borcea
Limbutu i-a dat în judecată pe Borcea şi pe Nicolae Badea

Aflat după gratii, Cristi Borcea a primit în sfârşit o veste bună, şi asta pentru că judecătorii au dat sentinţa în procesul ”fursecul otrăvit”.

Borcea a fost dat în judecată de Gheorghe Limbutu, un fost angajat al clubului Dinamo, care a susţinut că s-a otravit cu un fursec în baza de la Săftica la începutul anilor 2000. El i-a cerut acestuia, dar şi lui Nicolae Badea, cei care conduceau clubul la acea vreme, despăgubiri în valoare de 150.000 de euro.
Limbutu a susţinut în faţa judecătorilor de la instanţa de fond că s-a îmbolnăvit grav după ce a mâncat fursecuri otrăvite special pentru câini, în baza de la Săftica. Bărbatul le-a spus magistraţilor că a suferit numeroase operaţii, şi a susţinut că face şi dializă pentru că nu-i mai funcţionează un rinichi

Fursecurile otrăvite erau pentru câinii de la Săftica
Fursecurile otrăvite erau pentru câinii de la Săftica
" Mergeam cu maşina clubului spre Săftica. Am descoperit pe bancheta din spate o cutie cu fursecuri. Am gustat şi eu de poftă. În acel moment, mi s-a rupt filmul. Mi-a luat vederea! Pe acele prăjituri era pusă otravă ca să omoare câinii", declara Limbutu.
Argumentele acestuia nu i-au convins pe judecători, motiv pentru care i-au respins cererea. Limbutu nu s-a lăsat şi a atacat decizia. Nu a avut mai mult succes nici a doua oară, şi asta pentru că judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti i-au respins zilele trecute cererea.

Condamnat în Dosarul Transferurilor

Acestia sunt condamnatii din Dosarul Transferurilor
Acestia sunt condamnatii din Dosarul Transferurilor
Borcea execută şase ani de închisoare în Dosarul Transferurilor, fiind încarcerat la Penitenciarul Jilava. În acest dosar au mai fost condamnaţi Gică Popescu, George Copos, Mihai Stoica, Ioan şi Victor Becali, Jean Padureanu şi Gheorghe Neţoiu. Procurorii au susţinut că aceştia au realizat ilegal transferurile unor jucători de fotbal din România la cluburi din strainatate. (B.G.)

Citeste despre:cristi borcea inchisoare, cristi borcea dosarul transferurilor, cristi borcea fursec otravit, cristi borcea dinamo


Share On Facebook