Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic – Horoscopul zilei de 18 mai 2018. Vărsătorii își focusează energia către prieteni

Horoscop zilnic – Horoscopul zilei de 18 mai 2018. Vărsătorii își focusează energia către prieteni

De: Cristian Blanuta 17/05/2018 | 21:20
Horoscop zilnic – Horoscopul zilei de 18 mai 2018. Vărsătorii își focusează energia către prieteni
Horoscop zilnic – Horoscopul zilei de 18 mai 2018. Vărsătorii își focusează energia către prieteni

Horoscopul zilei de 18 mai 2018 aduce previziuni astrale pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 18 mai 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 18 mai 2018 spune că nativii zodiei Taur socializează foarte bine cu cei din jur.

Barbara Băcăuanu îți prezintă horoscopul zilei de 18 mai 2018
Barbara Băcăuanu îți prezintă horoscopul zilei de 18 mai 2018

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu (foto) este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 18 mai 2018

Astăzi este un moment benefic pentru relaționarea de orice natură – cu partenerul de viață, cu asociații, colaboratorii sau chiar cu acele persoane cu care nu te înțelegeai atât de bine până acum. Profită de acest aspect pentru a-ți consolida legăturile și pentru a face pace în interiorul tău. Atitudinea față de ceea ce considerai că este valoros în viața ta este în schimbare, ca atare poți vedea și cântări altfel unele situații cu care te confrunți.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 18 mai 2018

Astăzi socializezi foarte bine cu cei din jurul tău, iar persoanele pe care le întâlnești îți pot deveni repede prieteni. Ești în vervă mare în privința activităților pe care le întreprinzi și parcă nimic nu te poate abate de la ceea ce ți-ai propus! Nu îți fie teamă să ieși în evidență, vei aduna în jurul tău admiratorii de care ai nevoie ca să te susțină! Este și un moment bun în care să îți schimbi stilul vestimentar sau în care să faci cumpărături pentru sufletul tău!

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 18 mai 2018

Astăzi poți beneficia de susținerea celor din jur pentru a îți consolida poziția la locul de muncă! Ceea ce ai întreprins până acum este apreciat, iar tu ești foarte mulțumit de rezultatele obținute! O discuție cu superiorii poate fi benefică și poate conduce către noi responsabilități care te vor pune în valoare. Nu sta pe gânduri și acționează spre binele tău! Spre seară, planurile pe care ți le-ai făcut cu cei dragi au rolul de a te relaxa și de a te bine dispune!

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 18 mai 2018

Astăzi ești înconjurat numai de oameni deschiși și optimiști care îți îmbunătățesc considerabil starea de spirit și cheful de socializare. Informațiile pe care le afli și discuțiile pe care le porți te însuflețesc pentru a te implica în noi activități. Nu sta pe loc și acceptă invitațiile ce ți se propun, deoarece acum poți pune bazele unei legături ce va dăinui în timp! Dacă ești singur, acum poți face un pas înainte către iubire!

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 18 mai 2018

Exprimă cât mai clar ceea ce gândești și nu lăsa urmă de îndoiala în privința unei decizii pe care urmează să o iei! Cei din jur vor aprecia onestitatea și felul în care pui problema! Nu este momentul regretelor și al întoarcerii în trecut, ci cel al viitorului și al avansului, așa că nu te mai lamenta despre ceea ce a fost și pune-te în acțiune! Odată ce vei porni motorul, șansele de reușită sunt foarte mari!

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 18 mai 2018

Sufletul tău pare împovărat de temeri și griji, dar norocul tău de azi este exact șansa de a ieși dintr-un mediu încărcat negativ. Dă curs invitațiilor și nu vei regreta! Evenimentele acestei zile te pot propulsa în frunte, înaintea tuturor, deoarece motorul principal al tuturor succeselor care te vizează este iubirea. Deschide-ți sufletul față de persoana pe care o îndrăgești, vei primi din partea ei tot suportul și energia benefică de care ai nevoie!

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 18 mai 2018

Dacă te ții de treabă și urmărești informațiile ce îți ajung la ureche, astăzi poți beneficia de niște avantaje mărețe – poți avea parte de o reducere substanțială la un obiect de valoare, poți intra într-un loc exclusivist sau îți poți rezolva niște probleme cărora nu le întrevedeai prea curând soluția! Fii îndrăzneț și profită de ceea ce ți se oferă acum, s-ar putea ca mai târziu să nu ai aceeași șansă!

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 18 mai 2018

Lucrurile merg mult mai bine dacă abordezi oamenii dintr-o poziție neutră și cu o atitudine pozitivă și, mai ales, dacă ai mai multă încredere în ei. Dacă dorești să te implici în anumite proiecte de grup, acesta este momentul favorabil pentru asta. Te poți folosi de creativitate și talentele tale. Folosește-ți cât mai eficient energia și încearcă să nu te împrăștii în prea multe direcții. Mai bine faci un lucru la care te pricepi cel mai bine.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 18 mai 2018

Chiar dacă sunt contrare concepțiilor tale despre viață, încearcă să accepți și puncte de vedere diferite și să înveți de la fiecare persoană câte ceva. Te preocupă mult viața socială în această perioadă și acest lucru poate duce la multe întâlniri interesante și la ocazia de a cunoaște pe cineva special. Astrele favorizează planurile pe termen lung și punerea în practică a unei idei de afacere personală pornită de la un hobby.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 18 mai 2018

Astăzi poți avea oportunitatea de a-ți demonstra valoarea profesională, dar și generozitatea față de colaboratorii tăi. Vei fi apreciat pentru asta. Încearcă să accepți deschis și relaxat toate schimbările care pot apărea în viață ta, fiindcă aceste schimbări îți vor aduce evoluție și beneficii. Acordă mai multă atenție partenerului. Este un moment prielnic pentru a discuta despre dorințele și nevoile voastre, pentru a vă reconfirma sentimentele.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 18 mai 2018

Încearcă să-ți focusezi energia către prietenii tăi și arată-le ceea simți. Împărtășește starea ta de bine pentru a consolida relațiile cu aceștia. Ești în continuă mișcare și nu te dai în lături de la a prelua inițiativa. Vor fi apreciate eficiența ta și faptul că știi să iei decizii corecte. Înconjoară-te de armonie iar acolo unde ea nu există, să faci tot posibilul să o aduci, să echilibrezi. Rezolvă disensiunile cu frații.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 18 mai 2018

Astăzi vei avea o zi foarte plină la serviciu, de aceea ar fi bine să-ți gestionezi cât mai bine energia și timpul pentru a fi cât mai eficient. Pentru că ai foarte multe sarcini de îndeplinit, încearcă să fii cât mai atent la toate detaliile din contracte sau alte acte pe care le întocmești. Este posibil ca ceea ce spui să nu fie exact ceea ce oamenii vor să audă sau să nu fie foarte clar înțeles chiar dacă intențiile tale sunt bune.

Citește și Horoscopul săptămânal pentru perioada 21 – 27 mai 2018

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un semafor, în BUCUREȘTI: „Este absurd!”
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu el: „Verdictul final...”
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Devine obligatoriu din 6 iulie! Dispozitivul pe care trebuie să-l aibă mașinile la bord
Devine obligatoriu din 6 iulie! Dispozitivul pe care trebuie să-l aibă mașinile la bord
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Gabriela Cristea, acuzată că păcălește oamenii care comandă celebrii cozonaci: „Sesizați ANPC”
Gabriela Cristea, acuzată că păcălește oamenii care comandă celebrii cozonaci: „Sesizați ANPC”
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...