Agresoarea Luminita l-a taiat si l-a lovit pe taximetrist cu pumnii, urland: „De ce nu ti se scoala, ma?!” Vezi aici in ce hal i-a fost afectata viata sexuala!

Publicat: 29/08/2012 | 00:00
Agresoarea Luminita l-a taiat si l-a lovit pe taximetrist cu pumnii, urland: „De ce nu ti se scoala, ma?!” Vezi aici in ce hal i-a fost afectata viata sexuala!
"Violatule!", "Mai, o femeie, ma, sa te violeze!?" - acestea sunt jignirile pe care le-a indurat, in ultima saptamana, Nicolae Stan, taximetristul din Tulcea violat de o clienta.

Barbatul sustine ca a ramas cu sechele zdravene in urma incidentului, iar acum si-a pierdut orice speranta ca si-ar mai putea reveni vreodata. „Ma simt un om terminat!”, si-a rezumat el drama, intr-un interviu acordat reporterilor CANCAN.ro.

Taximetrist de meserie, Nicolae Stan a iesit, in urma cu o saptamana, la munca, la fel ca intr-o zi obisnuita si nu ar fi banuit nicio clipa prin ce tragedie urma sa treaca. A fost violat de o femeie, iar asta i-a schimbat radical viata. Barbatul a trait atunci cele mai negre momente, iar acum se resimte serios. „Ma trezesc noaptea. O visez noaptea cu cutitul. O mai visez si ca isi cere scuze de la mine”, a declarat taximetristul intr-un interviu pentru CANCAN.RO.

Si nu numai el a avut de suferit dupa toata aceasta poveste traumatizanta. Nici sotiei lui nu ii este foarte usor: „Cu sotia mea nu am mai intretinut relatii sexuale de cand s-a intamplat chestia asta. Am o retinere”, a adaugat el. „Inainte, de multe ori, dimineata ma trezeam in 3 picioare, azi nu ma mai trezesc nici in unul. Am ramas cu stres. Ma trezesc noaptea, sunt transpirat, visez, ma trezesc plin de apa. Fumez 5-6 tigari pana dimineata”, a mai spus taximetristul.

El a rememorat pentru CANCAN.ro unul dintre momentele cele mai incordate ale noptii in care a fost violat. In timp ce-i tinea cutitul la gat, Luminita i-a si tras cativa pumni, urland: „Atunci am primit si vreo cativa pumni in gura. Imi zicea: „De ce nu se scoala, ma?” Si zic: „Pai cum sa se scoale cu cutitul ala?!”.

Povestea plina de invataminte din spatele povestii

Nicolae a avut de invatat din cele ce i s-au intamplat, dar are si un anumit fel in care povesteste prin ce a trecut, de la felul in care i-a deschis Luminita usa, pana la ce s-a petrecut cand au ajuns politistii la fata locului.

„Au sunat la usa, ea a deschis, tot asa in costumul lu Eva, cutitul in mana, eu o vedeam. Politistii ii zic ei: ce s-a intamplat aici? La care ea in replica: fuck you!, le-a raspuns politistilor”, explica taximetristul.

Nicolae i-a povestit nevestei ca a avut un accident… de munca, dar recunoaste ca nu e la prima aventura: „Eu am mai calcat stramb ca orice barbat. Banuiesc ca nu toti barbatii sunt lumanare sau cheie de biserica”.