A fost găsită Daria, fetița de 13 ani care a fost răpită de pe o stradă din Cluj!

Autor:
Publicat: 22/10/2019 | 07:47
A fost găsită Daria, fetița de 13 ani care a fost răpită de pe o stradă din Cluj!

Fetița în vârstă de 13 ani, din Cluj, dată dispărută luni, şi tânărul de 27 de ani care ar fi răpit-o, au fost găsiţi. Copila fusese dată dispărută duminică seara, după ce a plecat la magazin şi nu s-a mai întors.

Minora de 13 ani şi bărbatul de 27 de ani au fost găsiţi. În acest moment sunt audiaţi de poliţişti„, a anunţat marţi dimineaţă IPJ Cluj.

Polițiștii au emis luni o alertă în sistemul ”Alertă răpire copil” în cazul fetei de 13 ani din comuna Vultureni, județul Cluj, care a plecat de la locuința mamei, duminică, spre un magazin din sat, și nu a mai revenit.

Oamenii legii au făcut publică şi o fotografie a celui care se presupune că a răpit-o, un tânăr de 27 de ani. Daria Maria Puica era îmbrăcată cu un tricou cu motive florale, colanţi albi cu negru şi tenişi negri, când a dispărut.

Poliţia a făcut publică şi fotografia suspectului, Marian Cosmin Almaş, de 27 de ani. La momentul plecării cu fata, acesta ar fi purtat îmbrăcăminte sport. Adolescenta a fost căutată de poliţişti după ce a plecat, duminică, în jurul orei 16.00 de la locuinţa mamei sale din satul Băbuţiu, comuna Vultureni, judeţul Cluj şi nu a mai revenit, a anunţat Poliţia Judeţeană Cluj.