Adevărul despre averea ei! Câți bani are, de fapt, Anamaria Prodan

Publicat: 23/07/2019 | 09:54
Adevărul despre averea ei! Câți bani are, de fapt, Anamaria Prodan

Despre Anamaria Prodan se vorbește, de foarte multe ori, la superlativ. Atât din punct de vedere fizic, vedeta reușind să fie mereu în formă maximă, de invidiat, cât și referitor la ținutele vestimentare alese pentru diferite evenimente sau… averea considerabilă.

Este considerată una dintre cele mai bogate femei din România, reușind să strângă – alături de soțul ei, firește – sume consistente. Unele informații plasează cuplul Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf – prin primii 100 cei mai bogați oameni din țară, discutându-se despre multe milioane de euro. Conform informațiilor apărute în presă, familia deține apartamente de lux în America, o astfel de locuință de lux aflându-se chiar în Las Vegas. Un milion de dolari ar fi costat locuința de vis pe care au achiziționat-o. Aceasta ar fi una dintre cele 11 case deținute de soții Reghecampf. Prima achiziție din Las Vegas a fost, însă, un apartament în celebra clădire deținută de președintele Americii, Donald Trump.

După moartea mamei sale – regretata cântăreață Ionela Prodan – Anamaria și sora sa, Anca, au primit ca moștenire patru case, terenuri şi conturi în bănci, două maşini, plus bijuterii în valoare de mii de euro și tablouri, totul însumând aproximativ două milioane de euro.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan are trei copii

Anamaria Prodan Reghecampf este agent FIFA, realizator TV şi fotomodel român. A activat ca preşedinte de club la CS Buftea în liga a doua, preşedinte de club la FC Snagov în liga a doua, preşedinte executiv la FC Universitatea Cluj şi manager general în Liga 1 la FC Gloria Bistriţa şi Concordia Chiajna. Celebra impresară are trei copii: Rebecca Dumitrescu, Sarah Dumitrescu şi Laurențiu Reghecampf Junior. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în 2008.

Citește și...