claudiu roman

Sinuciderea lui Claudiu Roman, fost DJ la Radio 21, a adus foarte multa tristete in randul celor care l-au cunoscut. O fire deschisa si plin de umor, prezentatorul si-a pus capat zilor in nopatea de jos spre vineri.

Trupul neinsufletit a fost descoperit in aceasta dimineata de catre parintii sai, in locuinta sa din Sectorul 4 al Capitalei. Claudiu Roman, in varsta de 34 de ani, s-a spanzurat cu un cablu.

Conform anchetatorilor, usa locuintei era incuiata pe dinauntru, iar pe corpul barbatului nu s-au gasit urme de violenta.

Trupul barbatului a fost transportat la Institutul National de Medicina Legala, pentru efectuarea necropsiei, principala ipoteza pe care merg anchetatorii fiind sinuciderea.

claudiu roman

Wilmark l-a cunoscut pe Claudiu Roman si nu a putut sa-si stapaneasca lacrimile in momentul in care a aflat ca acesta a decis sa-si puna capat zilelor. Columbianul s-a filmat si a transmis un ultim mesaj pentru bunul sau prieten.

 

CITESTE SI

Am aflat ADEVARATUL MOTIV pentru care prezentatorul de radio Claudiu Roman s-a sinucis! Toti vor fi socati sa auda asta

Un cunoscut prezentator din Romania s-a sinucis dupa ce sefii i-au scos emisiunea din grila de programe!

A ramas fara emisiune la 1 septembrie

Intr-adevar, Claudiu avea probleme la serviciu - asta o recunosc si colegii lui, care au fost revoltati cand au aflat ca prezentatorul ramasese de fapt fara emisiune la inceputul acestei luni, iar asta i-a dat toata viata peste cap.

claudiu roman


"S-a intamplat asta pentru ca oamenii ce conduc radiourile habar nu au ce insemna pentru oameni ce lucreaza in radio niste decizii strambe si injuste... faptul ca de la 1 septembrie nu a mai continuat la 21", a scris cineva pe contul lui de socializare.

D.C.

 

Citeste despre: claudiu roman, sinucis, radio 21, prezentator, dj, wilmark rizzo hernandez


Share On Facebook