Categorii: CancanExclusiv

Adi Despot, suspectat că ar fi ”dosit” șpaga de 2 milioane € din celebrul dosar ”Cârlionțatu’”

Procurorii DNA au cerut verificarea conturilor lui Adrian Despot! (Reduceri mari la jocuri PC) Fostul jurat de la ”Vocea României” a fost suspectat că ar fi ”dosit” șpaga de 2 milioane € din celebrul dosar ”Cârlionțatu’”, cu Sorin Ovidiu Vîntu și Bogdan Olteanu în rolurile principale. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, publică, în premieră, amănunte senzaționale din interiorul anchetei.

Numele lui Adrian Despot a ajuns pe buzele procurorilor ca urmare a faptului că este căsătorit cu Lisa, nimeni alta decât sora fostului viceguvernator al BNR și ex-președinte al Camerei Deputaților Bogdan Olteanu.

A MURIT! Oana Zavoranu a facut anuntul ACUM. Vedeta e distrusa dupa pierderea LUI!

În prezent, dosarul se află la tribunal și, potrivit surselor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a primit numele de cod “Cârlionțatu” din cauza faptului că fostul șef al Camerei Deputaților era poreclit astfel de Sorin Ovidiu Vântu, conform stenogramelor rezultate din interceptări, cu referire la „podoaba” sa capilară. (Promotiile zilei la monitoare)

Procurorii au cerut date de la ANAF

Anchetatorii susțin că șpaga de două milioane de euro pe care Sorin Ovidiu Vîntu i-ar fi dat-o lui Bogdan Olteanu pentru numirea lui Liviu Mihaiu în funcţia de guvernator al Deltei Dunării ar fost spălată prin intermediul unui circuit financiar între mai multe companii offshore, metodă consacrată în schemele de evaziune. Însă procurorii au avut anumite suspiciuni, potrivit cărora Adrian Despot nu ar fi străin de situație și că o parte din bani s-ar afla în conturile sale. (VEZI AICI: IMAGINI EXCLUSIVE CU JURATUL DE LA ”VOCE”! SOŢIA ÎL ”CHINUIE”)

Motiv pentru care procurorii DNA au făcut mai multe adrese către ANAF și diverse bănci prin care au cerut detalii despre veniturile și conturile lui Adrian Despot.  Magistrații au suspectat că Bogdan Olteanu ar fi ascuns mita de două milioane de euro chiar în conturile solistului de la “Vița de Vie”, ca urmare a legăturii pe care acesta o are cu Lisa, sora fostului președinte al Camerei Deputaților.

Adi Despot a ajuns, astfel, suspect în celebrul dosar “Cârlionțatu’”. Procurorii au cerut să se verifice dacă sumele din conturile artistului corespund cu veniturile sale din concerte și alte activități pe care le întreprinde.

Dacă sumele nu vor putea fi justificate, conform legii, ar urma să fie pus sechestru pe banii care sunt în plus. Adi Despot a ajuns, astfel, să fie bănuit că ar fi ”dosit” uriașa șpagă pe care SOV i-ar fi dat-o cumnatului său, Bogdan Olteanu. (VEZI ȘI: CUM L-AM FILMAT PE FOSTUL VICEGUVERNATOR SCĂPAT DE ARESTUL LA DOMICILIU)

Toate actele sunt, în clipa de față, la dosarul din instanță. Acolo sunt sute de extrase de cont, dar și răspunsuri de la bănci privind conturile mai multor persoane, inclusiv Adi Despot. Procurorii DNA au cerut ANAF-ului date financiare despre solist și au primit răspunsuri vizând persoana fizică, dar și persoanele juridice implicate.

Culisele șpăgii de la SOV la “Cârlionțatu’”

Bogdan Olteanu a fost eliberat la începutul lunii septembrie 2016 din arestul preventiv şi plasat în arest la domiciliu. Procurorii îl acuză că, atunci când a fost preşedinte al Camerei Deputaţilor, a mers în Delta Dunării cu un elicopter pus la dispoziţie de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu. În urma discuţiilor, omul de afaceri i-ar fi promis suma de două milioane de euro pentru numirea jurnalistului Liviu Mihaiu în funcţia de guvernator al Deltei Dunării.

Conform unor surse judiciare, transferul banilor ceruţi de Bogdan Olteanu ar fi fost făcut dintr-un cont bancar deschis în Cipru într-unul din Bulgaria, deschis de o firmă înregistrată în Delaware, Statele Unite. Din contul din Bulgaria, banii ar fi fost retraşi în numerar în trei tranşe, în 28-30 octombrie 2008. Sursele citate au mai declarat că lui Olteanu i-ar fi fost dusă suma de două milioane de euro cash, de la Sorin Ovidiu Vîntu, printr-un intermediar. (NU RATA: CÂT TE COSTĂ SĂ DORMI ÎN PATUL LUI SORIN OVIDIU VÎNTU DIN STRADA PARIS!)

Liviu Mihaiu a fost numit, în septembrie 2008, de către premierul de atunci, Călin Popescu-Tăriceanu, în funcţia de guvernator al rezervaţiei naturale Delta Dunării, post pe care l-a ocupat până în februarie 2009. În calitate de martor, Călin Popescu-Tăriceanu a declarat că nu știe nimic despre întreaga poveste. “Țintă” în dosar a fost și Dan Motreanu, fost vicepreședinte al Camerei Deputaților, procurorii întrebându-l dacă a fost de față și dacă are cunoștință că Bogdan Olteanu ar fi luat respectivii bani.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Share
Publicat de
Scarlat Razvan
Tags: Adrian Despotbogdan olteanudnadosarul carliontatulsorin ovidiu vintuvita de vie

Articole recente

  • Stiri

El e hoțul îndrăgostit de ciocolată! A spart geamul, apoi…”

Un tânăr din Craiova este mort după dulciuri și, pentru că a dat și în ”boala” furatului, a spart u…

12 nov.. 2018 10:10 pm
  • Vedete

Oana Zăvoranu, în lacrimi! ”Muffin, sufletul nostru, a luptat până în ultimul moment…”

Oana Zăvoranu suferă! Muffin, motanul ei, a murit! Vedeta a postat pe Instagram trista veste, a pus o poză cu…

12 nov.. 2018 10:02 pm
  • Stiri interne

Horia Tecău, despre sfârșitul colaborării dintre Simona Halep și Darren Cahill: ”Simona este la o experiență mult mai mare…”

Horia Tecău a vorbit despre despărțirea dintre Simona Halep și antrenorul ei, Darren Cahill, despre care crede că o va…

12 nov.. 2018 10:01 pm
  • Stiri interne

Patru răniți după impactul frontal dintre două mașini, pe DN 1, în județul Brașov

Patru persoane au fost rănite, luni seara, pe DN 1, între localitățile Codlea și Vlădeni, din județul Brașov, după impactul…

12 nov.. 2018 9:47 pm
  • Stiri interne

A fost arestat tânărul din Brăila care a intrat cu mașina, în plin, într-un grup de persoane și a înjunghiat un bărbat

Bărbatul din Brăila care a înjunghiat un bărbat și apoi a lovit în mod intenționat cu mașina nouă persoane a…

12 nov.. 2018 8:50 pm
  • Stiri

Arena Națională va fi închisă! Anunțul oficial făcut de Gabriela Firea. “DNA a început o anchetă în rem!”

Gabriela Firea a anunțat că Arena Națională va fi închisă până când problemele cu gazonul vor fi rezolvate. Primarul Capitalei…

12 nov.. 2018 8:10 pm