Adevărul despre emisiunea lui Cătălin Măruță! O angajată Pro TV a rupt tăcerea

Publicat: 22/10/2019 | 17:42

Astăzi este o zi importantă pentru Cătălin Măruță și familia lui numeroasă de la Pro TV! Emisiunea pe care prezentatorul o moderează, “La Măruță”, împlinește 12 ani de la debut. În cadrul unui interviu emoționant, o fostă angajată a proiectului de televiziune a spus adevărul despre ce se întâmplă pe platourile de filmare. Iar în urmă cu câteva ore, soțul Andrei a transmis două mesaje emoționante pe contul său de Instagram – le puteți vedea în imaginile din galeria foto a articolului. 

Citește și: Cătălin Măruță a mărturisit cum țipă Andra prin casă! Ce o enervează cel mai tare

Adevărul despre emisiunea lui Cătălin Măruță! O angajată Pro TV a rupt tăcerea

Fost scenarist în echipa “La Măruţă”, bruneta din imaginea principală a articolului a făcut detalii din culisele îndrăgitei emisiuni de la Pro TV. Frumoasa jurnalistă a lucrat alături de Cătălin Măruță timp de 11 ani.

“«Acum serios, că în sfârşit poţi să zici, cum e Măruţă de fapt?» De o lună, de când am plecat de «La Măruţă», aud tot mai des întrebarea asta! Şi, poate e doar în capul meu, dar uneori am impresia că e formulată cu tonul şi curiozitatea pe care probabil le aveau cei care îl întrebau pe Yuri Gagarin: «Prietene, până la urmă, acum, când nu mai e guvernul sovietic cu ochii pe tine, zi-ne, cum e de fapt în spaţiu?».

Am lucrat 11 ani în echipa lui Cătălin Măruţă – am fost documentarist, reporter, scenarist şi, la final, producător de conţinut. Aşa că, da, pot să răspund la: «Deci, cum e ‘La Măruţă’? Şi cum e, de fapt, omul Cătălin Măruţă?». Recunosc că mai ales la ultima întrebare am impulsul să spun râzând: «Păi OM, cum sa fie?» (…). Aşa cum l-am cunoscut eu, lucrând cot la cot atâta vreme, Măruţă e mai OM ca mulţi alţii. Cu plusuri şi cu minusuri, cu vulnerabilităţi şi cu pitici personali, dar atât de autentic şi de uman, încât descrierea OM nu e, din punctul meu de vedere, exagerată.”, și-a început jurnalista mărturisirile, relatează protv.ro.

Cătălin Măruță – 3 calități și 3 defecte

Fosta colegă a lui Cătălin Măruță a fost provocată să înșire trei calități și trei defecte de-ale prezentatorului. Alături de acestea, ea a punctat că moderatorul de la Pro TV este ambițios, muncitor, dar și: “dinamic, foarte dinamic, stresant, foarte stresant, frumos, foarte frumos, creativ, enervant, gălăgios, presant”.

“Dacă ar trebui să îi evidenţiez trei calităţi care ma fac sa scriu OM cu majuscule, ar fi «sufletist, extraordinar de sufletist şi foarte, dar foarte altruist». Am văzut, în 11 ani, o mulţime de oameni ajutaţi de Măruţă în afara camerelor, cu banii lui personali, cu timpul lui personal (mai valoros decât banii, pentru cineva care munceşte aşa mult). (…).

De fapt, aş putea să scriu până mâine poveşti reale care să îi certifice calităţile, dar sunt sigură că mulţi şi-ar da ochii peste cap cu întrebarea “dar defecte nu are Măruţă?” BA DA! Trei expresii relevante? “Încăpăţânat, foarte încăpăţânat şi foarte-foarte încăpăţânat.”

Exact, pe niveluri, în funcţie de context. Colegii cărora le-a schimbat desfăşurătoarele înainte de direct sau care au negociat cu el pe un subiect o săptămână, ştiu ce vorbesc. Şi el ştie, pentru ca partea bună şi faină e că, după lupte seculare şi încăpăţânate, îşi dă seama şi devine mai deschis. (…)”, a mai spus fosta colegă a prezentatorului de la Pro TV.

În iunie 2019, jurnalista a fost chemată din regie de Cătălin Măruță ca să-i spună mamei sale: “La mulți ani” © captură Pro tv
În iunie 2019, jurnalista a fost chemată din regie de Cătălin Măruță ca să-i spună mamei sale: “La mulți ani” © captură Pro tv

Cătălin Măruță a făcut nunta cu Andra în urmă cu 10 ani

Citește și: Cătălin Măruță și Andra, prinși de copii în toiul unei partide de amor! Fix în acel moment, prezentatorul Pro TV…

Andra, pe numele din buletin, Alexandra Irina, face parte din categoria celor mai iubite şi talentate artiste din ţară. Fiecare piesă fie ea pop sau R&B pe care o lansează ajunge hit într-un timp scurt. Ea s-a născut pe 23 august 1986, în Câmpia Turzii. Vedeta e căsătorită cu Cătălin Măruță din 23 august 2008 şi au doi copii împreună: David (n.: 16 martie 2011) şi Eva Maria Ioana (n.: 23 iulie 2015).