Agent de la Poliţia Locală, rupt de beat pe străzile din Constanţa. Omul abia se poate ţine pe picioare. VIDEO

Autor: Maria H.
Publicat: 20/09/2019 | 13:44
Agent de la Poliţia Locală, rupt de beat pe străzile din Constanţa. Omul abia se poate ţine pe picioare. VIDEO

Scene halucinante au fost surprinse pe străzile din Constanţa. Un polițist local rupt de beat, în uniformă, care abia se putea ține pe picioare, a fost filmat de trecători.

Aflat în stare avansată de ebrietate, poliţistul local a fost surprins în timp ce-şi menţine cu greu echilibrul, iar la un moment dat chiar cade. S-a ridicat cu greu, ajutat de un bărbat, pentru ca apoi să cadă pe pragul unei uși din autogara nord Constanța, potrivit observator.tv

#NoComent??Un polițist local, din Cobadin, Constanța a fost surprins de trecători, aflat într-o stare avansată de ebrietate, pe străzile municipiului Constanța.Aceștia au imortalizat momentul, iar pe imagini se poate observa cum omul legii abia se poate ține pe picioare.Polițistul local se pregătea să plece spre casă, spre localitatea Cobadin, pe când altele au precizat că bărbatul chiar ar fi făcut uz de uniforma pe care o purta, încercând să aplice amenzi în municipiu, chiar dacă nu este raza lui de competență și se mai afla și sub influența băuturilor alcoolice.

Publicată de Mihai_Andrei2024 pe Vineri, 20 septembrie 2019

Imaginile cu spectacolul oferit de agentul de la Locală au fost publicate pe Facebook.

Primarul Cornel Cocoș a aflat despre isprava polițistului despre care pune că, deşi agentul era în timpul liber, acesta va trebui să dea socoteală pentru fapta sa în faţa Comisiei de Disciplină a primăriei.

Agentul în varstă de 45 de ani este din Constanța și face naveta la Cobadin. În urmă cu trei luni s-ar fi transferat de la Băneasa, la Cobadin, pentru a fi mai aproape de Constanța. Acum, bărbatul riscă să își piardă locul de muncă.

Citește și...