„A fost diagnosticat cu leucemie acută”. George Burcea a făcut anunțul înfiorător. Soțul Andreei Bălan, răpus de durere

Autor: Anna Caba
Publicat: 11/07/2020 | 12:50

George Burcea este tatăl a două fetițe, Clara și Ella, care reprezintă cele mai mari realizări ale lui. Artistul se bucură de fiecare moment petrecut alături de cele mici și este dispus să facă orice pentru ele. Pentru că știe cum este să fi părinte și cât înseamnă un copil, George Burcea a fost profund impresionat de cazul unui băiețel de numai trei ani diagnosticat cu leucemie acută.

Recent, George Burcea a expus pe rețelele de socializare un caz înfiorător. Este vorba despre un băiețel de trei ani care a fost diagnosticat cu leucemie acută limfoblastică B. Cazul l-a impresionat pe artist, care înțelege prin ce durere trec părinții acestuia, care îl privesc în fiecare zi neputincioși. (CITEȘTE ȘI: MOTIVUL PENTRU CARE FETIȚELE ANDREEI BĂLAN NU POT LOCUI LA TATĂL LOR. UNDE STĂ DE FAPT GEORGE BURCEA)

La rândul lui, tată a două fetițe, George Burcea a fost mișcat de drama prin care trece băiețelul așa că nu a mai stat pe gânduri și a sărit în ajutorul acestuia. Vedeta a posta, pe contul personal de Facebook, cazul și și-a îndemnat urmăritorii să doneze pentru a-l ajuta pe cel mic. George a însoți postarea sa de mesajul „Un lăptic mic are nevoie de noi”.

Drama unui fotbalist din Liga 1: fiul de 3 ani, diagnosticat cu leucemie acută

Băiețelul de a cărui problemă a fost impresionat George Burcea este fiul lui Ionuț Matei, fost fotbalist la FC Botoșani și Poli Timișoara. Fiul său, în vârstă de doar trei ani, suferă de leucemie acută limfoblastică B. (VEZI ȘI: INCREDIBIL! CE SPUNEA GEORGE BURCEA DESPRE FEMEIA IDEALĂ, ÎN URMĂ CU CINCI ANI: ”NU AȘ DORI SĂ…”)

Cel mic a primit diagnosticul în data de 18 iunie 2020 la Spitalul Marie Curie din București. Prinții au fost sfătuiți de către medici să meargă cu fiul lor la o clinică în afara țării, din cauza faptului că spitalele din România nu dispun de aparatura necesară tratamentului.

După o serie de lungi încercări, Ionuț Matei a primit un răspuns pozitiv din partea „Ospedale San Gerardo” o clinică din Milano, unde copilul va fi supus unui tratament cu citostatice. Acesta va sta în spital între 18 și 28 de luni, și va fi supus unui tratament extrem de dur și costisitor.

Tratamentul micuțului costă 150.000 euro, iar părinții au nevoie de ajutor pentru a strânge această sumă de bani.