Victor Ponta

Desi nu a inceput de mult, campania electorala pentru cea mai inalta functie in stat a atras deja atentia presei straine. Cotidianul american "The Washington Post" a laudat mesajul cu care Victor Ponta s-a lansat in cursa pentru Cotroceni.

A inceput deja campania electorala prezidentiala, iar politicienii din Romania au pus la bataie cele mai bune strategii pentru a castiga cea mai inalta functie in stat. Printr-un mesaj simplu, dar incarcat de emotie si profunzime, Victor Ponta a reusit sa intre in atentia presei internationale.

Celebrul cotidian american "The Washington Post" il numeste pe actualul premier "candidatul favorit in campanie pentru a deveni presedintele Romaniei", discursul sau fiind foarte apreciat.

Presa de peste Ocean il considera pe Victor Ponta favorit in cursa pentru Cotroceni
Presa de peste Ocean il considera pe Victor Ponta favorit in cursa pentru Cotroceni

"Premierul Romaniei si-a lansat campania pentru presedintie - cea mai inalta functie politica a tarii, promitand sa creeze o tara mai unita decat cea pe care o lasa predecesorul lui. Victor Ponta, care este prim-ministru din mai 2012, va fi un candidat de prim-rang la alegerile prezidentiale din noiembrie", noteaza presa de peste Ocean.

CITESTE SI

Tinerii nu au motive sa se teama! Premierul Victor Ponta: “Schema de finantare a locurilor de munca este functionala”

Gest de recunostiinta facut de Guvernul Romaniei pentru Pompieri! Victor Ponta: “Va felicit si...”

La inceputul campaniei sale electorale, primul-ministru Victor Ponta le-a transmis romanilor un mesaj in care se reflecta foarte clar dorinta lui de a trai intr-o tara unita, puternica si sigura.

"Romania are nevoie de crestere economica si de locuri de munca, de mai multe investitii. Romania are nevoie de unitate", a spus acesta.

A.D.
 

Citeste despre: victor ponta, victor ponta the washington post, victor ponta presa internationala, victor ponta presedinte, victor ponta campanie electorala


Share On Facebook