A inceput anul pe burta! Imagini 100% NUD cu Catrinel Menghia, facute publice

Publicat: 02/01/2015 | 15:56
A inceput anul pe burta! Imagini 100% NUD cu Catrinel Menghia, facute publice

Semne bune anul are! Dovada?! Catrinel Menghia, care a realizat un pictorial de senzatie, lasandu-se fotografiata goala pusca, spre bucuria fanilor ei de sex masculin.

Considerata una dintre cele mai sexy femei din Romania, Catrinel isi respecta renumele, facandu-le prietenilor ei virtuali cel mai „fierbinte” cadou de An Nou.

Este vorba despre o fotografie in care ieseanca de 29 de ani apare goala pusca, pe burta, compatrioata noastra dezbracandu-se in numele artei. Asta pentru ca Menghia a pozat nud pentru pictorul Raphael Mazzucco, a carui muza este.

Catrinel a pozat nud pentru pictorul Raphael Mazzucco
Catrinel a pozat nud pentru pictorul Raphael Mazzucco

Fanii au apreciat calitatea non-vulgara a nudului, felicitand-o pe Catrinel, care a demonstrat ca, orice s-ar spune despre ele, moldovencele sunt, fara doar si poate, cele mai sexy romance.

A divortat dupa 6 ani de casnicie

Catrinel Menghia a devenit cunoscuta inca de la varsta de 16 ani. Pe atunci l-a cunoscut si pe Razvan Fodor, cu care a avut o relatie timp de de cativa ani. Romanca a plecat apoi in Italia, unde si-a continuat cariera de manechin, insa si-a refacut si viata personala. Catrinel s-a casatorit cu Massimo Brambati, insa casnicia lor nu a durat decat 6 ani, Menghia divortand in 2011.

B.P