Acasă » Reportaj » Acesta este cel care a luat cele 10 milioane de euro de la loto

Acesta este cel care a luat cele 10 milioane de euro de la loto

De: Cancan 06/09/2007 | 00:00
Acesta este cel care a luat cele 10 milioane de euro de la loto

TITULAR. Stefan Constantin este cel care a validat biletul castigator NOROCOS. Cristian, fiul lui Stefan Constantin, este cel care a completat biletul de 10 milioane CONSTIINCIOS. Maistrul Stefan Constantin, in inspectie pe santierul de la „Prefab” GRIJA. In drum spre Bucuresti, milionarul a oprit sa fumeze afara, pentru a nu se impregna mirosul in interiorul masinii POPAS. Cristian si cumnatul sau, Laurentiu, au alimentat la o benzinarie din Bucuresti RABDATOR. Norocosul si-a asteptat rudele, in zona Dorobanti, mai bine de o ora PRANZ. Milionarul Cristian a facut cinste cu o pizza de 12 lei, pe care a impartit-o la patru persoane Conspiratie. In jurul barbatului, descoperit in exclusivitate de catre CANCAN, se nasc suspiciuni legate de adevarata destinatie a banilor Adrian Artene, Razvan Bica CANCAN l-a gasit pe cel mai cautat om din Romania, pe castigatorul celor 10,5 milioane de euro, neimpozati, de la 6/49. Ziarul nostru prezinta azi, in exclusivitate, adevarata poveste a acestuia si misterele din jurul lui. Noul milionar in euro se numeste Cristian Gabriel Constantin, este seful serviciului Tehnic al Politiei Comunitare din Calarasi, are 24 de ani, este casatorit din noiembrie 2006, asteapta un copil si locuieste impreuna cu socrii, la periferia orasului. Paparazzii nostri l-au urmarit timp de trei zile pe cel care a jucat biletul castigator, perioada in care am aflat aproape totul despre viata lui.

Traieste modest, ca si pana acum

A doua zi dupa extragere, Cristian Constantin a intrat in concediu si nu a revenit la serviciu nici pana ieri. Intre timp, politistul comunitar si-a cumparat de la firma „Expocar” (reprezentanta Opel-Chevrolet) un Opel Astra de aproximativ 15.000 de euro, care are numere provizorii si este singura investitie serioasa facuta de el pana acum. Dincolo de aceasta, tanarul traieste modest. Marti, el a ajuns cu masina la Bucuresti, unde si-a adus, la spital, nepoata. Cat timp fetita, insotita de parintii ei, a fost supusa investigatiilor medicale atat la Spitalul nr. 9-Sectia de Neuropsihiatrie, cat si la o clinica din cartierul Dorobanti, marele castigator s-a plimbat prin Piata Romana, si-a cumparat un card de memorie pentru telefon, un energizant si o pizza de 12 lei, pe care le-a comandat la pachet. Dupa ce a platit mancarea si bautura, milionarul a reusit cu greu sa-si inchida portofelul plin de bani. Mai tarziu, impreuna cu cumnatul, cumnata si fetita acestora a impartit in mod egal pizza cumparata, au mancat-o pe capota masinii si au plecat spre casa. La intoarcerea in Calarasi, el s-a oprit sa-si alimenteze masina si n-a dat spaga baiatului care i-a spalat geamurile. In schimb, a intrat in benzinarie de unde si-a cumparat doua CD-uri cu muzica. Pe Autostrada Soarelui, in drum spre casa, Cristi a accelerat puternic, depasind viteza de 200 de kilometri la ora. Dupa ce a ajuns la Calarasi, el si-a lasat rudele acasa si s-a dus la sediul unei firme de termopane, unde si-a lasat masina intr-o hala. Reporterii nostri au aflat ca firma respectiva apartine sotilor Mariana si Laurentiu Ianici, cumnatii lui Cristian, pe care milionarul i-a dus la Bucuresti. Mariana are 33 de ani si este sora sotiei marelui castigator. Femeia ne-a marturisit ca milionarul si-a lasat masina la ea la firma, pentru ca „a plecat azi noapte (n.n. – marti spre miercuri) cu sora mea in concediu, in Grecia!”

Tatal milionarului merge zilnic prin groapa de gunoi

Casa unde a copilarit Cristian Constantin se afla, in Calarasi, la periferie, in apropiere de cimitirul Magureni, pe strada Pacii, pe care trec zilnic catre groapa de gunoi a orasului masini incarcate cu deseuri. Castigatorul nu mai locuieste cu parintii sai acolo, ci s-a mutat la socri, dupa nunta din 2006, mai inspre oras, vizavi de o unitate de jandarmi. In casa parinteasca au ramas cei doi caini ai familiei, precum si mama si tatal sau. Din investigatiile noastre a reiesit ca biletul norocos a fost jucat de Cristian Constantin, insa premiul a fost validat de catre tatal lui, Stefan Constantin. Acesta din urma are 64 de ani si, in prezent, lucreaza la balastiera „Prefab” de la marginea orasului Calarasi. Acolo l-am gasit si ieri. Niciunul dintre colegii batranului nu stie ca potul de la loto a ajuns in familia lui. Marti dimineata, Stefan Constantin a plecat, ca de obicei, la munca, in jurul orei 06.30. Barbatul cu parul alb a trecut prin fata cimitirului Magureni, apoi a mers tot inainte pe drumul ce duce spre groapa de gunoi a orasului. Omul a trecut impasibil printre muntii de gunoaie fumegande si prin mirosul insuportabil pentru un nas neobisnuit. Dupa ce a strabatut groapa de gunoi, tatal milionarului a ajuns la locul sau de munca, la „Prefab”. Aici s-a schimbat de haine cu un halat si o casca pentru o inspectie pe santier, dand indicatii energice in stanga si in dreapta. Apoi a reintrat in baraca, de unde a mai iesit spre sfarsitul programului, in jurul orei 16.00.

Mama milionarului plateste serviciile vecinilor in oua

Mama lui Cristian Constantin si-a petrecut ziua de marti in cea mai mare parte acasa, maturand in fata portii sau trebaluind prin curte ori in vizita pe la vecini. Femeia e casnica. Din cand in cand, cate o vecina o mai chema la poarta, iesea la vorba, apoi disparea iar dupa gardul gri. In jurul orei 16.00, un vecin mai amarat din zona s-a prezentat in fata curtii cu o galeata, pe care femeia a luat-o in casa, iar dupa ce i-a desertat continutul i-a inapoiat-o proprietarului platindu-i serviciul facut doar cu cateva oua. Dupa o ora, in fata portii a tras un papuc albastru din care a coborat Stefan, tatal milionarului, venit direct de la munca. Barbatul a stat in casa doar cateva minute, schimbandu-si hainele de serviciu cu unele mai comode apoi, in loc sa manance, a iesit cu sotia la treaba, carand impreuna niste placi de rigips. Practic, dupa ce fiul lor a castigat 7,8 de milioane de euro, ei nu s-au „pricopsit” decat cu un televizor sport, pe care Cristi i l-a dat luni seara.

Soacra se plange ca nu are bani de medicamente

In timp ce ginerele ei este milionar in euro, soacra lui Cristian Constantin ne-a marturisit ca traieste de pe o zi pe alta impreuna cu sotul ei. „Barbatul meu este foarte bolnav. Are probleme si trebuie sa-l internez saptamana viitoare la Spitalul nr. 9, in Bucuresti. Mari sanse sa se faca bine nu prea sunt, fiindca nu avem bani. Eu si el avem pensii de 4 milioane de lei (n.n. – 400 RON), iar medicamentele ne costa, pe luna, 15 milioane. Cum sa ne ajungem cu banii?!”, s-a plans soacra castigatorului. Faptul ca el a jucat biletul, iar tatal lui l-a validat, pe numele sau, naste acum anumite suspiciuni. O explicatie poate fi faptul ca milionarul isi protejeaza banii de sotie si de familia acesteia.

Bogati. Stefan Constantin si sotia sa, parintii fericitului castigator in fata casei de langa cimitirul Magurele Tatal milionarului: „Am fost tradati!”

Reporterii CANCAN au vorbit, ieri, cu Stefan Constantin. Dupa ce a negat initial ca fiul sau a castigat marele premiu, barbatul a recunoscut: „Cine v-a dat informatia n-a facut corect. Noi am vrut sa nu spuna numele nostru. Am fost tradati! Si banii nu sunt atatia cat credeti voi!”. Altceva n-a mai vrut sa comenteze. Ne-a recomandat doar sa-l sunam pe fiul sau.

Milionarul: „Nu vorbim prin telefon pentru ca suntem interceptati!”

Cristian Constantin ne-a contactat, ieri dupa-amiaza, pe telefonul mobil, dupa ce o persoana apropiata lui i-a transmis un mesaj din partea CANCAN. Redam mai jos, integral, convorbirea telefonica avuta cu el. Cristian Constantin Buna ziua! M-ati cautat la (…)! Reporter Buna ziua! Este adevarat… C.C. Am inteles despre ce este vorba. N-as vrea sa apara numele meu… Rep. Dar confirmati ca dvs sunteti castigatorul? Vi s-a transmis ce date detinem? C.C. Aveti dreptate. Eu am castigat. Dar nu vreau sa apara numele meu… Rep. Am putea avea o intalnire? C.C. Nu mai sunt acum in Calarasi, de vreo 2-3 zile… Rep. Dar avem fotografii cu dumneavoastra de ieri (n.n. – marti)! C.C. Bine, va rog… Nu vorbim prin telefon pentru ca suntem interceptati! Asteptati ca am sa va caut eu de pe alt numar…” In acel moment, milionarul a inchis precipitat telefonul, iar pana la inchiderea acestei editii n-a mai revenit. Castigatorul de la loto este un tanar de conditie sociala medie – CANCAN, 01-09-2007 Castigatorul de la loto 6/49 pierde peste 75 de milioane de lei vechi pe zi – CANCAN, 29-08-2007 Pe urmele castigatorului de la loto – CANCAN, 28-08-2007 Stelian Ogica: „Nu mai joc la loto in viata mea!” – CANCAN, 27-08-2007 Stelian Ogica face cheta nationala pentru marele premiu – CANCAN, 21-08-2007 Ogica, „profesorul” ultimului castigator la loto – CANCAN, 15-08-2007

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Cum s-a răzbunat o tânără după ce i-a fost refuzată programarea la gene: ,,Asta s-a întâmplat din cauza unor gene”. Proprietara salonului a postat totul pe o rețea socială
Cum s-a răzbunat o tânără după ce i-a fost refuzată programarea la gene: ,,Asta s-a...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost cea care ne-a unit”
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea