3 motive să NU te angajezi în videochat

Publicat: 14/05/2019 | 15:06
3 motive să NU te angajezi în videochat

La o simplă căutare despre videochat pe google.ro, anunțurile de angajare abunda în avantaje și beneficii pentru modele. De la bonusuri imense și până la salarii garantate de câteva mii de euro lunar, toate studiourile bucureștene se întrec în promisiuni. Noi am făcut o listă cu 5 motive să nu te angajezi în domeniul videochat. 

1. Vrei munți de bani, cu minim de efort.

Chiar dacă este vorba despre videochat, un job de model de videochat nu este diferit de nici un alt job din România. Altfel spus, dacă te aștepți să plouă cu bani doar pentru că este videochat, ei bine, lucrurile nu stau deloc așa.

Charm Studio, cel mai profesionist studio de videochat ofera posibilitatea unor câștiguri mari. Pe de o parte, studioul se detașează de altele de pe piață prin respectul și considerația față de modelele sale. Recompensarea colaboratoarelor se face prin bonusuri care ajung și la 5.000 dolari. Pe de altă parte, este un job si trebuie tratat ca orice alt loc de munca! Seriozitatea și implicarea sunt factori-cheie în obținerea performanței. Indiferent de motivele pentru care intri în videochat, pauzele lungi și dese de tigară nu sunt și nu vor fi cheia marilor succese. Și nici sesiunile de trei, patru ore online.

2Vrei să stai degeaba și să muncească alții pentru tine.

Da, este videochat și da, programul este cât se poate de flexibil. Îți poți alege tura pe care vrei sa lucrezi, precum și intervalul orar. Nicidecum un program de tipul „vin la muncă doar când am chef”. Fiind cel mai profesionist studio de videochat, Charm Studio este în căutare de modele inteligente, care pot purta o conversație coerentă în limba engleză. Hard work beats talent, așa că cei de la Charm Studio investesc în modelele cu potential, care nu cunosc limba engleză și pune la dispoziția acestora cursuri gratuite de engleză, precum și de cultura generală. În plus, tot la Charm Studio ai parte de un team-leader dedicat, care să te ajute să ajungi la încasările dorite. Atenție, însă, team-leaderul te ajută, nu muncește în locul tău.

3. Nu vrei să plătești impozite și taxele aferente la stat.

Ultimul din cele 3 motive să NU lucrezi ca model de videochat la Charm Studio este dorința ta de a avea toți banii în mână și de a nu plăti taxe. Legalitatea unui studio implică achitarea impozitului pe venit către stat, iar cei de la Charm Studio sunt catalogați pe forumurile din domeniu videochatului ca fiind „câteodată prea corecți”. Ce înseamnă asta? Plătesc până și ultimul leu către stat. Așadar, dacă ajungi la interviu la Charm Studio și zici „eu nu vreau să plătesc nici o taxă”, fii sigură că nu te vor angaja!

Dacă nu ai bifat nici unul dintre motivele de mai sus, atunci poți să te programezi la un interviu într-un studio care lucrează legal, în buricul Bucureștiului, cu o echipă formată 100% din personal feminin. Pe cei de la Charm Studio îi găsești aici: www.charmstudios.ro!

Citește și...