A pătruns în cantonament şi… Amanta care a ”spart” familia FCSB-ului a făcut ”ravagii” la o altă echipă din Liga I!

Publicat: 11/11/2017 | 00:00

Amanta care a "spart" familia FCSB-ului, deja celebra Ada, nu are o afinitate doar pentru fotbaliştii lui Gigi Becali. Ea ar fi făcut "ravagii" şi la o altă echipă din Liga 1, Astra Giurgiu. Bruneta ar fi intrat inclusiv în cantonament, unde a ţinut o "şedinţă" cu mai mulţi jucători importanţi. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile. (VEZI ŞI: EXCLUSIV. A ”jucat în nocturnă” înaintea meciului din Liga I… Cunoscutul fotbalist şi-a făcut ”plinul” de bere la 1 noaptea!)

 

Ada, tânăra “măcelărită” în toaleta Arenei Naţionale de soţiile lui Ovidiu Popescu şi Mihai Pintilii, ar fi “topită” după fotbalişti. Români, străini, nu contează. Nu i-ar păsa nici măcar dacă aceştia sunt căsătoriţi sau au relaţii stabile. Iar vârsta lor nu ar reprezenta absolut niciun impediment pentru brunetă. (VEZI AICI: Povestea e uluitoare… Am aflat cum l-a ”prins” soţia cu amanta pe fotbalistul lui Gigi Becali!)

“Pot face tot ceea ce vor în timpul liber, dar să nu afecteze imaginea clubului. Am înţeles că fata asta a avut vreo 20 de fotbalişti la activ”, a spus Gigi Becali în urma anchetei pe care a demarat-o în vestiarul FCSB-ului, după scandalul care a izbucnit la finalul săptămânii trecute (VEZI AICI TOATE DETALIILE).

Cert este că Ada a făcut o pasiune pentru fotbalişti. Dar nu doar cei de la FCSB sunt preferaţii ei. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că tânăra originară din judeţul Neamţ ar fi extrem de apropiată şi de jucătorii de la Astra Giurgiu. Amanta care a ”spart” familia roş-albaştrilor a făcut ”ravagii” inclusiv la echipa antrenată de Eduard Iordănescu. Ar fi intrat inclusiv în cantonament, pentru o scurtă “şedinţă” cu un fotbalist căsătorit. Cu alţii s-ar fi întâlnit la ei acasă, când soţiile sau prietenele erau plecate. De asemenea, un jucător important chiar îşi făcuse un obicei din a o vizita pe Ada la propria locuinţă, târziu în noapte.

Altfel, Ada ar fi “bifat” inclusiv cuplul de fundaşi centrali din lotul lui Nicolae Dică. Tânăra i-ar fi vizitat pe cei doi în propriile apartamente, când iubitele lor erau plecate, iar ce se întâmpla acolo este lesne de înţeles. (VEZI AICI: Furnizorul de droguri al VIP-urilor isi ameninta rivalul, din inchisoare: “Mi-ai luat iubita, vei suferi. Te spulber”)

Fotbalistul preferat al Adei ar fi, însă, Denis Alibec. Conform unor surse foarte bine informate, tânăra îl vizita constant pe atacant în apartamentul pe care îl deţine în zona Băneasa, unde petreceau clipe de vis. Cei doi s-au cunoscut în clubul BOA, iar din momentul respectiv au legat o strânsă relaţie. De altfel, vârful ar fi fost cel care ar fi “băgat-o” în vestiar pe brunetă (VEZI AICI TOATE DETALIILE).

“Tangenţe” inclusiv cu “Bizonul”

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România a aflat că şi Harlem Gnohere ar cunoaşte-o destul de bine pe Ada. Interesant este faptul că “Bizonul” este căsătorit şi tatăl a doi copii. Însă, aşa cum am precizat şi mai sus, tânăra originară din judeţul Neamţ nu ar avea o problemă dacă fotbaliştii sunt însuraţi sau au relaţii stabile.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...