Acasă » Showbiz » SEXY » Multimiliardar acuzat de sotie ca e homosexual

Multimiliardar acuzat de sotie ca e homosexual

De: Cancan 22/11/2007 | 00:00
Multimiliardar acuzat de sotie ca e homosexual

EXCLUSIV. „Regele medicamentelor”, Laurentiu Stratulat (dreapta), la un party, alaturi de un prieten. Aceasta fotografie ne-a fost trimisa la redactie de catre un anonim Contraatac. In timp ce multimiliardarul Laurentiu Stratulat, „regele medicamentelor”, solicita in instanta custodia fetitei pe care o are cu Adnana, fosta sotie il ameninta cu dezvaluiri cutremuratoare! Monica Stan, Adrian Artene Scandalul a carui protagonista este familia „regelui medicamentelor”, Laurentiu Stratulat, ia amploare. Dupa ce ziarul nostru a dezvaluit faptul ca fosta sotie a lui Stratulat, Adnana, a parasit domiciliul conjugal de teama sotului, miliardarul care detine compania „Relad” (lider in Romania pe piata distributiei de medicamente cu o cifra de afaceri de 240.000.000 de euro) s-a adresat instantei pentru a obtine custodia fetitei lor! Practic, de acum fiecare dintre sotii Stratulat va incerca sa-i convinga pe judecatori ca este persoana potrivita pentru incredintarea copilului. In timp ce miliardarul afirma ca fosta sotie nu are mijloace financiare sa o intretina pe fetita, reporterii CANCAN au aflat ca Adnana ar putea readuce in atentie o declaratie-soc, care sa-i zdruncine credibilitatea lui Laurentiu. Si anume ca acesta ar fi avut o relatie cu un barbat! Aceasta ipoteza uluitoare a mai fost vehiculata de catre Adnana si in 2002, atunci cand ea a avut o aventura cu solistul trupei „Spitalul de urgenta”, Dan Helciug, iar Laurentiu a decis sa introduca divortul. Acum, persoane din anturajul ei ne-au marturisit ca Adnana ar fi tentata sa „pluseze” pe aceeasi carte: „Ce femeie ar putea accepta ca fostul ei sot sa ramana cu fetita cand acesta are alte orientari sexuale, dupa cum a declarat Adnana si altadata!”. Declaratia la care se refera sursa noastra a fost facuta de catre Adnana in 19 aprilie 2002 in ziarul „Evenimentul zilei”.

Adnana: „Eram practic maritata cu doi barbati!”

Potrivit fostei doamne Stratulat, „Toata viata, Laurentiu m-a amenintat ca are posibilitatea sa ma omoare prin tot felul de metode, fara ca cineva sa-si dea seama ca el m-a omorat. Era foarte violent, aveam frecvent scandaluri care se terminau cu cate o bataie buna pe care mi-o dadea. Am suportat ani intregi astfel de tratamente din partea lui, eram mai tanara, fara posibilitati financiare. (?) Il banuiam, si nu numai eu, de alte orientari sexuale. Isi petrecea foarte mult timp cu un prieten de-al lui, care intre timp s-a si angajat la firma lui Laurentiu, cu care mergea frecvent in strainatate. Ultimele iesiri au fost in Thailanda si Cipru. Pe mine nu voia sa ma ia, spunand ca nu se simte bine in prezenta mea. In timp ce ma acuza pe mine ca-i dau telefoane lui Helciug sau mai stiu eu cui, el statea inchis in camera lui de muzica, asa o numea, cu prietenul lui, camera in care nu aveam acces nici eu, nici copilul. Eram practic maritata cu doi barbati pentru ca acel prieten statea totdeauna cu noi!” In timp ce Adnana pare sa pregateasca un razboi cu arme „murdare”, pe adresa redactiei ne-a parvenit de la un anonim (bizara coincidenta!) un set de fotografii (doua dintre ele publicate azi) care il infatiseaza pe „regele medicamentelor” in compania unui barbat musculos. Ni s-a transmis totodata ca fotografiile ar fi fost realizate intr-un club de gay. Din punctul nostru de vedere, ele nu reprezinta, insa, o proba a faptului ca Laurentiu Stratulat ar fi homosexual si nu excludem sa ne fi fost trimise de cineva care vrea sa o ajute pe Adnana. Mai mult, despre Laurentiu se spune chiar ca are un mare succes la femei si ca, din acest motiv, n-ar mai plange dupa fosta sotie.

Cu cine a fost inselat?

Pe de alta parte, o cunostinta comuna a sotilor Stratulat sustine ca despartirea celor doi este din vina exclusiva a ei. „Adnana a avut tot ce si-a dorit, vacante scumpe, cate 5.000 de euro bani de cheltuiala pe saptamana. Laurentiu nu s-a putut intelege, insa, cu ea. Ei ii placea sa bea si sa aiba aventuri cu alti barbati. Nu doar cu Dan Helciug, ci si cu un pusti care a avut toate femeile tari din Bucuresti, inclusiv pe Elena Udrea. Cand a plecat si-a luat gentile Louis Vuitton si toate bijuteriile si, in rest, n-a mai interesat-o de nimic. Inainte sa fie cu ea, Laurentiu a fost casatorit cu cea mai buna prietena a Adnanei. Ambele erau din Costinesti. L-a despartit, insa, de sotie si, dupa prima lor noapte de dragoste, a si ramas insarcinata, ca sa nu-l scape! Asa s-a nascut primul lor copil, un baiat, care acum are 10 ani. Apoi a nascut fetita!”, a adaugat cunostinta sotilor Stratulat.

Zid de tacere

Pana acum, CANCAN a relatat pe larg despre scandalul monstru din sanul uneia dintre cele mai bogate familii din Romania. Reporterii nostri au scris ca, dupa ce a plecat de acasa, Adnana si-a gasit un protector in miliardarul Vova Cohn, unul dintre actionarii lui FC Dinamo. Prieten de familie cu Laurentiu, Cohn a ajutat-o pe Adnana sa-si angajeze bodyguarzi, precum si sa-si rezolve alte lucruri. Atat pe Laurentiu, cat si pe Adnana, CANCAN i-a contactat de nenumarate ori prin sms-uri, direct pe telefon sau prin intermediul unor apropiati. Niciunul dintre ei n-a vrut, insa, sa vorbeasca cu noi, preferand sa ridice un zid de tacere in jurul lor. „Regele medicamentelor” si-a falimentat sotia si vrea sa-i ia si ultimul copil – CANCAN, 20-11-2007 Noi amanunte in scandalul din familia „regelui medicamentelor” – CANCAN, 17-11-2007 Sotia „regelui medicamentelor” este in combinatie cu miliardarul Vova Cohn de la Dinamo – CANCAN, 16-11-2007 Scandal monstru in familia unuia dintre cei mai bogati romani – CANCAN, 15-11-2007 Milionari romani jefuiti la Saint Tropez, in sudul Frantei – CANCAN, 13-07-2007

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Acest bărbat a aruncat o cameră de filmat, într-o gaură adâncă de 93 de metri, sub ANTARCTICA, și a făcut o descoperire ireală. Iată imaginile!
Acest bărbat a aruncat o cameră de filmat, într-o gaură adâncă de 93 de metri,...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Cele mai FIERBINȚI 40 de IMAGINI în care a apărut vreodată KIM KARDASHIAN! Îți TAIE RESPIRAȚIA
Cele mai FIERBINȚI 40 de IMAGINI în care a apărut vreodată KIM KARDASHIAN! Îți TAIE...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ireal cât costă să naști natural în America! Elle a publicat facturile primite de la spital: „Nu mă așteptam la atât de mult”
Ireal cât costă să naști natural în America! Elle a publicat facturile primite de la...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea de abţinere
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Filmul care e foarte popular pe Netflix. Are o poveste unică, a rupt topul în întreaga lume și e la mare căutare și în România
Filmul care e foarte popular pe Netflix. Are o poveste unică, a rupt topul în...
Ai cont și card la Raiffeisen Bank România? Gigantul a făcut un anunț important pentru toți clienții. Ce nu mai ai voie să faci
Ai cont și card la Raiffeisen Bank România? Gigantul a făcut un anunț important pentru...
E strict interzis în România dacă stai la BLOC. Se face ÎNCHISOARE
E strict interzis în România dacă stai la BLOC. Se face ÎNCHISOARE
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Apare un nou EURO. Ce se va întâmpla cu numerarul
Apare un nou EURO. Ce se va întâmpla cu numerarul
Noi taxe și impozite. Românii care rămân cu mai puțini bani
Noi taxe și impozite. Românii care rămân cu mai puțini bani
BANC | „Bulă, poți să-mi împrumuți 500 de lei până la salariu?”
BANC | „Bulă, poți să-mi împrumuți 500 de lei până la salariu?”
Ion Țiriac a plătit un preț obscen și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale
Ion Țiriac a plătit un preț obscen și a așteptat cinci ani să o primească....
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, reușită uriașă în carieră:
Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, reușită uriașă în carieră: "'Cu bucurie și recunoștiință, vă...
Mellina s-a confruntat cu probleme mari de sănătate. A fost la un pas de anorexie. Cum s-a vindecat după ce a mers la o mănăstire
Mellina s-a confruntat cu probleme mari de sănătate. A fost la un pas de anorexie....
Explozie de iubire pentru doi căței care își văd stăpâna! Clipul care a topit sute de mii de inimi în doar câteva secunde
Explozie de iubire pentru doi căței care își văd stăpâna! Clipul care a topit sute...
De ce sunt pomi fructiferi care înfloresc, dar nu fac și fructe. Explicația e simplă
De ce sunt pomi fructiferi care înfloresc, dar nu fac și fructe. Explicația e simplă