loto

Unul dintre castigatorii marelui premiu la Loto 6/49 s-a prezentat joi la sediul Loteriei Romane ca sa-si ridice cecul de 16 milioane de lei.

Crede in tine si Dumnezeu te va ajuta. Viata iti rezerva surprize pe care nu le astepti. Loto iti rezerva si tie o surpriza daca si tu crezi in sansa pe care o ai” a fost mesajul acestuia. Norocosul castigator al unuia din premiile in valoare de 16.161.917,74 lei are in jur de 50 de ani, este un jucator fidel la Loto 6/49, un om gospodar si un familist convins. A mai castigat o singura data la loto, un premiu in valoare de 600 de lei.
Povestea castigului este una despre noroc pur si simplu: biletul norocos a fost ales, in Ajunul Craciunului, de pe panoul cu bilete gata completate din agentia loto 15-013 din Gaesti, o agentie in care acesta nu obisnuia sa joace, frecventand, de obicei, cealalta agentie loto din oras.

El le-a povestit celor de la Loteria Nationala ca stie de mai multi ani ce va face cu banii: isi va ajuta copiii si isi va face o livada asa cum a visat mereu. Barbatul nu a dorit sa-si faca publica identitatea. După ce i se va aplica impozitul de 25% pe venit, castigatorul va ramane cu peste 12 milioane lei.(B.G.)

 

 

Citeste despre:castigator loto gaesti, loto premiu


Share On Facebook