Alex Bodi și Daria Radionova au dus relația la un alt nivel! Ieri erau „parteneri de afaceri”, azi își fac dedicații amoroase

Autor: Daria Popa
Publicat: 27/05/2020 | 09:37
Alex Bodi și Daria Radionova au dus relația la un alt nivel! Ieri erau „parteneri de afaceri”, azi își fac dedicații amoroase

Au negat cât au negat, dar acum și-au asumat! Alex Bodi și Daria Radionova se pare că nu se mai ascund și chiar dacă până mai ieri susțineau că sunt „parteneri de afaceri” și nu este nimic între ei, se pare că acum nu mai au nicio reținere să-și afișeze deja așa-zisa iubire în public. 

Și, tocmai pentru că nu mai au rețineri în a-și afișa iubirea, cei doi au lansat un adevărat arsenal de dedicații amoroase. Vă spunem totul, pas cu pas!

NU RATA – CE FACE BIANCA DRĂGUȘANU, ÎN TIMP CE ALEX BODI CONFIRMĂ RELAȚIA CU DARIA RADIONOVA. DOVADA CĂ BLONDINA NU SUFERĂ DUPĂ FOSTUL PARTENER

Ei bine, Daria Radionova a făcut un story pe care l-a publicat pe Instagram în care filma interiorul mașinii, în timp ce pe fundal rula o melodie…de dragoste. Pesemne că celor doi nu le mai pasă de gura lumii, Daria Radionova chiar i-a dat tag în story-ul respectiv lui Alex Bodi și la fel a făcut și fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

Alex Bodi și Daria Radionova, dedicații amoroase în mașină

„Noi doi, noi doi, suntem ca Soarele și Luna, noi doi, noi doi, alunecăm pe cer întotdeauna” sunt versurile care se aud din mașina Dariei Radionova.

Episodul nu s-a încheiat aici, căci și Alex Bodi a făcut același lucru, oferindu-i amorezei sale un răspuns pe măsură. Afaceristul din Mediaș a procedat întocmai la fel ca șatena de 24 de ani care i-a luat mințile și a făcut și el un story similar.

CITEȘTE ȘI – BIANCA DRĂGUȘANU E ISTORIE! CE DECLARAȚIE DE IUBIRE I-A FĂCUT DARIA RADIONOVA LUI ALEX BODI, ÎN VĂZUL TUTUROR

„Noi doi suntem ca praful de stele…știi bine că doar tu ești fata din visele mele” sunt versurile care se aud pe fundal, din mașina lui Alex Bodi.

Și, în caz că nu v-ați prins încă, cei doi au ascultat aceeași melodie, mai exact Nane & George Hora – Noi doi.

Citește și...