Acasă » Vedete » Informații noi despre Harvey Weinstein, producătorul acuzat de viol de mai multe actrițe! Cum le făcea pe victimele sale să păstreze tăcerea

Informații noi despre Harvey Weinstein, producătorul acuzat de viol de mai multe actrițe! Cum le făcea pe victimele sale să păstreze tăcerea

De: Cancan 20/05/2018 | 14:46
Informații noi despre Harvey Weinstein, producătorul acuzat de viol de mai multe actrițe! Cum le făcea pe victimele sale să păstreze tăcerea
Mandatory Credit: Photo by Wenzel/face to face/REX/Shutterstock (8823848af) Asia Argento CANNES: "Les Fantomes d'Ismael" Premiere, Cannes, France - 17 May 2017

Actrița italiană Asia Argento a îndreptat din nou atenția asupra Harvey Weinstein, după ce a spus în acest weekend la Festivalul de Film de la Cannes că a fost violată de cunoscutul producător de filme. Vă reamintim că cineastul este este acuzat de viol și agresiune sexuală de mai multe actrițe.

Citește și: Angelina Jolie, mărturisiri de coşmar! Actriţa susţine că Harvey Weinstein a hărţuit-o sexual! Decizia luată de soţia producătorului de film

Asia Argento, la gala de închidere a Festivalului de la Cannes: „Am fost violată, aici, de Harvey Weinstein”

Actriţa Asia Argento a luat ieri cuvântul pe scena de la gala de închidere a Festivalului de Film de la Cannes 2018 şi a povestit despre faptul că a fost violată de producătorul american Harvey Weinstein la una dintre ediţiile anterioare ale evenimentului, potrivit imaginilor difuzate de organizatori.

Citește și: FOTO / După ce a fost acuzat de hărţuire sexuală de Angelina Jolie, Harvey Weinstein a vrut să se sinucidă. Cum a fost găsit după ce fiica lui a sunat la salvare

„În 1997, am fost violată de Harvey Weinstein, chiar aici, la Cannes. Festivalul era terenul său de vânătoare. Vreau să fac o predicţie: Harvey Weinstein nu va mai fi niciodată binevenit la Cannes. (…) Printre voi, există persoane care au avut un comportament nedemn faţă de femei. Iar noi ştim cine sunteţi şi nu vom permite să trăiţi nepedepsiţi”, a declarat actriţa şi regizoarea italiană Asia Argento, potrivit Mediafax.

Citește și: VIDEO / Noi acuzaţii halucinante la adresa producătorului Harvey Weinstein: “Mi-a smuls tamponul, m-a violat, mi-a făcut sex oral în timp ce eram la menstruaţie”

Organizatorii festivalului francez au condamnat „comportamentul de neiertat” al acestuia, după ce a fost acuzat de patru violuri care ar fi avut loc în timpul ediţiilor anterioare ale evenimentului.

Citește și: Scandal în care sunt implicate două super-vedete! Seal o acuză pe Oprah că a ignorat zvonurile legate de Harvey Weinstein!

Harvey Weinstein a devenit cunoscut nu prin munca sa de producător de filme, ci în urma numeroaselor scandalurilor în care a fost acuzat de viol și agresiune sexuală de mai multe actrițe. Acest subiect delicat a luat amploare în 2007, după ce doi jurnaliști de la The New York Times, Jodi Kantor și Megan Twohey au publicat, pe 5 octombrie, o poveste în care Harvey Weinstein era acuzat că, timp de trei decenii, a agresat sexual mai multe femei, cărora le-a oferit bani pentru a păstra tăcerea, potrivit Libertatea.

Citește și: O actriţă de Oscar îl acuză pe Harvey Weinstein că a hărţuit-o la el acasă. În locuinţă se aflau şi copiii producătorului!

 

Pe 10 octombrie 2017, jurnaliștii de la NBC News au transmis că Harvey Weinstein a agresat sexual și violat 13 femei. La o lună distanță s-a divulgat faptul că producătorul s-a folosit de serviciile Black Cube să spioneze victimele lui Weinstein. Și, totodată pe reporterii care au făcut publice cazurile de agresiune în încerca să-i împiedice să le dea publictății.

Citește și: Uma Thurman vorbeşte despre VIOL. Momentele cutremurătoare trăite de actriţă!

În urma acuzaţiilor, în SUA a fost iniţiată o mişcare online, la care participă milioane de femei. Acestea au vorbit pe Facebook şi pe alte reţele sociale despre traumele pe care le-au suferit din cauza experienţelor de hărţuire sexuală sau abuz şi au folosit hashtag-ul „#MeToo” („Şi Eu”, n.r.). Mai multe personalităţi s-au alăturat campaniei sociale din mediul online, între acestea numărându-se Lady Gaga şi actriţele Anna Paquin şi Evan Rachel Wood.

Femeile care l-au acuzat pe Harvey Weinstein de viol sunt: Lysette Anthony, Asia Argento, Paz de la Huerta, Lucia Evans, Hope Exiner d’Amore, Mimi Haleyi, Dominique Huett, Natassia Malthe, Rose McGowan, Annabella Sciorra. Alte actrițe care au preferat să rămână anonime au susținut de asemenea că au fost violate de Harvey Weinstein.

În vârstă de 66 de ani, Harvey Weinstein este un fost producător de film american, care împreună cu fratele său, Bob Weinstein, a creat compania de filme independente Miramax. Cei doi frați au condus compania din 1979 până în 2005. În martie 2005, Harvey Weinstein a înfiintat The Weinstein Company (TWC) și a părăsit Miramax în același an, în luna septembrie, conform sursei citată mai sus.

În octombrie 2017, Harvey Weinstein a fost concediat de conducerea companiei sale, The Weinstein Company, în urma acuzațiilor de hărțuire sexuală.

Într-o declarație de presă, The Weinstein Company a anunțat concedierea lui Harvey Weinstein, care a fondat această companie alături de fratele său.

“În urma informațiilor noi apărute în ultimele zile despre comportamentul lui Harvey Weinstein, diretorii The Weinstein Company – Robert Weinstein, Lance Maerov, Richard Koenigsberg and Tarak Ben Ammar – l-au informat pe acesta că al său contract s-a încheiat, cu efect imediat”, se arată în comunicatul companiei.

Anterior, Harvey Weinstein anunțase că își ia concendiu nelimitat până la sfârşitul anchetei asupra acuzaţiilor sexuale. Cu toate acestea, compania pe care a fondat-o alături de fratele său a mers mai departe și l-a concediat.

Sub conducerea lui Harvey Weinstein, compania a produs mai multe pelicule care au reușit să se impună la premiile Oscar, inclusiv “The King’s Speech” și “The Artist”.

 

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Sfântul Gheorghe, sărbătoare IMPORTANTĂ pentru români. Ce nu ai voie să faci astăzi. Tradiții și obiceiuri
Sfântul Gheorghe, sărbătoare IMPORTANTĂ pentru români. Ce nu ai voie să faci astăzi. Tradiții și...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
PRIMELE IMAGINI din spital cu Adrian Mititelu junior! CUM ARATĂ după ce a luat antidepresive și a fost internat de urgență la Floreasca
PRIMELE IMAGINI din spital cu Adrian Mititelu junior! CUM ARATĂ după ce a luat antidepresive...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Gabriela Cristea, succes în afaceri. Mama adoptivă a vedetei rupe tăcerea: „Știu că le merge foarte bine”
Gabriela Cristea, succes în afaceri. Mama adoptivă a vedetei rupe tăcerea: „Știu că le merge...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
„L-am întrebat ce să-i scriu pe cruce” Oana a rămas fără cuvinte când a auzit răspunsul lui Viorel Lis! Nimeni nu se aștepta la așa replică
„L-am întrebat ce să-i scriu pe cruce” Oana a rămas fără cuvinte când a auzit...
Surpriză  în Clanul Cordunenilor! El e NOUL ȘEF după moartea lui Costel
Surpriză în Clanul Cordunenilor! El e NOUL ȘEF după moartea lui Costel
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Satul din Europa considerat mai frumos decât Veneția. E extrem de liniștit și nu vei vedea nicio mașină
Satul din Europa considerat mai frumos decât Veneția. E extrem de liniștit și nu vei...
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland, dar are prețuri mai mici
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland,...
Legea care a intrat în vigoare în România. Este o premieră națională
Legea care a intrat în vigoare în România. Este o premieră națională
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
Vestea așteptată de toți pensionarii. Data la care vor fi virați banii pe luna mai
Vestea așteptată de toți pensionarii. Data la care vor fi virați banii pe luna mai
Cum arătau Teo Trandafir și Mircea Badea în 1994, când debutau la Tele 7abc. Imagini de COLECȚIE din urmă cu 30 de ani
Cum arătau Teo Trandafir și Mircea Badea în 1994, când debutau la Tele 7abc. Imagini...
Spaima litoralului i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale Prinţişorului Craiovei
Spaima litoralului i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale Prinţişorului...
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era atentă: „Am făcut-o să o ajut!”. Camerele de filmat au surprins întregul moment
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de ziua ei de naștere
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
Alexandra Stan, noi declarații despre relația cu milionarul belgian. Cuvinte dure despre foștii parteneri
Alexandra Stan, noi declarații despre relația cu milionarul belgian. Cuvinte dure despre foștii parteneri
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost internat de urgență la ATI Floreasca! Exclusiv
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost...
Ce trebuie să ai în casă de Sfântul Gheorghe ca să fii ferit de farmece și rele până la finalul anului. Vei ține ghinionul departe de familie
Ce trebuie să ai în casă de Sfântul Gheorghe ca să fii ferit de farmece...