Acest bărbat de 38 de ani a fost filmat în timp ce întreţinea relaţii intime în tren. Ce a pățit pe peronul gării când a coborât

Publicat: 10/06/2019 | 15:37
Acest bărbat de 38 de ani a fost filmat în timp ce întreţinea relaţii intime în tren. Ce a pățit pe peronul gării când a coborât

Un bărbat de 38 de ani a fost filmat în timp ce întreținea relații sexuale într-un tren. Partenera era o tânără pe care o cunoscuse în tren și care îi  făcuse o propunere indecentă. ”Sunt excitată, vrei să facem sex?”. El a acceptat ca femeia să îi facă sex oral.

Bărbatul se numește Shane Brennan, provine din Sydney, Australia și este tată a trei copii. El a dat peste o tânără care se masturba într-un vagon gol și a intrat în vorbă cu ea.

După câteva minute, trenul s-a oprit, iar bărbatul de 38 de ani a coborât vesel. Pe peron îl aștepta paza care văzuse tot. ”N-am știut că au camere de filmat prin tot trenul!”, spune Shane. Ulterior a ajuns și în fața unui judecător, care a hotărât că merită o amendă de 700 $ australieni (echivalentul a 2.040 lei) pentru expunere indecentă în public, informează news.com.au.

Bărbatul susține că nu are ce să-și reproșeze, convins fiind că orice alt bărbat ar fi procedat la fel în locul lui: ”Câți bărbați ar fi refuzat-o?! Ea se masturba. Dacă nu mi-ar fi oferit nimic, n-aș fi făcut-o!”. Fata din tren e o veche cunoștință de-ale polițiștilor și a confirmat întreaga poveste.

Citește și...