Home » Stiri » Acestea sunt cele mai amuzante mesaje de Crăciun!

Acestea sunt cele mai amuzante mesaje de Crăciun!

De: Răzvan Scarlat 22/12/2018 | 22:44

Mesaje frumoase de Craciun. Crăciunul este momentul perfect pentru a face urări celor dragi și nu numai. Logic, de fiecare dată, este nevoie de inspirație. Dacă vă aflați, însă, în impas, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în rândurile următoare, cele mai potrivite mesaje, SMS-uri și urări de Crăciun.

Mesaje frumoase de Craciun cu imagini

Mesaje de Crăciun amuzante

„Moșul ți-a văzut pozele de pe Facebook… primești haine și un dicționar de Crăciun!” (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

„Dacă la noapte un bătrânel grăsuț intră pe geam, te ia din pat și te bagă într-un sac, nu te îngrijora. I-am spus Moșului că tu ești tot ce îmi doresc de Crăciun!”

„Dragă Moșule, anul acesta îmi doresc un cont gras și un corp slab. Te rog să nu le amesteci, așa cum ai făcut anul trecut. Mulțumesc!”

„Anul acesta, Crăciunul a fost anulat. Este vina ta, pentru că i-am spus că ai fost cuminte și a murit de râs!”

„De Crăciun este ca la serviciu: faci toată treaba, dar tipul gras, îmbrăcat în costum, primește toate laudele. Crăciun fericit!”

„Sper ca Moșul să îți aducă lista lui cu băieți buni. O meriți!” „Știi de ce este Moșul mereu atât de vesel? Pentru că știe unde stau toate fetele obraznice. Sper să îți lase ție lista!”

„Moș Crăciun vine cu daruri numai dacă stai prin baruri!

„Moş Crăciun e supărat/ Că-i de criză afectat!/ Sania-i la-nregistrat/ Taxa auto s-a triplat!/ Renii banca i i-a luat/ C-are rate mari de dat!/ Dar tot s-a dus la magazin/ Să ne ia cadouri, plin!

“Moș Crăciun bate la ușa scoate mana din mânușa și va da din palma lui darurile cerului. Lângă brad si lângă foc sa va umple de noroc. Crăciun fericit

„L-am văzut pe Moș Crăciun azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare în spate să aducă sănătate, deci așteaptă-l că el vine, dar acum este la mine!

„Moşule bătrân şi bun, iată ce vreau de Crăciun: vreau un spiriduş să vină, s-aibă muşchi, o casă, şi maşină. Peste ani şi ani de zile, muşchii să i se-ntărească, bogăţia să-i sporească, sufletu-n mine să crească

(VEZI AICI: TRADIŢII ŞI OBICEIURI DE CRĂCIUN. CE SĂ FACI ŞI CE NU E BINE SĂ FACI DACĂ VREI SĂ AI UN AN NOU PROSPER)

Mesaje de Craciun amuzante rau

“Moş Crăciun cu suflet bun, să v-aducă în Ajun, carduri VISA Diamant, carnavaluri pe la Rio, brazilience-n custodie. Haide, gata cu visatul, că s-a ars şi cozonacul!”

„Moș Crăciun ți-a trimis un card cu 2018 Mega de noroc si sănătate pe care sa-l folosesti in anul urmator! Crăciun fericit!

„Dragă Moş Crăciun, după 30 de ani în care am tot aşteptat să-mi aduci un cadou decent, te rog acum să-mi aduci în dar un bilet la loterie, în valoare de măcar 5 milioane de euro. Promit să-l împart cu destinatarii acestui mesaj. Mulţumesc. Crăciun fericit!”

„Dragă Moş Crăciun, începând de anul viitor mi-am propus să fiu o persoană modernă si să renunţ la cash. Aşa că te rog să-mi aduci în dar un card, preferabil VISA sau MasterCard, cu fonduri nelimitate. Îţi mulţumesc şi te pup! Crăciun fericit!”

„Dragă Moş Crăciun, de Sărbători nu-mi doresc decât lista ta cu băieţii şi fetele drăguţe! Crăciun Fericit şi Sărbători Fericite!”

„Dacă Moş Crăciun nu vine, îl reţin, este cu mine. Stăm la bârfe, bem un vin, poate chiar “îl şi combin”. Moşule cu barba sură, ce miroşi a băutură, patu-i cald, l-am pregătit, ţi-a fost frig, eşti obosit? Tu, de daruri n-ai primit, nu eşti rău, stai liniştit! Dar de când este la mine, a uitat de tot de tine…” (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) 

Mesaje de Craciun pentru iubit/ sot

Mesaje frumoase de Craciun. “Înainte să te cunosc toate zilele erau la fel pentru mine. Acum, că îmi ești iubit, este important să fim împreună în fiecare zi, pentru că vreau să-ți arăt cât de mult te iubesc. Crăciun fericit!

„Cel mai frumos lucru la acest Crăciun este că mă pot încălzi în brațele tale. Îți mulțumesc pentru că mă faci fericită. Îți doresc din inimă sărbători fericite!

“Sărutul tău pasional va fi cel mai frumos cadou de Crăciun, așa că vino și sărută-mă. Vreau să simt toată dragostea ta

„Aș vrea să mă ascund printe cadouri, globuri și beteală, să mă descoperi în noaptea de Crăciun și să mă consideri cel mai de preț cadou al tău primit vreodată

„Precum Moș Crăciun aduce magia în casele noastre, așa și tu aduci magie în fiecare clipă a vieții mele! Te iubesc, dragul meu!

Mesaje de Craciun pentru iubita/ sotie

“De ce mi-aș dori un cadou de Crăciun, când te am pe tine? Crăciun fericit, înger frumos! Te iubesc!

“Îți doresc toată fericirea din lume și îți promit că voi face tot ce îmi stă în putință ca să fie așa. Sărbători fericite, iubito! Nu uita că îmi ești datore cu un sărut de Crăciun

“Să ne pierdem printre globuri și beteală, să alergăm prin ninsoare ca niște copii, să ne îngropăm în cadouri și să ne iubim ca doi nebuni… de Crăciun” (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

Texte pentru felicitari de Craciun

Mesaje frumoase de Craciun. „Crăciun cât mai luminos, vis de iarnă călduros, linişte lângă cei dragi, veste bună dinspre magi!”

„În noaptea sfântă de Crăciun lasă deoparte grijile şi supărările. Deschide-ți inima şi primeste un strop din binecuvântarea care se revarsă peste lume în această noapte!”

„Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele şi vieţile cu bucurie, sănătate şi multă înţelepciune pentru anul care vine. LA MULŢI ANI!”

 „Moş Crăciun bate la uşă, scoate mâna din mănuşă şi vă dă din palma lui darurile cerului, lângă brad şi lângă foc să vă umple de noroc!”

„Sărbaătorile Crăciunului şi Anului Nou să vă aducă tot ce-i mai bun pe lume, multă iubire, fericire şi prosperitate.”

CITEȘTE ȘI: Craciunul fara porc e ca femeia fara toc! Reporterii CANCAN.ro iti arata de unde poti cumpara cea mai ieftina carne!

Mesaje de Craciun pentru prieteni

„Vă doresc ca sărbătorile de iarnă să vă aducă sănătate și fericire, împlinirea tuturor dorințelor și sănătate celor dragi. La multi ani!”

„Sfintele Sărbători ale Crăciunului și Noul An să vă aducă, bucurie în case, mult noroc și sănătate alături de cei dragi! La mulți ani!”

„Fie ca Nașterea Domnului să vă lumineze sufletele și casa, să aveți parte de sănătate, belșug și fericire!”

„În prag de sărbători, cu pacea, lumină și căldură în suflet, vă doresc să aveți parte de zile minunate, de un Moș Crăciun darnic și bun. Crăciun fericit și La multi ani!”

„Sărbători fericite cu bucurii și împliniri alături de cei dragi! Să vă găsească Moșul cu masa bogată și sufletul curat!”

„Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă liniște, căldură și armonie în suflet. Crăciun fericit și un An Nou plin de împliniri!” (Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

Mesaje de Craciun pentru sefi

„Crăciun fericit, mult noroc mai departe şi un an mai bun, mai bogat şi mai frumos decât toţi care au fost!”

„În prag de Sărbători, cu pace-n în gând şi caldură-n suflet, îţi/vă doresc ţie/dvs. şi celor dragi, să ai/aveţi parte de zile minunate, de un Moş Crăciun darnic şi bun, să fiţi fericiţi şi să aşteptaţi anul ce vine alături de cei dragi”.

„Frumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor şi cu imaginea celor dragi în suflet, să vă aducă împlinire, iubire şi fericire. Sărbători fericite!”

„Un An Nou bogat în împliniri, cu sănătate şi prosperitate, un an cu aspiraţii înalte, plin de bucurii şi succese, împlinirea dorinţelor şi a năzuinţelor de mai bine”

„Crăciun binecuvântat şi La mulţi ani!!!”

Urari de Craciun scurte

Mesaje frumoase de Craciun. “Drumul ne este plin de greutăți. Dar împreună putem găsi puterea ca de Crăciun să simțim în adâncul sufletului bucuria Nașterii Domnului

„Sărbătoarea sfântă a Crăciunului să vă aducă oaspeți dragi care să vă dea veste de la magi ca pruncul Iisus s-a născut și astfel speranța în lume a adus!

„Roiuri de fluturi albi să apară și la a ta fereastră, ca să dea de veste că a sosit iarna cea măiastră!

“Fulgi de nea ușor plutesc, de inocența copilului din noi ne amintesc. Crăciun fericit!

„Sunetul clopoțeilor și steluțele argintii în inima să vă aducă numai bucurii!

(NU RATA, AICI: NU STII CE MESAJ SA TRIMITI DE SARBATORI! CANCAN.RO VA PREZINTA CELE MAI UZITATE TEXTE PENTU O URARE PERFECTA PRIN SMS!)

Mesaje de Craciun crestine

„Dragostea înseamnă spiritul Crăciunului! Nu uita că Dumnezeu ne iubește atât de mult, încât ni l-a dăruit pe fiul Său. Să îl sărbătorim astăzi!”

„Lumina sfântă din Ajun să vă aducă în suflet un Crăciun veșnic! Sărbători fericite!”

„Cete de îngeri să coboare în casa voastră și să vă aducă vestea cea mare. Iar cel ce s-a născut, să vă umple casa cu pacea și binecuvântarea sa!”

„Ȋn seara asta, îngerii coboară, cu Vestea Bună te înconjoară, amintindu-ți de Iisus, pruncul iubit nespus. Doresc ca cel născut în ieslea cea săracă, loc în inima Ta să-și facă. Sărbători Fericite și numai bucurii!”

Mesaje de Craciun in versuri

”Bogăție câtă vreți, / Sănătate pentru toți, / Iar la anul care vine / Să vă fie și mai bine!”

”Să vă fie casa, casă / Cu bucate noi pe masă / Moș Crăciun cu sacul plin, / Drumu’n viață cât mai lin.”

„Un bătrânel cu chipul drag, / va veni la voi în prag, / să nu-l goniți / e Moș Crăciun, / și v-aduce un an mai bun!”

„Pe la colțuri unii spun, / Că există Moș Crăciun / Că i-ai scris și c-o să vină / Să-ți aducă în pumni lumină / Lângă brad și lângă foc / Să-ți aducă mult noroc!”

Parteneri
N-au dat bani la botez! Ce i-au rugat Gina și Smiley pe invitați să aducă la botezul micuței Josephine
N-au dat bani la botez! Ce i-au rugat Gina și Smiley pe invitați să aducă...
Feli își dorește să adopte un copil! Cântăreața e decisă. “Este una din misiunile mele pe acest pământ”
Feli își dorește să adopte un copil! Cântăreața e decisă. “Este una din misiunile mele...
Cabral a comis-o și șefii de la PRO TV sigur se vor enerva. Ce a putut spune despre Denise Rifai
Cabral a comis-o și șefii de la PRO TV sigur se vor enerva. Ce a...
FOTO. Mihaela Rădulescu, apariție interzisă! O rochie transparentă, prin care s-a văzut prea mult
FOTO. Mihaela Rădulescu, apariție interzisă! O rochie transparentă, prin care s-a văzut prea mult
VIDEO | Moment ULUITOR în direct. Vedeta TV n-a realizat că nu poartă lenjerie intimă
VIDEO | Moment ULUITOR în direct. Vedeta TV n-a realizat că nu poartă lenjerie intimă
Răcoare în casă fără aer condiţionat. Cum scapi de caniculă
Răcoare în casă fără aer condiţionat. Cum scapi de caniculă
Surpriză mare în audiențele TV din România. Ce s-a întâmplat cu emisiunea La Măruță de la Pro TV, în ziua în care prezentatorul a lipsit
Surpriză mare în audiențele TV din România. Ce s-a întâmplat cu emisiunea La Măruță de...
Gabriela Firea nu se mai ascunde! A dezvăluit că încă poartă inelul de logodnă de la primul soț. S-a recăsătorit la opt luni de la deces cu Florentin Pandele
Gabriela Firea nu se mai ascunde! A dezvăluit că încă poartă inelul de logodnă de...
Alex Velea, încă un atac la adresa lui Cătălin Măruță! Andra a fost și ea vizată! Ce-a putut să spună despre artistă: „Nu-i zici tu, mă, lu’ nevastă-ta că e…”
Alex Velea, încă un atac la adresa lui Cătălin Măruță! Andra a fost și ea...
Ce se întâmplă dacă iei antiinflamatoare prea des. Ai putea ajunge să ai nevoie de transplant
Ce se întâmplă dacă iei antiinflamatoare prea des. Ai putea ajunge să ai nevoie de...
Știrea momentului: Vaccinul Pfizer provoacă o boală rară de sânge
Știrea momentului: Vaccinul Pfizer provoacă o boală rară de sânge
UNGURII uimesc absolut pe toată lumea! Decizia luată la Budapesta este absolut fabuloasă
UNGURII uimesc absolut pe toată lumea! Decizia luată la Budapesta este absolut fabuloasă
Prințul William a umilit-o crunt pe Meghan Markle! Lovitură imensă. Ce i-a făcut?
Prințul William a umilit-o crunt pe Meghan Markle! Lovitură imensă. Ce i-a făcut?
Horoscop SPECIAL pentru joi! E mare PERICOL DE CONFLICTE pentru aceşti nativi. Atenţie mare!
Horoscop SPECIAL pentru joi! E mare PERICOL DE CONFLICTE pentru aceşti nativi. Atenţie mare!
Vibraţia Zilei, 24 iunie. Ziua în care visele se îndeplinesc
Vibraţia Zilei, 24 iunie. Ziua în care visele se îndeplinesc
Reghe a plănuit divorțul de Anamaria Prodan! Cearta cu Gigi Becali a umplut paharul
Reghe a plănuit divorțul de Anamaria Prodan! Cearta cu Gigi Becali a umplut paharul
BANCUL ZILEI – Amor nebun cu vecina, din răzbunare!
BANCUL ZILEI – Amor nebun cu vecina, din răzbunare!
Ups! Antonia, într-un slip minuscul. Ce s-a văzut? Fanii au taxat-o imediat pe artistă: Ar fi putut acoperi mai mult”
Ups! Antonia, într-un slip minuscul. Ce s-a văzut? Fanii au taxat-o imediat pe artistă: Ar...
Denise Rifai A ȘOCAT pe toată lumea! Ce a putut să o întrebe pe Gabriela Firea
Denise Rifai A ȘOCAT pe toată lumea! Ce a putut să o întrebe pe Gabriela...
Varianta Delta a coronavirusului explodează în Europa. A doua doză de vaccin este crucială
Varianta Delta a coronavirusului explodează în Europa. A doua doză de vaccin este crucială
Șoc în showbiz: Are CANCER în stare avansată! Vestea care i-a îndurerat pe fani
Șoc în showbiz: Are CANCER în stare avansată! Vestea care i-a îndurerat pe fani
Dacă ai această marcă TV, ai face bine să o returnezi. E uluitor ce se întâmplă în fundal, fără acordul tău
Dacă ai această marcă TV, ai face bine să o returnezi. E uluitor ce se...
Vești bune pentru Florin Piersic! Cine se întoarce în România, la 35 de ani după ce l-a părăsit (exclusiv)
Vești bune pentru Florin Piersic! Cine se întoarce în România, la 35 de ani după...
Bărbatul care a atacat un şofer cu o crosă de golf va fi cercetat în libertate
Bărbatul care a atacat un şofer cu o crosă de golf va fi cercetat în...
Marele absent de la botezul fetiței lui Smiley și a Ginei Pistol! L-au chemat, dar nu a venit, deși sunt prieteni buni!
Marele absent de la botezul fetiței lui Smiley și a Ginei Pistol! L-au chemat, dar...
Fiica lui Michael Jackson, dezvăluire șocantă despre un incident petrecut alături de tatăl ei
Fiica lui Michael Jackson, dezvăluire șocantă despre un incident petrecut alături de tatăl ei
FOTO. Cât de mult a slăbit Oana Roman! Acum vrea să apeleze la operații estetice pentru că arată așa
FOTO. Cât de mult a slăbit Oana Roman! Acum vrea să apeleze la operații estetice...
Bebelusul care a devenit viral imediat dupa nastere! Motivul incredibil pentru care pozele cu el au facut inconjurul lumii
Bebelusul care a devenit viral imediat dupa nastere! Motivul incredibil pentru care pozele cu el...
Antonia s-a dezbrăcat, dar a fost pusă la zid: „Deștept soț, te exploatează! Ești penibilă
Antonia s-a dezbrăcat, dar a fost pusă la zid: „Deștept soț, te exploatează! Ești penibilă"!...
Ebru Șahin, frumoasa actriță din serialul ”Hercai” începe o nouă etapă în cariera sa. Ce va face din toamnă
Ebru Șahin, frumoasa actriță din serialul ”Hercai” începe o nouă etapă în cariera sa. Ce...
Este oficial: 45.000 de lei de la stat să vă schimbaţi maşina. Cum puteţi accesa banii
Este oficial: 45.000 de lei de la stat să vă schimbaţi maşina. Cum puteţi accesa...
Cine este prima femeie din clubul miliardarilor din ţara noastră. Ea a construit de la zero cel mai mare lanţ de farmacii din România, evaluat la peste un miliard de euro
Cine este prima femeie din clubul miliardarilor din ţara noastră. Ea a construit de la...
Anamaria Prodan, ultimul avertisment! „E stop-joc! Dacă am tăcut foarte muți ani...”
Anamaria Prodan, ultimul avertisment! „E stop-joc! Dacă am tăcut foarte muți ani...”
A ajuns POLIȚIA acasă la Anamaria Prodan! Reghe a luat foc din cauza unui bărbat celebru
A ajuns POLIȚIA acasă la Anamaria Prodan! Reghe a luat foc din cauza unui bărbat...
Câți bani face un cerșetor în România în doar 3 ore!  Polițiștii au rămas fără cuvinte! Suma este enormă
Câți bani face un cerșetor în România în doar 3 ore! Polițiștii au rămas fără...
Ce trebuie să faci în momentul în care ești șicanat în trafic. Mișcarea care îi lasă fără replică pe șoferii agresivi
Ce trebuie să faci în momentul în care ești șicanat în trafic. Mișcarea care îi...