Aleksandr Hleb face apel la Messi și Ronaldo! Veniți și jucați în Belarus!

Autor: Sabin P.
Publicat: 23/03/2020 | 15:22
Aleksandr Hleb face apel la Messi și Ronaldo! Veniți și jucați în Belarus!

Aleksandr Hleb, fost fotbalist la Barcelona, Arsenal sau Stuttgart, îi cheamă pe Lionel Messi și Cristiano Ronaldo să evolueze în campionatul din țara să natală. Competiția din Belarus este singura din Europa ce se mai dispută în aceste momente.

Accesează pariuri1x2.ro, cel mai bun site de analiză sportivă și pronosticuri din România!

Aleksandr Hleb a acordat un interviu cotidianului britanic The Sun, făcând referire la perioada în care ne aflăm, în care majoritatea campionatelor din lume sunt amânate.

„Acum toată lumea priveşte campionatul din Belarus, toţi ar trebui să se aşeze în faţa televizoarelor şi să-l urmărească. Atunci când NHL şi-a închis porţile, mulţi jucători de hochei au venit să joace aici. Poate că Messi şi Ronaldo ar putea face acelaşi lucru şi să vină în Belarus pentru a continua să joace fotbal. Este singurul loc din Europa în care se poate juca fotbal, iar acest lucru îi face pe suporteri fericiţi”, a declarat fostul mijlocaș de la Barcelona.

Hleb a evoluat 6 sezoane pentru Stuttgart, 3 pentru Arsenal și 4 pentru Barcelona, însă a fost împrumutat de 3 ori în perioada catalană. Fostul mijlocaș de 38 ani a fost numit în 6 rânduri cel mai bun fotbalist din Belarus și a strâns 80 de selecții la prima reprezentativă, marcând de 6 ori. Hleb s-a retras oficial din fotbal în 2019, când îmbrăca tricoul grupării din Belarus Premier League, FC Isloch Minsk.

Aleksandr Hleb a câștigat Liga Campionilor în sezonul 2008/2009, cu Barcelona

În 2008, când evolua pe Camp Nou, Hleb l-a atacat dur pe Cristiano Ronaldo, când portughezul se află în luptă cu Lionel Messi pentru Balonul de Aur. „Cristiano Ronaldo are unele merite. Joacă bine, evoluează în campionatul Angliei și marchează destule goluri. El a câștigat Liga Campionilor. Fără îndoială merită ceva. Însă a-i da Balonul de Aur când toată lumea l-a văzut jucând pe Lionel Messi este o glumă proastă”, a spus atunci Hleb.

 

Citește și...