Adelina Pestritu

Adelina Pestriţu se numără printre cele mai în vogă vedete din showbiz, motiv pentru care este curtată de diferte firme de publicitate, care scot bani grei din buzunar pentru a o avea imagine.

Speak
Adelina Pestriţu câştigă mii de euro doar din contractele de publicitate, iar, mai nou, şi câinii vedetei TV sunt doriţi să apară pe postere.  De curând, Nobby şi Igor au devenit imaginea mai multor saloane pentru animăluţe. CANCAN.ro a aflat că un contract de imagine costă bani grei, iar Adelina Pestriţu ştie cum să-şi vândă imaginea, implicit pe cea a patrupedelor pe care le are. De curând, vedeta TV a realizat o şedinţă foto, iar imaginile au ajuns pe adresa redacţiei pont@cancan.ro. Contactată de CANCAN.ro, Adelina Pestriţu nu a dorit să dezvăluie suma pentru care a acceptat ca animalele ei să reprezinte imaginea unei firme.

Speak

"Nobby şi Igor au devenit imaginea unui lanţ de cabinete şi saloane veterinar. La şedinţele foto au fost foarte cuminţi şi şi-au intrat foarte bine în rolul de "vedete". Igor a fost ceva mai agitat, însă ne-am obişnuit deja cu personalitatea lui puternică, mai ales că este un pui de bullterrier, ambii parinţi campioni ai României. Nobby nu este la primul ei contract de imagine, în trecut a mai avut contracte cu o firmă de hainuţe şi accesorii pentru căţei. Are chiar şi cont de Instagram unde o urmăresc mai mult de 32.000 de admiratori (crazy.nobby). Igor o prinde din urmă, a strâns şi el 9.000 prieteni pe Instagram. De asemenea, pe adresa mea de mail vin foarte multe cereri de colaborare pentru ei, de la firme de hăinuţe până la mâncare şi pamperşi de animale.", a declarat Adelina Pestriţu, pentru CANCAN.ro.

Adelina Pestriţu

Adelina Pestriţu se focusează pe blogul personal, dar şi pagina de Facebook din care scoate bani frumoşi. Apoi, după ce va trece o perioadă, bruneta este foarte posibil să ne surprindă cu o nouă emisiune TV.

Citeşte şi:

Adelina Pestritu a facut anuntul asteptat de toata lumea! Speak va fi tata: "Pentru asta muncim"

Negocieri dure intre Adelina Pestritu si Pro TV: "Ea vrea postul de prezentatoare, dar ..."

Larisa Ciută

Citeste despre:adelina pestritu, adelina pestritu


Share On Facebook