A apărut biletul de adio scris de Mădălina Manole cu puțin timp înainte să-și ia viața

Publicat: 22/10/2019 | 11:25
A apărut biletul de adio scris de Mădălina Manole cu puțin timp înainte să-și ia viața

Mădălina Manole, supranumită Fata cu părul de foc, a părăsit această lume în urmă cu mai bine de nouă ani… chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani. Gestul său a șocat întreaga țară, iar rudele și prietenii nu își explică ce s-a întâmplat cu ea de a decis să își ia viața. Înainte să își ducă la sfârșit planul, regretata cântăreață a scris un bilet de adio care te cutremură la fiecare cuvânt scris. 

Citește și: 14 iulie, ziua în care Mădălina Manole a murit! Declarații cutremurătoare în ultimele zile de viață: ”Lumea s-a umplut de prefăcuți, curve și analfabeți!”

Biletul de adio scris de Mădălina Manole cu puțin timp înainte să-și ia viața

Îndrăgita artistă a fost găsită fără suflare în locuința ei de pe strada Griviței din Otopeni pe 14 iulie 2010. Oamenii legii au stabilit că Mădălina Manole s-a sinucis înghițind un pesticid foarte toxic numit Carbofuran, cunoscut sub numele de Furadan.

Citește și: Fragmente din jurnalul Mădălinei Manole. Credea în horoscop: “Mi s-au legat cununiile”

În biletul de adio, scris cu câteva minute înainte să își pună capăt zilelor, regretata cântăreață a notat următoarele:

“Mi-a dăruit Dumnezeu – cel mai frumos şi curat suflet din lume, Puiu al meu – cel mai mare şi minunat dar, copilaşul nostru, – cei mai buni si sacrificaţi părinţi din lume, – frate drag, nepoţi dragi, rude, prieteni, atâta lume cu suflet curat în jurul meu! Nu le merit, nu ştiu ce să fac cu ele, cum să am grijă de ele, cum să le fiu de folos! Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte şi astea mă fac să gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa mea!

Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu, voi toţi mă iubiţi şi mi-aţi arătat lucrul acesta mereu, tot timpul! Și totuşi eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa! Aşa gândesc eu, aşa trebuie! Cum să închei rândurile astea? Cum? Sunt de neiertat, mă gândesc la voi toţi, dar şi la ce să fac să nu mai fiu!

Pui mic să rămână o perioadă la Botoşani, cu mama şi tata! Poate mă va ierta, mai târziu! Când va fi mare. Puicu meu – ai grijă de tot, atât cât poţi şi ai mei scumpi să mă ierte, atât pot să gândesc, am ajuns aici numai din vina mea! şi să-l iubească mult pe Puiu, rămâne sufletul meu pentru tot ce a făcut pentru mine, pentru sufletul lui!

Nu mă judecaţi, nu vă judecaţi dragii mei părinţi şi frate, mergeţi înainte de dragul copilului nostru şi de dragul lui Mihăiţă, vă implor! Vinde tot ce se poate vinde, casa, orice, teren, dar vreau să rămână bani pentru pui mic (şcoli), şi… pentru Mihăiţă, Marian, Mihaela”.