Adevarul care o va sfasia pe Oana. Ce se intampla acum cu sufletul nelinistit al Marioarei Zavoranu: „Am vazut diavolul langa ea!”

Publicat: 26/04/2015 | 17:04
Adevarul care o va sfasia pe Oana. Ce se intampla acum cu sufletul nelinistit al Marioarei Zavoranu: „Am vazut diavolul langa ea!”

Marioara Zavoranu a plecat neimpacata in lumea de dincolo, iar Oana este singura care o poate ajuta sa-si gaseasca linistea si odihna vesnica. Prin ce trece acum sufletul defunctei aflati diseara, de la ora 23, in emisiunea Cancan.ro, de la Romania TV.

Marioara Zavoranu a trait mai bine decat Elena Ceausescu. Avea 400 de perechi de pantofi, genti din magazine exclusiviste, blanuri cate nu gasesti nici in magazinele cu specific si bijuterii cu kilogramele. Oana afla in aceasta seara unde a ascuns Marioara bijuteriile despre care crede ca i-au fost furate de menajera.

Marioara Zavoranu

„Alea adevarate nu sunt in casa. Tu vrei sa-mi dea cineva in cap pe aicea?” spunea Marioara cu putin timp inainte sa moara. In plus, lupta pentru bani si avere nu se rasfrange doar asupra Oanei. Cel mai reputat parapsiholog din Romania spune ce se intampla in acest moment cu sufletul nelinistit al Marioarei Zavoranu. Declaratii incredibile, diseara, de la ora 23, la Cancan.ro, emisiune prezentata de Marius Nita si Cristina Herea, la Romania TV.

Marius Nita

Sotia lui Silviu Prigoana este acuzata ca drumurile pe care le bate la Herculane sunt facute in scopuri amoroase! „Femeia trebuie sa-si regleze hormonii, dar trebuie sa fie putin mai discreta” ataca Prigoana. Imaginile exclusive realizate de paparazzi Cancan.ro cu prezentatoarea si cei doi micuti, intr-o noua excursie la Herculane, l-au facut pe Prigoana sa explodeze.

Silviu Prigoana traverseaza cel de-al patrulea divort cu Adriana Bahmuteanu
Silviu Prigoana traverseaza cel de-al patrulea divort cu Adriana Bahmuteanu

Milionarul o anunta in premiera ca nu va putea avea parte de o alta familie. „Eu cred ca pana la urma va renunta la copii, pentru ca are viata grea cu ei” mai spune Prigoana. Omul de afaceri s-a intors din America incarcat cu daruri pentru copii in valoare de 9 mii de dolari! Pentru sotia sa crede, insa, ca e nevoie de un altfel de… cadou. „Cred ca e un caz patologic care trebuie rezolvat de catre specialistii de la spitalul 9, pentru ca femeia nu mai rezista psihic in momentul de fatza”.

prigoana

Bomba pe care o arunca Prigoana in cel mai controversat divort, in aceasta seara, de la ora 23, la Cancan.ro, emisiune prezentata de Cristina Herea si Marius Nita la Romania tv.