Trident

Loredana, fosta componenta a trupei Trident, isi pune viata in pericol cu buna stiinta. CANCAN.ro a aflat ce a fost dispusa blondina sa faca pentru a arata bine.

A devenit cunoscuta ca fiind una dintre componentele trupei Trident, trei fete frumoase care urcau pe scena cu pantalonii rupti in partea dorsala. Frumusetea le-a tinut o perioada in centrul atentiei, insa, nu pentru mult timp, pentru ca celor trei le lipsea cu desavarsire vocea. Prima care a pus punct final carierei artistice a fost Loredana.

Loredana si-a facut zeci de implanturi, in ambele buze
Loredana si-a facut zeci de implanturi, in ambele buze

Blondina cu dimensiuni perfecte s-a cuplat cu un englez bogat, cu multi ani mai mare ca ea. Cei doi au trait cativa ani linistiti, ba chiar au devenit si parinti. In 2014, probleme au inceput sa apara intre cei doi si, in ciuda tuturor eforturilor facute de omul de afaceri, Loredana s-a intors in Romania. Asa cum era de asteptat, tanara este foarta prezenta in viata de noapte a Capitalei, reluandu-si viata de aici.

Isi injecteaza singura acid hyaluronic!


In ciuda faptului ca petrece mult timp in strainate, Loredana sustine ca lucreaza ca asistenta medicala la o clinica privata din Bucuresti. Mai mult, pentru a fi mereu frumoasa, ea a apelat la o solutie de-a dreptul ciudata, ce ii pune viata in pericol:”Isi pune singura acid hyaluronic in buze. Cel putin asa spune ea, ca stie sa faca asta si se injecteaza singura. Noi am intrebat-o cum reuseste, de unde stie procedura, mai ales ca acest acid care mareste buzele este periculos si se pune printr-un procedeu numit micropicatura. Vorbim de zeci de intepaturi in ambele buze la fiecare marire”, a declarat un apropiat al blondinei, pentru CANCAN.ro.

Loredana isi injecteaza singura acid hialuronic in buze
Loredana isi injecteaza singura acid hialuronic in buze


Este periculos, poate face o infectie ingrozitoare. “Daca nu respecta regulile de igiena, de sterilitata, poate avea probleme mari. Vorbim de o substanta straina injectata in organism, numai un specialist poate sa faca ceva. In plus, este un greu si pentru un medic sa isi faca singur, trebuie sa existe simetrie, buzele sa fie egal injectate. Am mai auzit de astfel de cazuri, dar sunt povesti urbane, nu stiu de un caz concret”, a declarat un medicu estetician Ion Zegrea, pentru CANCAN.ro.

Andreea Negoita

Citeste despre:loredana trident, loredana trident asistenta, loredana trident injectii acid hialuronic


Share On Facebook