Acest bărbat a vrut să dea ţeapă unui hotel şi a decis să „evadeze“ fără să plătească. Oamenii şi-au scos rapid telefoanele şi au început să filmeze când au văzut ce face

Publicat: 03/10/2017 | 12:42

Un bărbat din China a decis să nu plătească nota de plată de la hotelul la care fusese cazat. După ce i s-a părut o idee bună să plece astfel, a reuşit să ajungă celebru în rândul internauţilor, iar imaginile au devenit rapid virale.

Cel mai probabil şi-a dat seama că nu are de unde să achite nota de plată, a fost de părere conducerea hotelului din Panzhou, din provincia chineză Guizhou. Însă, metoda pe care bărbatul a ales-o pentru a putea să se facă rapid nevăzut a fost una la care nimeni nu se aştepta. Potrivit celor de la China Daily, turistul a deschis rapid fereastra camerei în care era cazat şi s-a căţărat pe nişte cabluri pentru a putea ajunge la o clădire vecină. Doar că planul său pare să fi eşuat pe la jumătate, pentru că a rămas la un moment dat suspendat la o distanţă de 60 de metri de pământ. În imaginile pe care trecătorii le-au filmat când au observat întreaga scenă se poate vedea că acesta pare să se fi prins în unul dintre respectivele cabluri.

Mai mult, pare să fi fost o alegere pe viaţă şi pe moarte, mai ales că era vorba de cabluri de electricitate, care ar fi putut în orice clipă să îi aducă sfârşitul. La scurt timp au ajuns la faţa locului şi pompierii, care l-au ajutat pe bărbat să coboare şi l-au dus înapoi la hotel. „E în siguranţă acum, a fost dus înapoi unde era cazat şi nu a suferit niciun fel de lovitură“, au spus autorităţile. Cel mai probabil pe lângă nota de plată pe care a încercat din răsputeri să nu o plătească, acesta va mai avea de achitat şi o amendă aplicată de către Poliţie.

Citește și...