A murit celebra avocată Roxana Diaconu, membru în Comisia de Recurs a FRF: ”Fotbalul a reprezentat, încă din copilărie, o pasiune”

Publicat: 25/05/2020 | 07:15
A murit celebra avocată Roxana Diaconu, membru în Comisia de Recurs a FRF: ”Fotbalul a reprezentat, încă din copilărie, o pasiune”

Roxana Diaconu, membru în Comisia de Recurs a Federației Române de Fotbal, a încetat din viață. Roxana Diaconu s-a specializat în drept sportiv, de-a lungul carierei sale și – de aproximativ cinci ani – făcea parte din comisiile jurisdicționale ale FRF.

Anunțul cutremurător al trecerii sale în neființă a fost făcut public chiar de către reprezentanții Federației Române de Fotbal. Roxana Diaconu  a intrat în Baroul București în anul 2001. Avea un cabinet de avocatură din anul 2003.

În anul 2013, Roxana Diaconu a început specializarea pe Dreptul Sportiv, iar începând cu anul 2015 a devenit membră în Comisia de Recurs din cadrul Federației Române de Fotbal, informează antena3.ro. (CITEȘTE ȘI: S-A VINDECAT DE CORONAVIRUS LA 107 ANI! CAZ INCREDIBIL ÎN IRAN. “A ÎNVINS BOALA CU AJUTORUL…”)

Roxana Diaconu: ”Pare neobișnuit pentru o femeie…”

Regretata avocată Roxana Diaconu povestea, în trecut, în cadrul unui interviu, faptul că sportul a fost mereu un hobby pentru ea, îndrăgit fiind și de familia sa.

Roxana Diaconu mărturisea că a fost îndrăgostită de fotbal încă din copilărie, chiar dacă o astfel de pasiune părea neobișnuită pentru mulți dintre cei care o cunoșteau, fiind femeie. Asculta meciurile de fotbal la radio și, de foarte multe ori, era prezentă chiar în tribune pentru a urmări partidele din sportul preferat.

”Sportul a reprezentat dintotdeauna unul dintre hobby-urile mele, fotbalul fiindu-mi insuflat din familie. Deși pare neobișnuit pentru o femeie, fotbalul a reprezentând încă din copilărie o pasiune. Ascultam la radio meciurile care se transmiteau în direct și de multe ori eram prezentă în tribune”, spunea Roxana Diaconu într-un interviu din anul 2018. (VEZI ȘI AICI: FOCAR DE CORONAVIRUS ÎN DOUĂ SATE DIN GALAȚI. UN OM A MURIT, PESTE 40 DE PERSOANE SUNT INFECTATE)

Citește și...