nou mama. "Eu ma gandesc sa fac acest pas. De ce nu? Copiii nostri au crescut, pleaca fiecare la casa lui si nu vrem sa ramanem singuri", a spus Viorica la Antena 1.

Viorica Clejani

Daca la inceput a crezut ca sotia lui glumeste, mai apoi Ionita a inceput sa se gandeasca si el la spusele sotiei si a luat toata treaba in serios.

Citeste si

SOC si GROAZA la Clejani! Viorica a chemat ambulanta. A patit asta din cauza lui Ionita!

"Te-a racorit Dumnezeu!" Ce a determinat-o pe Viorica de la Clejani sa reactioneze asa in fata lui Ionita, cu toate ca el deja....

Margherita, copilul rebel al Clejanilor

Desi tatal ei nu a fost de acord cu schimbarile corporale pe care si le-a facut, Margherita a schimbat la ea tot ce si-a dorit. Tanara a devenit cunoscuta datorita parintilor ei, dar si pentru aparitiile sale excentrice. In plus, nu de putine ori, Margherita a fost surprinsa in pozele de pe Facebook cu tigara in mana, dar si cu cate un paharel.

L.L

Citeste despre: vioica clejani, viorica de la clejani copil


Share On Facebook