A devenit celebră pentru că predă yoga nud! Ce beneficii au femeile care se dezbracă la cursurile ei

Publicat: 14/02/2018 | 11:35

O profesoară de yoga încurajează femeile să se dezbrace în timpul cursurilor, susţinând că practicarea acestui tip de meditaţie fără haine poate să îmbunătăţească viaţa sexuală şi să diminueze nivelul de stres.

Rosie Rees, în vârstă de 30 de ani, din Perth, Australia, a fost încurajată prima oară să se dezbrace, în timpul exerciţiilor de yoga, de către iubitul său nudist.

Rosie a renunţat la jobul ei pentru a se dedica în întregime de organizarea de şedinţe yoga nud. Femeia spune că a reuşit să convingă de-a lungul a trei ani sute de femei să facă yoga nud şi plănuieşte să-şi extindă conceptul şi în SUA, potrivit Daily Mail.

Antrenoarea spune că a avut o revelaţie, în momentul în care a început să facă yoga fără haine pe ea. „Când m-am apucat să practic yoga golă-la început în dormitorul personal, apoi în grădina casei- am realizat cât de critică şi conservatoare eram faţă de propriul meu corp”, spune Rosie Rees.

Eram complexată de cicatricile de pe corpul meu, pliurile de grăsime de pe burtă şi am observat celulita pe care o aveam. Dar m-am simţit, în acelaşi timp, liberă. Pe măsură ce am continuat practica am devenit mult mai împăcată cu mine însumi”, a mai declarat Rosie.

Femeia, care între timp a ajuns antrenoare, a început să practice yoga în 2012, când din cauza stresului de la serviciu avea probleme cu alimentaţia. În plus începuse să fumeze şi să consume băuturi alcoolice, mai mult decât ar fi trebuit.

Citește și...