principala

Adriana Bahmuteanu sustine ca fostul sau sot i-a lovit mama. CANCAN.ro a stat de vorba cu Silviu Prigoana si a aflat versiunea acestuia despre cele intamplate.

 

De mai bine de 11 ani, Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana se cearta ca la usa cortului. Apoi se impaca, divorteaza, se recasatoresc si apoi divorteaza din nou. Anul trecut, cei doi au decis sa isi spuna adio, iar de data aceasta, ruptura pare definitiva.

Silviu Prigoana a inceput razboiul cu fosta sotie
Silviu Prigoana a inceput razboiul cu fosta sotie

Numai ca, nici in aceste conditii, scandalul dintre cei doi nu s-a sfarsit, ba chiar a devenit din ce in ce mai aprig. Adriana Bahmuteanu a marturisit de curand ca vrea sa ingroape securea razboiului si sa pastreze o relatie de prietenie cu tatal copiilor ei, insa acesta a acuzat-o ca joaca teatru. Joi, un nou motiv de cearta a aparut intre ei. Silviu Prigoana a mers sa isi ia copiii de la gradinita, iar acolo a dat nas in nas cu soacra sa. Ce a urmat este greu de spus, insa, un lucru este cert: fostii soti au pornit un alt razboi.

Silviu si Adriana au avut o relatie de 11 ani
Silviu si Adriana au avut o relatie de 11 aniAu dezgropat securea razboiului!


Adriana Bahmuteanu a povestit cu ochii in lacrimi ca Prigoana a venit sa isi ia copiii in afara programului de vizita si mama ei ar fi incercat sa il impiedice sa ii ia. Nervos, omul de afaceri ar fi impins-o pe cea care i-a fost soacra mai bine de zece ani. Speriata, batrana s-ar fi dus direct la spital, pentru ca a suferit un atac de panica.

Mama Adrianei Bahmuteanu sustine ca a fost agresata de fostul ginere
Mama Adrianei Bahmuteanu sustine ca a fost agresata de fostul ginere

CANCAN.ro a stat de vorba cu Silviu Prigoana, care sustine ca nimic din ce sustin fosta sotie si fosta soacra nu este adevarat: ”Nici nu am atins-o, domne, pai eu sunt nebun sa dau intr-o femeie, mai ales ca e mai in varsta?! Am avut o discutie. Ea m-a impiedicat sa stau de vorba cu copilul meu, l-a speriat si a inceput sa planga. Nimic mai mult. Nu a facut nici un atac de panica, este regia pusa la cale de fi-sa. Nu mai stie ce sa faca sa ma enerveze”, a spus omul de afaceri.

Andreea Negoita

Citeste despre:silviu prigoana adriana bagmuteanu divort, silviu prigoana adriana bagmuteanu scandal


Share On Facebook