Află ce au pariat românii că se va întâmpla la alegerile prezidențiale!

Autor: A.N.
Publicat: 08/11/2019 | 17:32
Află ce au pariat românii că se va întâmpla la alegerile prezidențiale!

Până să pună ștampila, au pus pariurile. Românii și-au exprimat primele opinii în campania electorală prin pariurile făcute pe cursa prezidențială. Casa Pariurilor are o ofertă bogată pe alegeri, iar jucătorii au mizat pe pariurile momentului.

Luând în calcul numărul de pariuri plasate în agențiile Casa Pariurilor și pe platforma casapariurilor.ro, putem trage primele concluzii. De departe, Klaus Iohannis a primit cele mai bune scoruri. Dintre toate variantele de pariuri plasate, 55,8% au mers pe opțiunea că actualul președinte va câștiga un nou mandat. Și doar 0,7% consideră că Iohannis nu trece pragul de 43,5%.

Pariorii vor la vot

Jucătorii Casa Pariurilor mizează pe o prezență consistentă la vot. 38% din toate pariurile puse pe această categorie merg pe o prezență de peste 47,5%, in timp ce doar 5,06% se asteapta ca prezenta sa fie sub 45,5%

Surpriza Barna?

Dan Barna nu stă rău în ochii jucătorilor care au ales oferta Casa Pariurilor. Trece candidatul USR de pragul de 14,5% din voturi? 31,4% din pariurile pe categoria “procentaj candidat turul 1” indică un răspuns pozitiv. În schimb, 11,7% mizează că Alexandru Cumpănașu obține sub 2,5%. Doar 13,1% au pariat că Dăncilă trece de 12,5%  și doar 6,8% au pariat că președintele PSD ajunge în turul 2. Poate surprinzător, 61,6% merg pe scenariul că Barna ajunge în turul 2.

La pariuri, candidatul USR stă mai bine decât Dăncilă. S-a jucat pe o victorie a lui Barna în duel. 19,1% din cei care au pariat pe dueluri în alegerile prezidențiale au optat pe victoria lui Dan Barna în lupta cu fostul premier. S-a mizat că Mircea Diaconu nu ajunge în turul 2, iar în același timp, actorul a pierdut clar la pariuri duelul cu Viorica Dăncilă (32,7% din toate pariurile pe dueluri au indicat-o câștigătoare pe candidata PSD).

Pariurile pe prezidențiale sunt în continuare disponibile în oferta Casa Pariurilor.

Citește și...