Adevăratul motiv pentru care Dragoş Bucur nu va mai prezenta „Visuri la cheie”: „Televiziunea îi ocupa prea mult timp…”

Publicat: 22/01/2018 | 11:38

Vestea că Dragoş Bucur îşi dă demisia de la cârma emisiunii "Visuri la cheie" i-a bulversat total pe fani şi unii dintre apropiaţi săi. El are multe motive pentru care e considerat un bărbat împlinit: are o familie frumoasă alături de Dana Nălbaru şi o carieră frumoasă în televiziune, dar şi în lumea artistică. În vârstă de 40 de ani, Dragoş Bucur şi partenera lui, cu un an mai mare, au adoptat în urmă cu câteva luni o fetiţă. Ei au împreună şi doi copii biologici: Sofia şi Kadri.

Citeşte şi: Fiica adoptivă a Danei Nălbaru, prima vizită la bunici! Imaginea care a topit milioane de inimi: „Trei minuni superbe! Să vă trăiască!”

Gata cu suspansul: carismaticul moderator TV a renunţat la emisiunea de suflet pentru suflete, „Visuri la cheie”, pentru că vrea să se implice mai mult în lumea filmului şi a teatrului. Dragoş Bucur este un actor talentat şi are mari şanse să obţină premii importante cu rolurile pe care le are.

Citeşte şi: Cu cine va fi înlocuit Dragoş Bucur la „Visuri la cheie”

„Dragoş s-a simţit bine la emisiune, i-a plăcut formatul şi echipă cu care a lucrat! În plus, faptul că a reuşit să ajute atâţia oameni amărati, aflaţi în situaţii critice, l-a bucurat foarte mult de-a lungul filmărilor.

Cu toate acestea, acum, el intentionează să se retragă din format, întrucât nu mai are timp pentru meseria lui, cea de actor. Este ceea ce vrea să facă, cinematografie şi teatru, iar televiziunea îi ocupă prea mult timp”, au povestit apropiaţii actorului Dragoş Bucur, potrivit stirilekanald.ro.

În urmă cu câteva zile, fostul prezentator de la „Visuri la cheie” a fost etichetat într-o postare făcută de Codin Maticiuc, care e producător de filme.

„Am fost aseara la film

Se numeşte Disaster Artist. Nu vi-l recomand, am promis ca o sa recomand aici doar filme comerciale si asta nu este. Rog insa pe toti cei care au cea mai mică legătura cu cinematografia sa mearga. Toti colegii mei de la actoriedefilm.ro, toti oamenii cu care am lucrat vreodata, regizori si actori deopotrivă. Mergeti sa vedeţi o poveste adevarata fascinanta. Povestea unor oameni care nu s-au dat înapoi de la nimic pentru a face film, pentru a face ceea ce a devenit filmul cult The Room. Chiar filmul Disaster Artist este facut de o gasca de baieti de la Hollywood cu mega coaie. Regizat de James Franco si tot cu el într-un sublim rol principal strânge laolaltă o parte din gasca (Dave Franco si Seth Rogen) dar si alti super actori in niste roluri atat de mici încât sunt sigur ca au venit pro bono (Zac Efron, Sharon Stone, Josh Hutcherson si Melanie Griffith).
Am prostit totusi o persoana sa mearga cu mine la acest film. Sala era mare, cam de trei sute de persoane. Goală total. Cand am intrat mi-am luat clasicul “ai închiriat tu sala?”. A fost mai bine asa. As fi urat sa vad cum pleacă lumea sau vorbe si telefoane aprinse. Povestea filmului care a costat 6 milioane de dolari si a facut doar 1800 in primul wend nu puteam s-o privesc decat dintr-o sala goală. A fost perfect. Mint. Perfect era daca mai erau câţiva spectatori: Iura Luncaşu, Emi Pârvu, Jesus del Cerro, Dragos, Papi si Doru si nu in ultimul rând Dan Chisu. Alături de aceşti “nebuni” ar fi fost perfect.
, a scris Codin Maticiuc pe pagina sa de Facebook.

Citește și...