Adelina Pestritu a facut anuntul asteptat de toata lumea! Speak va fi tata: “Pentru asta muncim”

Publicat: 04/02/2016 | 14:51

Relatia celor doua vedete devine din ce in ce mai serioasa pentru ca cei doi se gandesc deja sa se casatoreasca si sa devina parinti.
 

Adelina Pestritu si Speak formeaza unul dintre cele mai frumoase si mediatizate cupluri, de la ora actuala. Intr-un interviu acordat pentru “ideisanatoase.ro“, bruneta a marturisit ca isi doreste sa devina mama: “Mi-am propus sa devin mamica…viata asta…Glumesc. Cat de curand, doar am aproape 30 de ani. Vreau ca si copilul meu sa se mandreasca cu mama lui la gradinita, nu sa-i fie rusine ca sunt mai in varsta decat ceilalti parinti ai colegilor.

Adelina si Speak se bucura de fiecare clipa petrecuta impreuna
Adelina si Speak se bucura de fiecare clipa petrecuta impreuna

Cu doi “copilasi” in casa, asa cum imi place mie sa-i rasfat, este minunat. Casa este plina de viata, tot timpul am ceva de facut, iar ei ma ajuta sa ma deconectez de la tot ce ma consuma in sens negativ. Ii ador pur si simplu si pana apare bebelusul, ne gandim si la un al treilea animal de companie. Pam-Pam! Iti pot spune ca urmeaza sa plecam in Jamaica, Japonia sau Africa. Ne place enorm sa calatorim si sa cunoastem locuri noi. Acum suntem in etapa de documentare, dar in maximum doua luni vom pleca din nou din tara. Ne-am propus ca ana la 40 de ani sa vedem cat mai multe locuri frumoase. Pentru asta muncim, pentru asta traim.”

Secretul relatiei? Joaca si serile romantice

Adelina si Speak formeaza un cuplu de aproape doi ani si si-au dat seama de la inceput ca sunt facuti sa fie impreuna, asa ca s-au mutat imediat impreuna. Clipele in care stau despartiti sunt numarate. Nu de alta, dar solistul isi insoteste iubita la toate evenimentele si iesirile ei in oras. Chiar si asa, nu se plictisesc deloc impreuna, iar printre secretele relatiei lor se numara joaca si… serile romantice.

Oana Pascaru

 

Citește și...