Gestul facut de Adrian Minune pentru amanta! Ce i-a oferit tinerei direct din portbagaj. FOTO

Autor:
Publicat: 22/10/2019 | 16:17

Faptul că manelistul Adrian Minune are o ”inimă mare” și poate iubi mai multe femei, așa cum timpul a arătat până acum, nu mai este o noutate. Nou este obiceiul pe care artistul și le-a făcut, se pare, atunci când își scoate amanta în oraș. 

Bruneta preferată a lui Adrian Minune, după soția lui, a fost prinsă de denumărate ori nu doar la brațul lui, ci și în ipostaze mult mai fierbinți. Ea apare în anturajul lui de ani buni, și toți au susținut că l-a înnebunit atât de rău pe manelist, încât acesta nu se mai ferește să se afișeze cu ea.

Așa cum s-a întâmplat recent, când Minune a venit cu bruneta, dar și cu un grup de prieteni, la un restaurant de lux, pentru o seară de distracție. Sindrofia a durat câteva ore, timp în care personajele principale s-au simțit foarte bine. Chestia care a atras atenția a fost gestul prietenilor săi, care s-au ridicat de la masă și au plecat până la portbagajul unei mașini din parcare, au luat un bidon din plastic plin cu vin și l-au adus la masa lui Minune.

Imediat, celebrul cântăreţ şi-a turnat vin într-un pahar, iar apoi a sorbit cu poftă, semn că nu îl deranja deloc faptul că servea acool adus direct din portbagaj, relatează întâmplarea spynews.ro.