Acestea sunt cele mai amuzante mesaje de Crăciun!

Publicat: 24/12/2019 | 21:24
Acestea sunt cele mai amuzante mesaje de Crăciun!

Au mai rămas doar câteva ore până la sărbătoarea Crăciunului și toată lumea își va îndrepta atenția către oamenii dragi sufletului. Și… cum nu este deloc ușor să fii original în această perioadă, noi v-am făcut selecția celor mai inspirate mesaje, care vor fi, cu siguranță, apreciate! 

An de an, în preajma sărbătorilor de iarnă, imaginaţia ne este pusă la încercare atunci când vrem să compunem texte frumoase, pe care să le trimitem celor apropiaţi. Iată câteva mesaje pe care le puteți trimite prin SMS, de Crăciun:

Mesaje haioase de Crăciun

„E Crăciun! Este divin! Ne uităm pe geam afară… prin zăpadă Moşul zboară ? …Ni se trage de la vin.”

„Să ai parte de tot ce e mai bun în viaţa! L-am visat pe Moş azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare în spate să aducă sănătate, deci aşteaptă-l că el vine, dar acum este la mine!”

„Căţeluş cu păru’ creţ, să ai jeepu’ în coteţ şi o vilă cu piscină /Andreea Marin ca vecină, o lopată pentru bani/La Anu şi la Mulţi Ani!”

„Moş Crăciun cu suflet bun, să v-aducă în Ajun, carduri VISA Diamant, carnavaluri pe la Rio, brazilience-n custodie. Haide, gata cu visatul, că s-a ars şi cozonacul!”

„Fie ca sfintele sărbători de iarnă sa te gasească alături de colegii tăi. În traducere liberă, nici anul ăsta nu ai liber de Crăciun!”

„Moșule bătrân și bun, iată ce vreau de Crăciun: vreau un spiriduș să vină, s-aibă muschi, o casă și mașină. Peste ani și ani de zile, mușchii să i se-ntărească, bogăția să-i sporească, sufletu-n mine să crească.” (CITEȘTE ȘI: CINE ESTE MOȘ CRĂCIUN. POVESTEA LUI MOȘ CRĂCIUN)

Mesaje de Crăciun pentru colegi

“Îţi urez, tie şi familiei tale, multă sănătate, fericire şi MULT NOROC în viitor! LA MULŢI ANI! Sper ca această sărbătoare sa vă aducă numai fericire în casă şi familie!”

“Să vină Crăciunul şi toţi clopoţeii din brad să-ţi cânte colindul magic care să poarte cu el încrederea, puterea şi speranţa de care ai nevoie! CRĂCIUN FERICIT!”

„De Crăciun, s-aveţi brad încărcat, bogat, pahar închinat, vin curat, gând luminos şi împliniri. CRĂCIUN FERICIT!”

“Moş Crăciun bate la uşă, Scoate mâna din mănuşă, Şi vă dă din palma lui, Darurile cerului. Lângă brad şi lângă foc, Să vă umple de noroc! CRĂCIUN FERICIT!

“Aceasta e o noapte specială, în care poţi întâlni o persoană specială! Este vorba despre copilul care ai fost. Uită pentru o noapte grijile și retrăiește miracolul nopții de CRĂCIUN!”

“Fie ca aroma de brad, portocală, colindele, cozonacul cald şi mirosul de iarnă să vă umple inimile de bucurie şi sufletele de linişte. CRĂCIUN FERICIT!”

„Bogăţie câtă vreţi,/ Sănătate pentru toţi, Iar la anul care vine/ Să vă fie şi mai bine./ Să vă fie casa, casă, /Cu bucate noi pe masă, / Moş Crăciun cu sacul plin, /Drumu-n viaţă cât mai lin.”

„Frumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor și cu imaginea celor dragi în suflet să vă aducă împlinire, iubire și fericire. Sărbători fericite!” (VEZI ȘI: VÂSCUL DE CRĂCIUN. CAT TIMP SE ȚINE ÎN CASĂ ȘI CE SĂ FACI CU EL DUPĂ SĂRBĂTORI)

Mesaje de Crăciun pentru șefi

„Vă doresc ca sărbătorile de iarnă să vă aducă sănătate şi fericire, împlinirea tuturor dorinţelor şi sănătate celor dragi. La mulţi ani!”

„Lumina sfântă venită în Ajun să vă aducă în suflet un veşnic Crăciun. Sărbători de vis alături de cei dragi!”

„Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă bucuria Crăciunului prin speranţă, spiritul Crăciunului prin pace, emoţia Crăciunului prin dragoste.”

Mesaje de Crăciun pentru iubit/ă sau soț/ie

”Un Crăciun preafericit
Scumpului meu om iubit
Să colinzi, să fii senin
Să mă legeni în brațe lin
Nu e vremea dansului, ci umil
Azi iubim ca un copil.”

”Iubirea mea, din cer o stea ți-ai pus pe brad, sub el m-aștepți cu daruri, dar eu ți-am pus în fiecare fulg de nea un strop din iubirea mea. Dacă nu mă crezi prinde unul în palmă și-ai să vezi cum se topește de dragul tău”

”În noaptea de Crăciun oamenii vor uită de imperfecțiunile celorlalți, le vor ierta greșelile și își vor aminti cât de importanți sunt unii pentru alții și cât se iubesc. În noaptea de Crăciun toți vor fi ca noi doi”

”Sărbătorile vin, se-mpodobesc brazii, se pregătesc mese și colinde, iar eu mă pregătesc să dezvălui lumii îngerul ce trăiește-n viața mea. Să ai Sărbători Fericite împreună cu mine, înger scump!”

„De Crăciun s-a născut Iubirea, necondiționată și totală, să slăvim din tot sufletul pe Cel care ne-a adus cel mai mare, dar din întreagă creație. De Crăciun iubirea mea înțeleg cu adevărat cât de binecuvântat sunt! Sărbători Fericite, îngerul meu!”

„Sufletul tău să vibreze în armonie şi pace, iubirea să te primească în braţele-i pline de căldură şi duioşie, iar norocul să te urmeze oriunde…”

„Te iubesc că un înger, nu că să primesc ceva în schimb ci doar pentru fericirea ta, și mi-am găsit fericirea și satisfacția desăvârșită în menirea mea.”

„Sărbătorile vin, se-mpodobesc brazii, se pregătesc mese și colinde, iar eu mă pregătesc să dezvălui lumii îngerul ce trăiește-n viață mea. Să ai Sărbători Fericite împreună cu mine, înger scump!” (CITEȘTE ȘI: MALL-URI DESCHISE DE CRĂCIUN 2019. CARE SUNT MALL-URILE CARE VOR DESCHIDE PE 25 DECEMBRIE)

Mesaje de Crăciun pentru familie: mamă, tată, bunici, părinți, frați, surori

Miros de brad, parfum de flori, bat în ferestre urători, clipesc pe cer mii de culori, fiți fericiți de sărbători, acum și în anii următori, dragi părinți!

M-ați ținut de mână și m-ați învățat cum să împodobesc primul meu pom de Crăciun. Astăzi decorez bradul și mi-aș fi dorit să fiți lângă mine. Va urez din suflet Crăciun fericit!

Un gând bun, o inima curată, un zâmbet pe a voastră față, vorbe de duh și pace în suflet este tot ce vă doresc de sărbători și în anul care vine!

Când eram mică, îmi doream cele mai frumoase daruri de la Moș Crăciun. Acum știu că cele mai importante cadouri nu stau împachetate frumos sub brad, ci sunteți voi. Sărbători fericite! Va îmbrățișez cu drag.

Va doresc ca sărbătorile să fie presărate cu bucurii, împlinire sufletească, liniște și sănătate. Va mulțumesc că existați și că îmi sunteți alături, mama și tată!

Mesaje de Crăciun în versuri

”Pe la ferestre cad steluțe, iar pe foc sunt sărmăluțe, bradul e împodobit, moșul e din nou grăbit, peste tot e bucurie și Crăciunul iarăși vine. Sărbători fericite!”

„Bogăţie câtă vreţi, Sănătate pentru toţi, Iar la anul care vine Să vă fie şi mai bine. Să vă fie casa, casă, cu bucate noi pe masă, Moş Crăciun cu sacul plin, drumu-n viaţă cât mai lin.”

„De Crăciun, s-aveți brad încărcat, bogat, pahar închinat, vin curat, gând luminos şi împliniri. Crăciun Fericit”

„Moşul vine cam tiptil, niciodată nu-l simţim, dar de fiecare dată, lasă-n fiecare poartă fericire, bucurie, sănătate pe vecie! CRĂCIUN FERICIT!!”

Pe la colţuri unii spun, că există Moş Crăciun. Că i-aţi scris şi c-o sa vină, să v-aducă-n pumni lumină! Lângă brad şi lângă foc, să v-aducă mult noroc! (VEZI ȘI: 4 IDEI GENIALE DE A-ȚI TRANSFORMA CASA ÎNAINTE DE MASA DE CRĂCIUN)