Antonia si Vincenzo
Antonia si Vincenzo au avut o nunta de poveste, dar mariajul lor nu pare sa mai aiba sanse sa reziste. Cei doi sunt despartiti de la finalul anului trecut

CANCAN.ro prezinta o fotografie in care apare Vincenzo, sotul Antoniei, intr-o ipostaza pe care cantareata nu ar fi vrut sa o vada niciodata. Barbatul se saruta patimas cu o femeie in club, iar poza nu mai are nevoie de vreun comentariu.
 

In ultimul timp s-a discutat mult pe tema separarii dintre Antonia si Vincenzo, sotul ei, vehiculandu-se ca cei doi au de gand sa divorteze. Lucrurile nu sunt clarificate nici pana in momentul de fata in privinta celor doi.

Antonia
In fotografia trimisa de un cititor Cancan.ro pe celebra adresa de email pont@cancan.ro, Vincenzo saruta cu foc o  satena, iar femeia ii raspunde cu aceeasi moneda. Frumoasei din bratele lui Vincenzo nu i se deslusesc foarte bine trasaturile din poza care ne-a fost transmisa, insa femeia seamana cu celebra cantareata. Cu toate acestea, cel care a trimis fotografia sustine ca e vorba despre o alta femeie.

Cei doi nu se feresc sa fie tandri unul cu altul, cu toate ca la scena asista si alte persoane.

Citeste despre:antonia, vincenzo, sarut, cearta


Share On Facebook