Romanii au talent

Cum v-am obişnuit deja, de trei ediţii încoace, nici în această vineri nu ne lăsăm mai prejos şi vă spunem care sunt cele mai importante momente ale show-ului „Românii au talent“.

UPDATE 23:06 Două surori, Diana şi Ecaterina, au reuşit să îi facă lui Smiley „pielea cocoş“. Nu-l învinuim, cu toţii am avut în faţa ochilor un duet, un dans pe-o bară amplasată în mijlocul scenei. Ne-au vrăjit cu mişcări perfect coordonate, au devenit foarte senzuale într-o clipă, şi unde mai pui că sunt amândouă dansatoare profesioniste, cu multe ore de muncă în spate.


Romanii au talent 2016: Ryabova Ecaterina si Diana Kushchak - Pole dance pe vocearomaniei.protv.ro
 

UPDATE 23:03 Aţi văzut vreodată cu ochii voştri un androgin în carne şi oase? Dar unul în rochie, care îşi încearcă abilităţile de cântăreţ/ cântăreaţă, care mai militează pentru pinguinii din Antarctica? Dacă nu aţi apucat să îl vedeţi acum, nu mai aveţi ocazia, pentru că n-a trecut în etapa următoare.

UPDATE 22:58 „Mamă, ce-a smântânit-o!“ sau „dă-i ca la mămăligă!“ au fost reacţiile lui Smiley, la momentul care ne-a lăsat pe toţi cu gura căscată.

 


Romanii au talent 2016: Olga Guseza - Acrobatii la inaltime pe vocearomaniei.protv.ro

E vorba de un număr de acrobaţie cum rar mai vezi la un show televizat, c-o acrobată care aproape a atins scena, de la o înălţime considerabilă. Totul cât era învârtită încontinuu de către partenerul său de scenă.

UPDATE 22:45 Acesta este momentul în care toţi telespectatorii vor toarce de fericire, pentru că au în faţa ochilor şase pisici foarte talentate. Iar pentru a obţine efectul de cât mai multă drăgălăşenie, ghemotoacele de blană poartă tricouri cu dungi.

Dacă ar fi intrat în etapa următoare cu toţi cei patru de „da“, nici n-ar fi trebuit să vă întrebaţi cine va câştiga acest sezon al show-ului transmis de ProTV. Ştim cu toţii că pisicile stăpânesc lumea, deja au acaparat Internetul.

UPDATE 22:35 „Detest bărbaţii!“, ne cântă o Bella autohtonă din „Frumoasa şi bestia“. Începutul a fost cât se poate de promiţător, chiar interesant, fiindcă mai rar vezi un moment de musical pe scena de la „Românii au talent“.

Bella a explicat de ce detestă bărbaţii
Bella a explicat de ce detestă bărbaţii

Aşteptarea noastră este ca data viitoare să ne facă cunoştinţă şi cu bestia.

UPDATE 22:30 O trupă de trei băieţi au făcut de câteva ori „hop, hop, hop“, aşa cum o zicea şi Smiley, însă momentul nu prea a fost înţeles de Florin Călinescu. Dacă aţi văzut cum a privit numărul de dans, veţi înţelege la ce ne referim.

Cei trei baieti au pus-o de-un hip-hop
Cei trei baieti au pus-o de-un hip-hop


UPDATE 22:05 Aţi auzit până acum gluma cu „ştiai că şi tata lui Enrique cântă?“, suntem convinşi de asta. Cam pe aceeaşi idee merge şi tânărul care tocmai ne-a mărturisit că Enrique Iglesias îl cam... excită, iar de fiecare dată când aude câte o piesă de-a lui „e ca şi când urechile mele ar face sex“. Apoi a urcat pe scenă şi a început să cânte „Big in Japan“ de la Alphaville. Nu ştim ce s-a întâmplat pe drumul până în faţa juriului, dar ne-a plăcut călătoria până în anii ’80.

UPDATE 21:58 Cei mai periculoşi ninja sunt acum pe scena de la „Românii au talent“. Doar că în loc de săbii, au la ei alte arme: cele mai spectaculoase mişcări de dans pe care le-am văzut până acum, în acest sezon.

Doi baieţi şi o fată au făcut-o pe samuraii şi le-a ieşit bine!
Doi baieţi şi o fată au făcut-o pe samuraii şi le-a ieşit bine!

Staţi, ne-am înşelat! Ce ninja adevărat şi-ar lăsa acasă săbiile? Iar ca surpriza să fie completă, unul dintre mascaţii cu sabie e-o femeie, care s-a mişcat cât cei doi colegi ai săi la un loc.

UPDATE 21:50 Nu ne credem ochilor! Dar le plângem de milă urechile, chiar dacă am avut senzaţia la început că o vedem pe Kate Bush, pe micul ecran. Emilia a venit, Emilia a plecat. Nu cu câţi de „da“ ar fi sperat, mai ales c-a fost comparată cu desenele animate japoneze de către Florin Călinescu. Nici Andra n-a simţit prea bine „interpretarea“. O înţelegem, e o perfecţionistă.

UPDATE 21:40 Ne-am urcat în „expresul talentelor“ şi am făcut o scurtă călătorie până în Iaşi. Ne-am întâlnit cu Dumitru Cristian Zlatan, cel care vrea să îşi poată ajuta cumva surorile.

O face în paşi de dans, pe care nu ştim la cei 12 ani ai săi de unde i-a învăţat, dar vrem să urmăm şi noi câteva astfel de cursuri. Mai mult, Cristi aduce un pic cu Justin Bieber, aşa că nu ne-am mira dacă ar deveni următorul fenomen al României, mai ales că a învăţat de unul singur cam tot ce ne-a dansat în această seară.

UPDATE 21:35 Surpriza acestei seri de vineri şi-a găsit drumul până în faţa juraţilor şi se numeşte Sergiu Chirilă.
 


Romanii au talent 2016: Sergiu Chirila - Interpreteaza piesa Caruso pe vocearomaniei.protv.ro

Sergiu ne-a cam păcălit, fiindcă am crezut cu toţii că vom asista la un moment de dans, aşa cum a şi început momentul. Însă, ne-a lăsat cu gura căscată când a început să fredoneze o arie de operă.

Concurentul a stârnit ropote de aplauze
Concurentul a stârnit ropote de aplauze

Ne dorim să ne facă o farsă de genul şi în etapa următoare, în care a intrat cu patru de „da“ şi ropote de aplauze. S-a întors şi celebra piele de găină a Andrei, iar noi tot aşteptam să o spună de câteva săptămâni încoace.

UPDATE 21:30 Un clujean pe nume Gheorghe, îmbrăcat în port popular, e acum pe scena de la „Românii au talent“ şi simte chemarea naturii.
 


Romanii au talent 2016: Gheorghe Anghel - Intrepreteaza cantecul Intr-o dimineata in jungla pe vocearomaniei.protv.ro

Nu i-au simţit pe deplin momentul membrii din juriu, fiindcă s-au gândit că dacă şi în semifinală bărbatul de peste 50 de ani va striga maimuţele, nu se va ajunge nicăieri cu acest show.

Lui Ghorghe nu prea i-a ieşit melodia populară
Lui Ghorghe nu prea i-a ieşit melodia populară

UPDATE 21:25 O elevă a vrut să le demonstreze tuturor prietenilor săi cât de talentată este, în schimb a primit patru de „Nu“. Cum a încercat un stil de dans care ar fi mai pe la începuturi în România - twerk, tânăra va trebui să mai exerseze. La sfatul Mihaelei Rădulescu, fata mai are de lucrat cu anteriorul şi ar trebui să o lase mai uşor cu posteriorul.

UPDATE 21:10 Daniel Hex,din Timişoara, prestidigitator a reuşit un număr spectaculos folosind un pachet de cărţi, un pahar cu vin şi o ţigară.
 


Romanii au talent 2016: Daniel Constantin Popescu - Moment de prestidigitatie pe vocearomaniei.protv.ro

”În seara asta am zis că mă las de fumat”, e ultimaţigară, a spus, el aprinzăndu-şi ţigara

Trucul cu cărţile a prins la public
Trucul cu cărţile a prins la public

UPDATE 21:00Eu te iubesc Transilvania”, a cântat o simpatică bătrânică, autoinititulată ”Baba sexy”.

 


Romanii au talent 2016: Ana Cheregi - Moment artistic pe vocearomaniei.protv.ro

”Pot să stau oricum, dar nu în cap, că-mi cas poalele” a mai spus concurenta inainte sa-şi asume voturile negative

UPDATE 20:57Am făcut şi amor cu Felix, am terminat, am revenit!“,  a spus Mihaela Rădulescu, după o interpretare excepţională a romanticei piese clasice Carmina Burana.

Răduleasca s-a gândit la Felix pe interpretarea piesei romantice
Răduleasca s-a gândit la Felix pe interpretarea piesei romantice

UPDATE 20:48 Giuliano, un sofer din Bucureşti, a falsat de zor pe o melodie romantică. ”Ai bufeuri, ai mâncat gras, ai arsuri, te pot ajuta cu ceva?“, i-a spus, în glumă, Florin Călinescu, înainte de votul negativ.

UPDATE 20:40. Doi artişti de circ îmbrăcaţi cu costume de inspiraţie medievală au incântat publicul cu un număr de o execuţie impecabilă, folosind sfori cu bile la capăt. ”Cu siguranţă trebuie să ai bile ca să faci asta”, a spus Andi. "Am crezut ca ii reteaza creasta!", a completat Smiley.

 

Artisştii de circ au încântat publicul
Artisştii de circ au încântat publicul

UPDATE 20:32 Mihaela Radulescu nu s-a putut abţine să nu comenteze o interpretare haioasă oferită de doi ciobani moderni la melodia ”Eu şi iarna sunt pe val”, în varianta "Eu şi iarna-s pe măgar. Nu am nevoie nici de cal!"


Romanii au talent 2016: Guvid Jimmy - Reinterpreteaza piesa Eu si Iarna sunt pe Val pe vocearomaniei.protv.ro

”Eu fiind creaţă toată viaţa mi s-a spus oaie, in anumite cercuri”, a spus Raduleasca, autoironizandu-se.

Cei doi ciobani moderni au falsat e zor
Cei doi ciobani moderni au falsat e zor

În urmă cu o săptămână, juraţii şi telespectatorii aveau în faţa ochilor momente atât haioase, cât clipe care i-au ţinut cu sufletul la gură.

Au defilat pe scena spectacolului difuzat de ProTV diferite personaje, unul mai talentat ca altul, însă nu toţi au reuşit să treacă mai departe, în etapa următoare. Aşa că vinerea trecută au fost şi mulţi concurenţi plini de ei, însă nu i-a recomandat chiar atât de tare vocea şi talentul.

Smiley şi Bartoş şi-au premiat favoritul, Mihaela pe al său

Mihaela Rădulescu nu s-a putut abţine şi a trimis în semifinală un dansator la bustul gol
Mihaela Rădulescu nu s-a putut abţine şi a trimis în semifinală un dansator la bustul gol
Bineînţeles, au fost şi doi concurenţi care au impresionat până şi cel mai sceptic telespectator, un cuplu de balerini care au fost trimişi direct în semifinală. Cea care a făcut alegerea şi a apăsat pe butonul auriu a fost Mihaela Rădulescu, impresionată până la broboane de sudoare de pătrăţelele dansatorului la bustul gol.

Nici unul dintre clienţii mai vechi ai show-ului „Românii au talent“ nu a putut să lipsească, iar îmbrăcat într-un costum lucios, Sebastian şi-a încercat şi în ediţia trecută norocul.

Sebastian ne-a făcut să fim nostalgici după anii '90
Sebastian ne-a făcut să fim nostalgici după anii '90
Îndrăgit de public, fiindcă să nu uităm, chiar a reuşit să ridice o sală întreagă în picioare, concurentul-veteran a primit şi o mică atenţie din partea cuplului de vedete Smiley-Pavel Bartoş. Sebastian a plecat acasă cu o „carte de muncă“ marca „Românii au talent“, una onorifică, desigur.

Aşadar, nu rataţi nici în această seară cea de-a patra ediţie a show-ului „Românii au talent“, care va începe de la 20:30, pe ProTv. CANCAN.ro vă va ţine la curent cu cele mai importante momente ale ediţie din această vineri.

Mădălina Moraru

Citeste despre:romanii au talent, mihaela radulescu, momente inedite, andra, protv


Share On Facebook