israela si liviu
Liviu şi Israela s-au căsătorit în urmă cu opt ani

În ultimele zile, Israela şi soţul ei au făcut turul televiziunilor, marturisind că au probleme în căsnicie şi că vor divorţa. CANCAN.ro a aflat, însă, care este adevăratul motiv pentru care cei doi divorţează.

 

În urmă cu câţiva ani, Israela Voscoboinic,o prosperă femeie de afaceri trecută de prima tinereţe anunţa că se va căsători cu un tânăr cu 30 de ani mai mic, Liviu. Cei doi au făcut o nunta fastuoasă, pentru care au cheltuit zeci de mii de euro. Iniţial, nimeni nu a crezut că mariajul celor doi va dura, însă, timpul a demonstrat contrariul. Între cei doi, lucrurile au mers de minune în 2013, atunci când au început să aibă probleme financiare.

Israela şi Liviu sunt la un pas de divorţ
Israela şi Liviu sunt la un pas de divorţ

Pentru a face rost de bani, Israela şi-a vândut toate proprietăţile, însă, în cele din urmă, i-a cheltuit şi pe aceia. Ca şi cum aceste necazuri nu ar fi fost suficiente, femeia de afaceri a avut şi grave probleme de sănătate, ajungând să se deplaseze numai cu ajutorul unui căruţ cu rotile. Săptămâna trecută, Israela şi soţul ei au făcut turul televiziunilor, mărturisind că mariajul lor nu mai merge deloc şi că au de gând să divorţeze.


Au multe datorii!


Israela a declarat că este sătulă de probleme cu alcoolul ale soţului, iar el a spus că se simte ca într-o închisoare, din care îşi doreşte să iasă cât mai curând. În realitate, lucrurile între cei doi nu stau chiar aşa de rău.

Femeia de afaceri are datorii mari
Femeia de afaceri are datorii mari

Cel puţin asta susţine un apropiat, care are o cu totul altă variantă a acestei poveşti:”Au taxe de dat la stat, credite la bănci. O să li se puna sechestru pe bunuri. Eu cred că acesta este motivul pentru care divorţează. Acum câteva săptămâni mergea totul minunat, Israela declara ce fericită e şi cum o spală Liviu, cum are grijă de ea. Probabil vor divorta, pentru a-i da si lui o parte din avere. Aşa vor mai rămâne cu ceva”, a declarat un apropiat, pentru CANCAN.ro, site-ul numarul 1 în România.

Andreea Negoiţă

Citeste despre:israela, israela sot, israela datorii


Share On Facebook