Mos Craciun

Daca tot se apropie Craciunul, va prezentam o serie de ciudatenii din preajma acestei sarbatori.

Cel mai scump pom de Crăciun

Te-ai gandit ca ai suprasolicitat bugetul anul trecut pentru decorarea pomului de Craciun? Ei bine, sperăm că acest caz te va ajuta sa te simti un pic mai bine dupa cheltuielile facute de tine.

Yves Piaget, un barbat din Anglia, a cheltuit 10.400.000 de lire pentru decorarea pomului de Craciun. Copacul a fost bogat decorat cu 83 de bijuterii.

Magia lui Mos Craciun

Craciun
Evident, ştim cu toţii că Moş Crăciun are puteri magice, dar cercetatorii au calculat cât de "magic" este Moş Crăciun cu adevarat.

Cercetatorii au descoperit ca, in scopul de a livra toate cadourile sale in ajunul Crăciunului, Moşul ar trebui să călătorească cu viteza de 650 de kilometri pe secundă şi sa viziteze 822 de case pe secunda.

Pom de Crăciun comestibil

Da, ati citit bine. Se pare că poţi mânca de fapt părţi din pomul de Crăciun, iar acele din arbore sunt o mare sursă de vitamina C. Dacă doriţi să "preparati" pomul de Crăciun, copacul trebuie uscat, apoi acele măcinare. Puteţi utiliza acele uscate, ca o garnitura pentru supe.

Creştere în greutate de Crăciun

Craciun
Crezi că esti un pic mai greu dupa Craciun? Chiar dacă cei mai multe dintre noi se se bucura de foarte multa mancare in aceasta perioada, studiile au constatat ca nu ne ingrasam de fapt la fel de mult pe cât am crede.

Un studiu american a constatat, desi participantii crezut că au luat in greutate cel puţin 2.27 kg, ei de fapt au câştigat doar o cantitate medie de 0.36 kg în perioada Crăciunului.

Crăciun în spaţiu

Unii oameni doresc să scape de cantecele specifice de Crăciun, dar se pare ca inevitabilele colinde au fost cântate chiar si în spaţiu. Prima piesa care a fost cântata în spaţiu a fost Jingle Bells. Doi astronauţi au raportat in1965 ca au vazut un OZN. Ei au susţinut că OZN a avut un modul de comandă principal şi opt module mai mici din faţă şi că pilotul poarta un costum roşu.

Home Alone (Singur acasa)

Craciun
Toată lumea iubeşte "Home Alone", dar ştiaţi că Daniel Stern, actorul care l-a jucat pe Marv, are o mare frica de paianjeni?

El nu a vrut să facă scena cu tarantula, dar a fost de acord să faca filmarea, atâta timp cât acesta a fost finalizata intr-o singura scena, fara a repeta acest lucru.

In aceasta secventa lui Daniel Stern nu i s-a permis să urle pentru că s-ar fi speriat tarantula, aşa ca tipetele au trebuit să fie adăugate in studio .

Crăciun nu e cea mai romantica sarbatoare

Ati putea crede ca acesta sarbatoare este una dintre cele mai romantice ale anului. Artificiile şi petreceri fără sfârşit sunt mixul perfect pentru a fi aproape de jumatatea ta.

Dar uitandu-se la postarile de pe Facebook, cercetatori au descoperit că o mulţime de cupluri se despart cu două săptămâni înainte de Crăciun. Mai mult, această perioadă este a doua cea mai comuna perioada din an in care cuplurile se despart.

Citeste despre:craciun, sarbatori, ciudatenii, pom, brad, secrete, facebook, impodobit


Share On Facebook