Acasă » Știri » Acestea au fost cele mai tari subiecte ale anului 2016!

Acestea au fost cele mai tari subiecte ale anului 2016!

De: Cancan 31/12/2016 | 00:15
Acestea au fost cele mai tari subiecte ale anului 2016!

Cele mai tari subiecte ale anului 2016 au legătură în primul rând cu dragostea. Însă dragostea se află în strânsă legătură cu trădarea, cu despărţirea, cu pierderea. Trebuie să pierzi ceva ca să câştigi altceva. Pierderea, de altfel, este un alt subiect al anului 2016. Teo Trandafir vorbeşte despre pierderea kilogramelor în plus şi regăsirea propriului corp. Frank Colin vorbeşte despre pierderea câtorva ani petrecuţi în detenţie, timp în care a ajuns la o anumită înţelepciune şi nobleţe în gândire şi atitudine. Brigitte Năstase îşi pierde cumpătul atunci când se confruntă cu amanta soţului ei. Cristina Spătar reîncepe să iubească. 2016 a fost un an interesant, pe care unii vor să îl uite cât mai repede, iar alţii şi-l vor aminti întotdeauna, exact cum se întâmplă în viaţă. Revista Ciao! a întocmit un TOP al celor mai tari subiecte:

Modelul Nicoleta Vaculov s-a cuplat cu celebrul regizor al X-Man

Una dintre frumuseţile naturale ale patriei care s-au afirmat decisiv pe scena mondenă în 2016 este Nicoleta Vaculov. Originară din Tulcea, Nicoleta şi-a început cariera de fotomodel prezentând pentru designerul Mirela Stelea, pentru ca între timp, mai exact din 2014, să devină imaginea Guess pe plan internaţional. Celebrul brand Guess se bucură şi de imaginea unei alte românce, Alice Peneaca, soţia lui Bobby Păunescu.

Modelul Nicoleta Vaculov s-a cuplat cu regizorul X-Man
Modelul Nicoleta Vaculov s-a cuplat cu regizorul X-Man

Despre Nicoleta s-a spus că ar fi noua Mădălina Ghenea a României, fiind totuşi mult mai puţin cunoscută decât adevărata Ghenea. Întâmplarea care a adus-o pe Nicoleta în atenţia lumii mondene este legată de combinarea cu Brett Ratner, regizor american, printre filmele căruia se numără seria Rush Hour sau X-Men: The Last Stand. Înainte de Nicoleta, Ratner a avut de-a face cu o altă româncă, Alina Puşcău, relaţie despre care s-a scris atunci că va sfârşi în faţa altarului, însă doar o jumătate din această propoziţie s-a adeverit: relaţia celor doi a sfârşit, într-adevăr, dar nu în faţa altarului, ci s-a încheiat pur şi simplu. Totuşi, câtă vreme au fost împreună, Alina şi Ratner au colaborat foarte bine şi pe plan personal, şi pe plan profesional, melodia de debut a Alinei, Everybody wants me, o adaptare a melodiei Dragostea din tei a trupei O-Zone, ajungând pe coloana sonoră a filmului Rush Hour 3. Însă dragostea, fie că e din tei, fie că e în trei, ajunge, la un moment dat, în plop, şi aşa se face că Ratner şi-a pus Puşcău-n cui, cei doi despărţindu-se înainte de a avea şansa de a trăi fericiţi până la adânci bătrâneţi.

Brett Ratner este un regizor american, printre filmele căruia se numără seria Rush Hour sau X-Men.
Brett Ratner este un regizor american, printre filmele căruia se numără seria Rush Hour sau X-Men.

Nicoleta a mai fost combinată cu Joshua Castelano, regele vieţii de noapte din Bucureşti, proprietarul clubului Bamboo, dar şi cu Alex Popescu, omul de bază al lui Joshua. Revenind la Nicoleta şi Brett, presa de afară a scris că regizorul a cerut-o în căsătorie pe româncă, cerere la care Nicoleta a răspuns pozitiv, dar deocamdată nu a fost nici o nuntă.

Elena Băsescu a divorţat de Bogdan Syda Ionescu

Vineri, 2 septembrie 2016, pe pagina de Facebook a Elenei Băsescu a apărut o scurtă postare în care familia Ionescu-Băsescu comunica lumii ultima mare noutate din viaţa lor: divorţul. „Familia Ionescu – Băsescu, de comun acord şi de manieră amiabilă, a decis să pună punct căsniciei începute în 2012. Separarea se produce prin procedură notarială. În acest moment, locuim deja separat. Sperăm că reprezentanţii mass media vor da dovadă de înţelegere şi vor respecta intimitatea şi dreptul la viaţă personală ale fiecăruia dintre noi. Acesta este singurul comentariu pe care îl vom face pe acest subiect.“ Comunicatul este semnat de „Bogdan Ionescu şi Elena Băsescu“.

Elena Băsescu a divorţat de Bogdan Syda Ionescu
Elena Băsescu a divorţat de Bogdan Syda Ionescu

Revista Ciao! anunţa încă din luna aprilie că divorţul dintre cei doi soţi este iminent. Şi aşa a fost. Actele de divorţ au fost semnate chiar în incinta cabinetului notarial al Ioanei Băsescu. Se poate spune, aşadar, că Ioana a pus umărul la divorţul surorii ei mai mici, dar asta doar din punct de vedere juridic. Bogdan, zis şi Syda, a rămas să locuiască în apartamentul în care recent destrămata familie a locuit în ultimii ani, iar Elena s-a mutat împreună cu cei doi copii, Sofia Anais şi Traian, în cartierul Stejarii, unde o are vecină pe Elena Udrea, dar şi pe cel care se pare că a pus umărul la divorţul Ebei. Un vecin pe care Elena în vizitează destul de des.

Chiar dacă nu mai au nici un viitor împreună, decât în calitate de părinţi, Eba şi Syda au un trecut împreună care nu poate fi şters cu buretele. Elena şi Bogdan şi-au petrecut adolescenţa împreună, în sensul în care au avut un cerc comun de prieteni. Au avut o poveste lungă, ei flirtând cu ani înainte de a fi soţi. După o controversată relaţie cu Andrei, fiul politicianului Viorel Hrebenciuc (mare duşman politic al lui Traian Băsescu), Elena l-a ales pe Bogdan, cu care s-a căsătorit pe 1 septembrie 2012. El, fiul unor afacerişti apropiaţi fostului partid prezidat de Traian Băsescu. O nuntă cu fast, la Snagov, păzită ca în filme, cu sute – aproximativ 600, a scris Elena pe Wikipedia -, de invitaţi. Cadouri fantastice.Pe scurt, a fost nunta acelui an. Fix la un an, pe 1 septembrie 2013, a apărut superba Sofia Anais, iar în ultima zi din ianuarie 2015 a urmat Traian, un băieţel de nota 10.

Au existat mai multe semne care dădeau de înţeles că relaţia lor se îndreaptă către un divorţ sigur. Încă de la începuturile lor, relaţia a fost una în care „găina“ a fost cea care cânta şi cocoşul doar dansa. Lui Syda i s-a interzis să ţină legătura cu prietenii apropiaţi (Răzvan Pătru ce a mai rezistat dintre toţi), să iasă în locurile pe care le frecventa odinioară şi, în general, i s-a interzis să aibă păreri. I s-a permis, în schimb, să respire, dar în nici un caz atunci când îi vorbea soţia lui.

Când, la începutul anului, Elena a început o luptă acerbă cu kilogramele în plus, din care a ieşit în final câştigătoare, slăbind spectaculos, relaţia de cuplu a început şi ea să slăbească. Eba petrecea multe ore, zilnic, la celebra sală din complexul Stejarii. Multele ore de transpiraţie la sală şi înfometarea ca în reality show-uri au dus la tensiuni, nemulţumiri, certuri permanente. Sfârşitul era aproape.

Dorian Boguţă a înşelat-o pe Malvina

La începutul verii, în timp ce iubita lui, Malvina Cservenschi, era plecată la Monaco, cu treburi, actorul Dorian Boguţă a ieşit la o terasă din Herăstrău, cu muzică, bar şi antren, a băut bere după bere după bere, s-a simţit bine, din ce în ce mai bine, ajutat şi de o tipă blondă, în pantaloni albi şi maiou verde, cu care a dansat lasciv, s-a sărutat şi iar a băut bere, şi iar a dansat şi s-a sărutat, până când s-a făcut ora 4 dimineaţa, moment în care, cu pas nesigur, Boguţă s-a îndreptat către un taxi, însoţit de noua sa achiziţie şi de o prietenă a acesteia. Actorul şi blonda lui s-au urcat în spate, pe banchetă, iar cealaltă tipă, în faţă. Experienţa de neuitat s-a transformat subit într-o surpriză neplăcută în momentul în care, coborând din taxi, Boguţă a fost luat în primire de paparazzi, care i-au pus diverse întrebări, şi, văzând că este filmat şi fotografiat, acestuia i-au scăpat printre dinţi un Fuck şi un Shit, cuvinte care nu au nevoie de nici o traducere. Actorul a fost complet descumpănit de turnura pe care tocmai o luaseră evenimentele din acea seară, deja noapte, mergând încolo şi-ncoace, cu paşi nesiguri, pe trotuar, incapabil să articuleze prea multe cuvinte, nici în româneşte, nici în engleză, nici măcar în moldoveneşte, căci el este basarabean, născut la Chişinău.
Paparazzii au creat destulă panică în sufletul lui Boguţă şi în mintea blondei cu care actorul petrecuse în acea noapte. Blonda nici măcar nu ştia cine era bărbatul cu care dansase şi se sărutase. Când, în cele din urmă, cei trei petrecăreţi au reuşit să intre în imobilul în care locuia blonda şi să încuie uşa de la intrare în bloc în urma lor, fetele l-au întrebat: „Dar cine eşti tu…?“. Habar n-aveau cine este, deşi Boguţă a jucat într-o grămadă de filme, Hârtia va fi albastră, Francesca, Portretul luptătorului la tinereţe, Love Building, Bucureşti Non Stop, asta ca să pomenim doar câteva dintre ele.

Dorian Boguţă a înşelat-o pe Malvina
Dorian Boguţă a înşelat-o pe Malvina

Malvina şi Boguţă s-au despărţit. Cei doi erau împreună de la începutul anului 2012, afişându-se pentru prima oară unul la braţul celuilalt în martie 2013, la Gala Premiilor Gopo. Până atunci, mai bine de zece luni, îşi trăiseră povestea de dragoste într-o discreţie totală. Se cunoscuseră la începutul lui 2012, când ea s-a înscris la Şcoala de actorie şi film, unde l-a avut profesor pe el.

Mădălina Ghenea s-a cuplat cu Matei Stratan

A fost o surpriză pentru multă lume că Mădălina Ghenea s-a cuplat cu Matei Stratan, fiul omului de afaceri ieşean Dan Stratan (54 ani), căruia i se spune Mr Cash. La 50 de ani, Dan Stratan avea o avere de 200 de milioane de euro. Obişnuită cu actorii de Hollywood, Mădălina s-a săturat probabil de dragostea sub lumina reflectoarelor şi a dorit o schimbare. Mădălina şi Matei s-au întâlnit în Bucureşti. S-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni şi, dintr-odată, au devenit de nedespărţit.

Mădălina Ghenea s-a cuplat cu Matei Stratan.
Mădălina Ghenea s-a cuplat cu Matei Stratan.

Primele imagini cu ei au fost făcute în Italia în soarele binefăcător al Peninsulei. Cum dragostea subţire cu cheltuială se ţine, Mădălina şi Matei au fost fotografiaţi mergând la un magazin Prada, unde au petrecut nu mai puţin de patru ore, de la 11 dimineaţa pînă la 3 după-amiaza. Au cheltuit aproximativ 7000 de euro. Un angajat al magazinului i-a ajutat să care cele şapte sacoşe până la maşină. Şapte sacoşe! Cine vrea să dezbrace o femeie ca Mădălina trebuie mai întâi să o îmbrace, şi nu oricum, şi nu de oriunde.

Mădălina şi Matei şi-au consumat începutul relaţiei într-un palat de 10 milioane de euro, al lui, aflat în mijlocul unei livezi de măslini din Toscana, şi nu e greu să ne imaginăm un firicel de ulei de măsline curgând de pe corpul Mădălinei pe cel al lui Matei sau invers. Mădălina are o istorie personală bogată în cuceriri. Este una dintre acele frumuseţi ale României care au făcut furori mai ales în străinătate. La picioarele ei au ajuns bărbaţi celebri precum Leonardo DiCaprio, Gerard Butler, Adrien Brody, Michael Fassbender sau Philipp Plein, ba chiar şi celebrul şi simpaticul Mr. Bean a avut la un moment dat o tentativă de a o cuceri pe frumoasa slătineancă. Mădălina a fost împreună, vreme de doi ani, cu Dragoş Săvulescu, fost acţionar la Dinamo, între timp convertit la actorie. După Săvulescu, Mădălina s-a aruncat în braţele fotbalistului Marco Borrielo, un Don Juan celebru în Peninsulă. A fost o relaţie intensă, al cărei ingredient principal a fost sexul. Sexul scuză mijloacele, cum se mai spune. După despărţirea de Marco, pe care l-a părăsit pentru Leo DiCaprio. După DiCaprio a urmat Adrien Brody, după Brody i-a venit rândul lui Gerard Butler, cu care Mădălina a avut o relaţie care, la un moment dat, părea cât se poate de serioasă. După Butler, a fost Michael Fassbender, după Fassbender a urmat celebrul designer Philipp Plein, cu care Mădălina a petrecut clipe romantice la Paris şi s-au distrat la Disneyland ca doi copii îndrăgostiţi. De cealaltă parte, nici Matei nu este cu totul străin de tumultuoasa lume mondenă, chiar dacă el nu a avut totuşi acces la nivelul la care a ajuns Mădălina. Pe lista lui, relativ scurtă, intră celebrităţi locale precum Laura Cosoi, Andreea Joiţă şi designerul Mădălina Dorobanţu.

Elena Udrea s-a cuplat cu un lipovean

Vara lui 2016 i l-a scos în cale Elenei Udrea pe Adrian Alexandrov. Cei doi s-au cunoscut la mare şi, după câteva ezitări, care îşi aveau rădăcinile în eşecurile în dragoste pe care le suferise în ultimii ani, Elena a hotărât să înceapă o nouă poveste, cu care însă a fost foarte discretă.
Originar din Tulcea, lipoveanul Alexandrov este un bărbat tânăr, mai tânăr decât Elena. Are o faimă bună în rândul doamnelor, care nu au despre el decât cuvinte de laudă. O vreme, Adrian a cochetat o perioadă cu modellingul, defilând inclusiv pentru Cătălin Botezatu. Job-ul de model l-a purtat tocmai până în Dubai, acolo unde i-a devenit prieten bun Ramonei Gabor, alături de care a semnat contracte cu mari case de modă (Hugo Boss, Armani, Dior). Dorindu-şi o schimbare, a încercat inclusiv să fie steward pentru cei de la Emirates, o companie vânată de mii de tineri anual pentru că are cele mai bune salarii din domeniu, însă s-a întors în cele din urmă tot în România, unde şi-a construit o vilă superbă, pe malul unui lac, cu banii câştigaţi în primii ani de muncă. Dacă aveaţi impresia că deja are suficiente lucruri în CV, vă înşelaţi, fiindcă noul iubit al Elenei Udrea nu s-a oprit aici, ba chiar a cochetat şi cu televiziunea prin ţări străine, pentru ca în prezent să aibă o funcţie bună într-una dintre cele mai mari companii de real estate din Bucureşti.

Elena Udrea s-a cuplat cu un lipovean
Elena Udrea s-a cuplat cu un lipovean

De cealaltă parte, Elena Udrea venea după divorţul de Dorin Cocoş, cu care a fost căsătorită timp de zece ani. S-au căsătorit pe 26 decembrie 2003, chiar de ziua de naştere a Elenei, şi au divorţat pe 10 iunie 2013. După Dorin Cocoş, în viaţa Elenei a apărut Valentin Chifu. Deşi a încercat pe cât posibil să ţină noua poveste de iubire departe de ochii curioşi ai presei, Elena părea să fie din nou fericită, redescoperind fiorii dragostei după un mariaj care durase un deceniu. Ceea ce a cucerit-o pe aceasta a fost faptul că Valentin i-a fost sprijin într-o perioadă extrem de dificilă, nefiind interesat de persoana publică Elena Udrea, ci de femeia care avea nevoie să iubească din nou.

Elena Udrea şi Adrian s-au cunoscut la mare.
Elena Udrea şi Adrian s-au cunoscut la mare.

              
„Au trecut doi ani de când am divorţat şi, vă mărturisesc sincer, mă bucur că am un bărbat ca Valentin lângă mine. Eu sunt o persoană care crede în dragoste. El este omul care s-a aflat alături de mine în cea mai grea perioadă a vieţii mele într-un moment în care prieteni vechi au ales să se îndepărteze, să se dezică de mine”, declara Elena Udrea. Însă nici această relaţie nu a durat. S-a încheiat după aproape un an, fără ca vreunul dintre ei să spună care au fost motivele despărţirii.

Frank Colin şi-ar da viaţa pentru Levin şi Maria

La două săptămâni după ce a ieşit din închisoare, unde a stat trei ani şi jumătate, Frank Colin, fostul soţ al Mariei Marinescu, a acordat un foarte emoţionant interviu, în exclusivitate, pentru revista Ciao! în care a vorbit despre experienţa detenţiei şi, mai ales, despre băiatul său, Levin.
Frank a fost arestat de poliţia franceză în aprilie 2013, fiind acuzat că ar fi fost implicat într-un transport de 700 de kg de cocaină pe ruta Republica Dominicană – Sudul Franţei. Ultimele 12 luni în detenţie le-a petrecut într-o închisoare de maximă siguranţă, timp în care nu a avut voie să vorbească cu nimeni sau să fie vizitat. A şi fost înjunghiat cu o furculiţă în burtă pentru că toţi de acolo credeau că este bogat şi îi cereau bani. Întrebat dacă are coşmaruri după cei trei ani şi jumătate de detenţie, Frank a spus: „Nu, nu am coşmaruri. Cu toate că poţi sta trei ani de zile chiar şi în cea mai luxoasă cameră şi să nu vorbeşti cu nimeni, înnebuneşti, dar să stai aşa ca mine într-o cameră de 4 metri pătraţi, îţi dai seama… Ce să zic, în închisoare trebuie să inventezi despre ce ai fost înainte, nu să spui adevărul, să nu spui cine eşti, ce ai făcut, nimeni nu spune adevărul, trebuie să simţi şi să te strecori ca un şarpe“. Pentru moment, Frank trebuie să rămână în Franţa pentru că există un proces şi va trebui să se apere în faţa unei curţi de justiţie.

Frank Colin şi-ar da viaţa pentru Levin şi Maria
Frank Colin şi-ar da viaţa pentru Levin şi Maria

Cu fiul său vorbeşte şi se vede în fiecare seară pe Internet. Întrebat dacă o mai iubeşte pe Maria, Frank a spus: „Maria are acum viaţa ei, eu o am pe a mea. Ea va fi mereu prietena mea cea mai bună, o iubesc ca pe o prietenă. Este mama copilului meu“. De când o iubeşte pe Maria ca pe o prietenă? „De când am ajuns în închisoare, eu m-am pregătit pentru momentul actual. Acum eu o respect pe ea cât şi pe Alin, asta pentru că este căsătorită cu el. Soţul ei va fi prietenul meu. Pare un băiat foarte bun. Băiatul meu e fericit, aşa că totul e bine“. Frank are o atitudine extrem de nobilă şi de elegantă atât faţă de Maria, cât şi faţă de Alin Petrache, soţul Mariei, despre care spune că „încă nu am avut şansa să îl cunosc, dar vreau să îl întâlnesc când mă întorc în România, vreau să îi scot pe amândoi la restaurant“. Frank este bucuros că fiul său este fericit: „Îl văd în fiecare seară pe fiul meu şi e fericit, iar asta înseamnă că Alin face o treabă foarte bună. Şi el e tată, are şi el trei fete, aşa am înţeles. Atât timp cât fiul meu este fericit, sunt şi eu fericit. Sunt prietenos cu oricine îl face pe băiatul meu fericit. Pentru Maria şi Alin sunt fericit, dacă ei sunt fericiţi. Până acum, Maria a fost o mamă foarte bună pentru fiul nostru. Atunci când o femeie este fericită, ea este o mamă bună“.  Frank a mai spus în acest extraordinar interviu că şi-ar da viaţa fără probleme pentru fiul său şi chiar şi pentru Maria. „Ţi-ai da viaţa şi pentru Maria?“, a fost întrebat Frank. „Da, pentru fericirea copilului meu. Un copil poate fi fericit lângă mama lui, dacă e doar cu tatăl nu e acelaşi lucru. Mama este cea mai importantă“, a venit răspunsul.

Cristina Spătar s-a cuplat cu fostul iubit al lui Jeni Vadim

La mijlocul lui noiembrie, revista Ciao! a publicat imagini în care Cristina Spătar se săruta, în maşina personală, cu Tibi Vărzaru, deja fostul iubit al lui Jeni Vadim, una dintre fiicele lui Corneliu Vadim Tudor. Tibi şi Jeni au fost împreună timp de patru ani şi pe unul dintre degetele ei răsărise la un moment dat un inel, aparent de logodnă. Despre Tibi, Cristina spunea în urmă cu ceva timp că este antrenorul ei personal, un antrenor care, treptat-treptat, s-a metamorfozat în iubitul ei.

Cristina Spătar se săruta, în maşina personală, cu Tibi Vărzaru
Cristina Spătar se săruta, în maşina personală, cu Tibi Vărzaru

După apariţia acestui material, reacţiile n-au întârziat să apară. Jeni i-a spus „Adio!“ fostului ei iubit, precizând că ea şi Tibi erau despărţiţi de la începutul lunii septembrie a acestui an şi că el a tot a încercat, în septembrie şi octombrie, să se împace cu ea.

Cristina ştie însă o altă versiune, anume că Tibi şi Jeni ar fi fost despărţiţi încă din luna mai a acestui an, spunând despre Jeni că este o mincinoasă. „O să mă mai vedeţi în compania acelui băiat, deoarece avem o afacere împreună. Este şi un prieten bun, întotdeauna m-a susţinut. La început mi-a fost doar antrenor personal. Ştiu că din luna mai este singur, în rest, sunt comentarii, mari minciuni. Este o mincinoasă. Încerc să fiu fericită“, a declarat Cristina.

Cristina Spătar s-a cuplat cu fostul iubit al lui Jeni Vadim
Cristina Spătar s-a cuplat cu fostul iubit al lui Jeni Vadim

Jeni Vadim şi-a declarat dezamăgirea că fostul ei iubit s-a cuplat cu o femeie care i-ar putea fi mamă: „În primul rând, vreau să fiu scoasă din această ecuaţie pentru că e ruşinos şi penibil să vorbesc despre relaţia unui puşti de 22 de ani şi a unei femei care i-ar putea fi mamă. Vreau ca numele de Vadim Tudor să nu se mai asocieze cu asemenea persoane pentru că nu mă reprezintă şi am destule probleme de care să-mi fac griji ca să mă împiedic de ceva atât de minuscul. Vreau să precizez şi să demontez declaraţia lui cu privire la faptul că noi suntem despărţiţi din luna mai. Noi doi suntem despărţiţi din luna septembrie, eu am pus punct relaţiei, dar, în tot acest timp în care el îşi construia relaţia cu această femeie, noi doi ne-am mai văzut, ba chiar a încercat să se împace cu mine“.

Cristina este fericită în primul rând pentru că a depăşit pasa neagră prin care a trecut înainte şi după divorţ. „Mă bucur enorm că am depăşit una dintre cele mai grele perioade din viaţa mea, iar Dumnezeu mi-a scos în cale oameni frumoşi şi buni la suflet de care eu mă bucur din plin, oameni care m-au ajutat să merg mai departe”, a declarat cântăreaţa, care a ţinut să precizeze că ea nu caută un tată pentru copiii ei, căci fostul ei soţ este un tată foarte bun. „Tată la copii nu caut. Cred că la un moment dat ne vom separa de tot. O să discutăm. Pentru copii e bine, ei nu ştiu. E un tată foarte bun, implicat. Tatăl copiilor mei e unul singur. Am suferit enorm, am fost aproape de a-mi lua viaţa. Odată cu accidentul, Dumnezeu a vrut să-mi arate cât de mult greşesc gândindu-mă că aş putea trece într-o altă viaţă. Am vrut să iau pastile. Căsătoria cu mine nu l-a făcut fericit, probabil pentru el a fost o închisoare“, a spus cântăreaţa.

Brigitte Năstase, întâlnire de gradul III cu amanta soţului ei

Întâlnirea dintre Brigitte Năstase şi amanta soţului ei a fost una de mare efect. A fost, practic, un spectacol de teatru în aer liber.
Brigitte ştia de multă vreme de amanta lui Ilie, o femeie pe nume Cici, blondă, frumoasă şi, se spune, deşteaptă, însă abia în noiembrie şi-a luat inima în dinţi şi s-a dus acasă la amantă pentru o confruntare ca-ntre femei. S-a lăsat cu ţipete, urlete, cuvinte grele şi lacrimi amare, toate venite din partea lui Brigitte. Cancan.ro a filmat întreaga tărăşenie, care ar putea figura la loc de cinste într-o antologie a momentelor de glorie din showbiz-ul românesc.

Brigitte Năstase s-a întâlnit cu amanta soţului ei
Brigitte Năstase s-a întâlnit cu amanta soţului ei

Brigitte i-a declarat reporterului Cancan.ro că a aflat de existenţa lui Cici în urmă cu trei ani de zile, „când ea îi zicea că îl iubeşte mult de tot. Eu am crezut că s-a terminat. Tot timpul i s-a băgat în cap că eu sunt o nenorocită, o puşcăriaşă, că sunt o ţărancă, că sunt grasă. Tot timpul mi s-a băgat în cap că eu nu îl merit pe el. Recunosc că în primii trei ani m-a ajutat. Să mă lase fără nimic şi să-mi tragă un picior în fund. În momentul în care i-am spus să facă lucrurile astea a spus că mă iubeşte şi că n-o face. Era în dubii… Eu am acuzat-o foarte mult pe Amalia dar nu are nicio vină săraca femeie. Eu am crezut că ea îi bagă în cap toate prostiile. El mi-a spus că nu are pe nimeni, s-a jurat pe copiii lui. Mi-a spus că mă iubeşte şi că nu-l iubesc eu, cineva îi bagă în cap că nu-l iubesc eu, că mă folosesc de el. Nu am ştiut, mi-a jurat că nu a înşelat-o niciodată pe Amalia şi că e cel mai fidel om. Mi-a spus lucrurile astea, l-am crezut… aveam nevoie de un bărbat fidel lângă mine. Am crezut că ce a fost în tinereţe, a fost, aşa mi-a spus, am crezut. În momentul de faţă Dumnezeu să mă călăuzească. El mi-a spus că n-o să mai fie cu nimeni dacă noi ne despărţim. M-a minţit în tot timpul ăsta, s-a jurat strâmb. Un om care are două relaţii în paralel. NU! Mi-a spus că totul vrea să fie bine, vrea să fie ca înainte. Cum poate să fie ca înainte când el, înainte, nu avea pe nimeni şi acum are o amantă de trei ani de zile. Cum? Cum ar putea să fie bine? Nu vezi, i-a făcut casă, i-a făcut tot! Eu o aveam, numărul ei îl aveam în telefon. Eu le-am trecut pe toate dubioasele şi asta e de vreo trei ani. Tot îl sună… Eu le trec AA sau amantă Ilie şi am trecut-o acum trei ani dar nu-mi închipuiam că una cu părul scurt e genul lui“.

Brigitte a suferit mult atunci când a aflat că Ilie Năstase o înşela de ceva vreme cu o blondă.
Brigitte a suferit mult atunci când a aflat că Ilie Năstase o înşela de ceva vreme cu o blondă.

Brigitte s-a operat în septembrie la Viena, acolo unde i-au fost extirpate două tumori. Probabil, în aceeaşi logică, Brigitte a vrut să îşi facă şi o operaţie de extirpare de amantă din viaţa soţului ei, de unde şi acest scandal recent, despre care Brigitte a declarat în exclusivitate pentru revista Ciao!: „Ilie nu a vrut să divorţăm şi de asta a terminat-o cu Cici. Data viitoare, dacă mai e vreo amantă, mă duc cu foarfeca la ea. Acum sunt bine. Eu doar voiam o confruntare cu ea şi să vadă Ilie că îl iubesc“.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Băutura pe care trebuie să o bei în FIECARE dimineață, potrivit medicului Vlad Ciurea. Nu e nici cafea, nici ceai!
Băutura pe care trebuie să o bei în FIECARE dimineață, potrivit medicului Vlad Ciurea. Nu...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
AȘA ARATĂ iubita unui milionar român! La doar 27 de ani e plin de bani și s-a lăsat de sport
AȘA ARATĂ iubita unui milionar român! La doar 27 de ani e plin de bani...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Leguma pe care e bine să o mănânci zilnic. E plină de vitamine, e una dintre cele mai sănătoase, încetinește îmbătrânirea, dar românii o evită
Leguma pe care e bine să o mănânci zilnic. E plină de vitamine, e una...
Orașul din România care va deveni o nouă perlă a turismului românesc. Are peisaje de poveste și locuri spectaculoase de vizitat
Orașul din România care va deveni o nouă perlă a turismului românesc. Are peisaje de...
S-A DECIS PLATA a 3.000 de lei de persoană. Banii intră direct PE CARD înainte de Paște
S-A DECIS PLATA a 3.000 de lei de persoană. Banii intră direct PE CARD înainte...
Alina Sorescu a RĂBUFNIT după ce a văzut imaginile cu Alex Ciucu și amanta. Sunt împreună de 11 ani. Culmea, după ce a  fost prins cu mâța-n sac, Ciucu dă vina tot pe artistă
Alina Sorescu a RĂBUFNIT după ce a văzut imaginile cu Alex Ciucu și amanta. Sunt...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Un papă pentru care sexualiatea și desfrâul erau „virtuți”
Un papă pentru care sexualiatea și desfrâul erau „virtuți”
BANCUL ZILEI | „Ce mașină frumoasă aveți!”
BANCUL ZILEI | „Ce mașină frumoasă aveți!”
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Motivul pentru care doi tineri au ales să se căsătorească în avion
Motivul pentru care doi tineri au ales să se căsătorească în avion
Monica Tatoiu, cel mai șocant diagnostic: cancer mamar. Cum a reacționat vedeta: „Nu mi-e frică de moarte”
Monica Tatoiu, cel mai șocant diagnostic: cancer mamar. Cum a reacționat vedeta: „Nu mi-e frică...
Modelul de Sandero cu care Dacia ar da o lovitură uriașă pe piața auto europeană. Mulți șoferi și-ar dori să conducă o astfel de mașină
Modelul de Sandero cu care Dacia ar da o lovitură uriașă pe piața auto europeană....
Stațiunea din România care strălucește în fiecare an. Turiștii se bat pe rezervări, e o adevărată comoară naturală și are beneficii uimitoare pentru sănătate
Stațiunea din România care strălucește în fiecare an. Turiștii se bat pe rezervări, e o...