Loading the player...

Tudor Constantinescu, patronul Chocolat si unul dintre membrii emisiunii “Bake off Romania”, a fost eliberat din arest, iar CANCAN. ro, site-ul nr. 1 in Romania, are primele imagini cu acesta in libertate.

Joi dupa amiaza, chef Tudor Constantinescu a oprit masina la o benzinarie din zona Baneasa si a intrat. Nu a cumparat nimic, ci a mers la baie. A iesit dupa cateva minute si s-a indreptat catre masina care are la numarul de inmatriculare CHO, de la Chocolat.
Cofetarul, care arata bine, avand in vedere ca a stat un timp in arest, s-a urcat in SUV si a vorbit la telefon, dupa care a apasat pedala de acceleratie.

Acestea sunt primele imagini cu Tudor Constantinescu in libertate
Acestea sunt primele imagini cu Tudor Constantinescu in libertate
Probabil grabit, sau pentru ca nu avea cum sa franeze fara sa produca un accident, Tudor a trecut pe culoarea galbena a semaforului si s-a pierdut in traficul bucurestean.

Face parte din juriu

Tudor Constantinescu face parte din juriul emisiunii “Bake off Romania”
Tudor Constantinescu face parte din juriul emisiunii “Bake off Romania”
Tudor Constantinescu este unul din juratii emisunii “Bake off Romania” care va fi difuzat in curand de ProTv. Inainte de a fi arestat au fost filmate mai multe episoade, iar televiziunea din Pache Protopopescu a decis ca show-ul sa fie difuzat, iar acesta va incepe probabil luna viitoare.

Cofetarul este acuzat de constituire a unui grup infractional organizat, evaziune fiscala in forma continuata si instigare la frauda informatica in forma continuata. Procurorii sustin ca, in perioada 2008 — 2015, Tudor Constantinescu a initiat si constituit un grup infractional organizat, la care au aderat si alte persoane, specializat in fraudarea bugetului de stat prin omisiunea inregistrarii a operatiunilor comerciale desfasurate si a incasarilor realizate prin mai multe societati.

11 februarie, ora 16.45. Cofetarul a trecut pe galben
11 februarie, ora 16.45. Cofetarul a trecut pe galben
In acest scop, chef Tudor a procurat un program informatic de contabilitate care permitea instalarea in casele de marcat si care realiza o dubla evidenta, una reala pentru vanzarile realizate efectiv, si una fictive. Prejudiciul estimativ produs bugetului de stat este de 2,2 milioane lei (echivalentul a 512.000 euro). (B.G.)
 

Citeste despre:tudor constantinescu chocolart, tudor constantinescu arestat


Share On Facebook