Loading the player...

Wilmark a fost prezent la evenimentul lui Alexandru Ciucu, unde a oferit un interviu pentru Cancan.ro. Intrebat despre show-urile TV, fostul jurat sustine ca Pro TV-ul are cei mai buni producatori.

Cand vine vorba despre proiectele TV, Wilmark incearca sa se abtina in comentarii, insa precizeaza ca televiziunea cu care a colaborat ani de zile este cea mai buna din Romania. Ce isi doreste Wilmark? Ca la TV sa nu se mai promoveze prostiatuele. Nu a dat, insa, nume, ci s-a rezumat strict la aceste declaratii. "ProTV-ul are in continuare o echipa buna, unde sunt cele mai bune produse. Urmaream Vocea Romaniei, insa nu am timp suficient sa ma uit la TV. Daca as vrea ceva, ar fi ca la TV sa nu se mai promoveze prostituatele.", a declarat Wilmark, pentru CANCAN.ro.

Wilmark

Citeste si:

Danseaza in... bucatarie! De cand a ramas somer, Wilmark si-a redescoperit o pasiune mai veche: “E din timpul facultatii"

Wilmark a plans ca un copil cand a aflat ca bunul sau prieten, DJ-ul Claudiu Roman s-a sinucis: "Adio, prieten drag"

Wilmark a venit la CANCAN TV alaturi de tanara care i-a tinut de urat in lipsa sotie: "Ma bucur ca ne-au prins paparazzii"

Rizzo Hernandez s-a nascut la 31 mai 1977 in Santafe de Bogota, in Columbia, a absolvit „Colegio de los Andes” la Escuela de Danza y Musica Latinoamericana din Bogota, iar in Romania a ajuns printr-o intamplare „studioasa”, adica a urmat studiile Universitatii de Petrol si Gaze din Ploiesti, si astfel a devenit inginer. Wilmark a deschis prima discoteca latino-americane din Romania, “Salsa You & Me”, si s-a facut remarcat prin stilul traditional de dans “Salsa Mambo”. Astfel, ringul de dans a devenit pasiunea lui. In prezent, sustine  cursuri de dans ca instructor de dans.

Larisa Ciuta

Citeste despre:wilmark, salsa you, wilmark pro tv, wilmark dans, cancan


Share On Facebook