Acasă » Showbiz » Showbiz intern » Adevarul despre sexul pe “stop”! Ce sa faci cand iubitul tau iti cere asta si ce alternative exista!

Adevarul despre sexul pe “stop”! Ce sa faci cand iubitul tau iti cere asta si ce alternative exista!

De: Cancan 12/02/2015 | 00:27
Adevarul despre sexul pe “stop”! Ce sa faci cand iubitul tau iti cere asta si ce alternative exista!

"Din pat in pat" este rubrica fara perdea, despre sex, ce raspunde tuturor dilemelor cititorilor CANCAN.ro. Psihologul Jaqueline a acceptat sa stea de vorba si sa ofere sfaturi in legatura cu cele mai intime probleme, gasind rezolvare pentru fiecare.

Cititorii CANCAN.ro sunt invitati sa stea de vorba cu Jacqueline atat in ceea ce priveste problemele personale, cat si pe cele de cuplu, sexul fiind inca un subiect tabu, in Romania. Desi multi prefera sa-si rezolve singuri dilemele, este de preferat sa ceara ajutorul unui medic specialist. CANCAN.ro vine in ajutorul celor care au nevoie de un sfat specializat si le raspunde, prin intermediul lui Jacqueline, tuturor celor care trimit mail-uri pe adresa [email protected].

 

rubrica de sex

“Ma fura la mana”

„Buna ,Jacqueline, mi-am facut curaj sa-ti scriu in legatura cu o problema cu care ma confrunt inca de la inceputul relatiei cu iubita mea. Avem o viata sexuala complexa, insa sunt nemultumit de felul cum imi face sex oral. Am incercat sa-i explic in repetate randuri ca imi place foarte mult sexul oral, insa atunci cand ajungem in acest punct, ei ii place sa ma “fure la mana”, mai exact, in loc sa foloseasca limba si buzele, ea se foloseste mai mult de maini. Am impresia ca ea o face doar din obligatie fata de mine”.


Dragul meu, vad ca esti in punctul de a o privi pe iubita ta ca pe un obiect in timpul actului sexual oral. In timp ce tu vezi asta ca pe o obligatie si crezi ca partenera trebuie sa faca sex oral fara obiectii de fiecare data cand vrei tu, iubita ta se simte descurajata. Actul sexual oral este pentru placerea ta, deci nu uita ca partenera ta o face doar pentru tine. Pentru a evita acest “furat la mana” de care spui tu, ceea ce inseamna ca, pe durata actului sexual oral, iubita ta nu se foloseste prea mult buzele si limba si se bazeaza pe ajutorul mainilor, poti sa ii tii mainile ocupate. Incearca, fara sa fii badaran, sa o iei de maini si sa ii sugerezi ca ti-ar placea sa fii mangaiat si rasfatat si pe alte parti ale corpului: piept, coapse. Sper ca sfaturile mele sa iti fie de ajutor si sper ca in curand, iubita ta sa nu mai vada sexul oral doar ca pe o indatorare, ci sa o faca de placere.

 

rubrica de sex

„Iubita mea are o fantezie cu un negru”

„Draga Jacqueline. Nu stiu cum sa fac sa-mi salvez relatia. De curand am cunoscut o fata. In afara faptului ca ne intelegem foarte bine in pat, comunicam de minune, intr-o seara, dupa o partida de sex, am stat de vorba despre fanteziile fiecaruia. Eu am deschis subiectul, incercand sa aflu cum as putea sa mai condimentez relatia noastra. Desi speram sa aud ceva de genul ca i-ar placea sa faca sex in lift sau in mijlocul naturii, ea mi-a spus destul de calma ca are o fantezie cu un negru. Am sperat doar ca este doar un vis, iubita m-a asigurat ca nu se va lasa pana nu isi va satisface aceasta dorinta, fie daca va fi sau nu maritata”.

„Stai linistit, una din cinci femei are aceasta fantezie. Nu trebuie sa-ti faci griji. Cele mai multe dintre ele nici macar nu isi dupa pana la capat fantezia. Presupun ca si prietena ta se incadreaza in categoria celor care se asteapta ca un barbat de culoare sa aiba un organ sexual destul de mare si isi imagineaza ca asta o va duce in culmea extazului. Data viitoare cand mai vorbiti deschis, ii poti spune ca un organ sexual de marimi mari, asa cum se zvoneste ca au barbatii mulatri, nu inseamna neaparat ca o conduce la un orgasm multiplu. Se prea poate sa nu fie o compatibilitate prea buna intre o femeie alba si un barbat de culoare, iar sexul sa fie un adevarat dezastru. Eu nu pot sa-ti garantez ca iubita ta nu o sa intretina relatii sexuale cu un barbat exotic, asta tine doar de psihicul si dorintele ei, insa nici tu nu trebuie sa traiesti cu gandul ca intr-o ea te insela”

 

rubrica de sex

„Iubitul meu vrea sa face sex si cand sunt la menstruatie”

„Draga Jacqueline. Am o relatie de sase ani, iar de cateva luni eu si iubitul meu am fost despartiti din cauza job-urilor. Ne vedem mai mult in weekend-uri. Se intampla ca atunci cand ne intalnim eu sa fiu in acea perioada a lunii. Ultima data cand l-am vazut de abia am reusit sa-l conving sa nu facem dragoste. Pe el nu il deranjeaza deloc sa facem sex cand sunt la menstruatie, insa eu nu vreau sa-mi imaginez cum ar fi. Este vreo problema daca am contact sexual in aceasta perioada?”

„Draga mea, relatiile sexuale in timpul menstruatiei au ridicat mereu semne de intrebare. Au existat tot felul de zvonuri si mituri. Nu exista absolut niciun motiv medical pentru care sa nu poti avea relatii sexuale in acea perioada a lunii. Ba chiar, din punct de vedere medical, se pare ca femeiele au un libidou ridicat la maximum in aceasta perioada. Totusi, din punct de vedere igienic, sexul in aceasta perioda nu iti ofera o imagine tocmai placuta. Sangele, pentru multe persoane destul de dizgratios, joaca rol de lubrifiant, insa poate creste riscul infectarii de boli cu transmitere sexuala. Daca nu esti inca pregatita pentru a face acest pas, sfatul meu este sa nu incerci un lucru doar de dragul iubitului sau pentru a salva o relatie. Poti gasi o alternativa. Daca iti place, poti incerca sexul oral sau pe cel anal, care il vor da cu siguranta pe spate pe iubitul tau. Sper ca ti-am fost de folos si sper sa aveti o viata sexuala cat mai activa”

CITESTE SI:

Prietenul tau vrea sex anal cu orice pret si tu nu stii cum sa il „sari”? Ce trebuie sa ii spui ca sa nu se supere!

Totul despre mega-dosarul de proxenetism! Lista completa a vedetelor si tarifele pentru care acceptau sa se culce cu bogatasi!

Toti cei care vor sa-si gaseasca rezolvarea neplacerilor in cuplu sau necesita ajutor in ceea ce priveste problemele sexuale sunt invitati sa-mi scrie pe celebra adresa [email protected], cu mentiunea pentru Jacqueline.

Jacqueline

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...