Adi Mutu principala

Fotbalistul Adrian Mutu este vanat de Fiscul din Romania pentru datorii de zeci de mi de euro, iar recent a pierdut prima batalie. Judecatorii i-au respins solicitarea acestuia de a fi “pasuit” inainte de executare.

“Briliantul”, care intentioneaza sa-si anunte retragerea lui din fotbal, mai are cateva zile pane ce Fiscul ar putea dobandi libertatea sa-i blocheze conturile bancare si sa-i evalueze bunurile.

Cererea de suspendare provizorie a executarii silite inaintata de avocatii lui Mutu a fost respinsa in urma cu cateva zile, de catre magistratii Judecatoriei Sectorului 1 din Capitala. Acestia au decis ca solicitarea este neintemeiata, si astfel procesul de excutare silita va curge in continuare.

Adi Mutu n-a avut noroc in ultima perioada in afaceri
Adi Mutu n-a avut noroc in ultima perioada in afaceri
Fotbalistul mai are insa o sansa, peste doua saptamani, cand o alta cerere cu acelasi obiect va fi luata in discutie de magistrati. In aceasta toamna, Ministerul Finantelor Publice, prin ANAF Bucuresti, si Agentia din Arges, au cerut executarea silita a fotbalistului, pentru datorii importante. Fiscul vizeaza indisponibilizarea tuturor conturilor lui Adi Mutu, dar si a proprietatilor acestuia, care pot fi valorificate la licitatie publica.

Plangeri penale in afacerea cu biodiesel

Problemele cu Fiscul nu sunt insa singurele pe care le are Adi Mutu si familia sa. In vara, mama acestuia, Rodica Mutu, a fost audiata de procurori, in urma plangerii unui fost asociat al fotbalistului la o afacere cu biodiesel, impotriva lui Mutu si a mamei sale.

Mutu s-a distrat cu provocarea
Mutu s-a distrat cu provocarea "Icee Buket Challenhe"

Afaceristul Adrian Martian il acuza pe Mutu ca a falsificat acte la societatea la care erau asociati, fortand iesirea acestuia din firma, pentru a nu-i restitui suma de 5 milioane de euro. Mai mult, Martian a declarat in presa ca Mutu ar fi incercat sa-l lichideze, folosindu-se de doi asasini platiti!

Mutu si mama lui au pornit o afacere cu un alt investitor
Mutu si mama lui au pornit o afacere cu un alt investitor

“Mutu a vrut sa ma lichideze”

"La inceputul lui 2013, am primit un telefon de la Mutu, care m-a rugat sa vin de urgenta in Corsica pentru ca vrea sa discutam ceva important. M-am urcat in avion si am plecat la Ajaccio, unde aveam sa traiesc un episod incredibil, pe care publicul trebuie sa-l afle pentru a intelege cine este cu adevarat Adrian Mutu si cu ce lucruri murdare se ocupa. A incercat sa ma asasineze! Si nu sunt singurul pe care l-a avut in vizor. A dat un telefon, iar dupa cateva minute au intrat in incapere doi corsicani, aranjati cu pistoale. Ii chemase sa ma lichideze! Nu-i nicio gluma. Calculul lui Mutu a fost atunci asa: ori Martian semneaza, ori moare. Ulterior, chiar el mi-a povestit tot. Mi-a zis ca ma programase de multa vreme", a declarat Marţian pentru Gazeta Sporturilor. El sustine ca a scapat, dupa ce Mutu a renuntat la planul sau, spunandu-i ca totul a fost “o gluma”.

 

CITESTE SI: Probleme mari pentru Adi Mutu! A ajuns la tribunal si…

Si-a luat pauza de la casnicie, dar nu si de la pribegie! Adi Mutu a dus acasa doua fete, dupa o noapte de pomina in club


(M.N.)
 

Citeste despre:adrian mutu executare silita, adrian mutu fisc, mutu afaceri


Share On Facebook